המוזיקה של השנה החולפת, היכן?
-
פוסט זה נמחק!
-
@ח-אייזנר שים לב יש לך שתי פוסטים רצופים...
-
דעתכם. מה ההשפעה של שנת קורונה לגבי הצלחה או כישלון של שירים.
האם זה שלא הופיעו, והיה צמצום בחתונות, פגע בהפצת השירים (או שפחות ישקיעו בלהוציא שירים חדשים טובים... )
או שהסגרים והבידודים גרמו דווקא שאנשים ישמעו יותר מוזיקה, והיה יותר קל לשירים להצליח.
או אולי זה בכלל לא השפיע.. מה דעתכם? -
@igo אמר בהמוזיקה של השנה החולפת איכן:
דעתכם. מה ההשפעה של שנת קורונה לגבי הצלחה או כישלון של שירים.
האם זה שלא הופיעו, והיה צמצום בחתונות, פגע בהפצת השירים (או שפחות ישקיעו בלהוציא שירים חדשים טובים... )
או שהסגרים והבידודים גרמו דווקא שאנשים ישמעו יותר מוזיקה, והיה יותר קל לשירים להצליח.
או אולי זה בכלל לא השפיע.. מה דעתכם?אפשר ונכון לפתוח נושא חדש בבמת הדיונים @צור נכון?
-
@igo ברור שזה השפיע!!
הרבה זמרים דיברו על הפגיעה הכלכלית -
ומין הסתם שהם לא הוציאו שירים בתדירות גבוה .
זה בא על חשבון זה .. -
@ילד-חוכם אמר בהמוזיקה של השנה החולפת איכן:
אפשר ונכון לפתוח נושא חדש בבמת הדיונים @צור נכון?
התכוונתי בהקשר של הנושא הזה...
@ח-אייזנר אמר בהמוזיקה של השנה החולפת איכן:
בשנה החולפת יצאו כמויות חומרים מוזיקליים...
לדעתי רוב הזמרים הוציאו המון!!! כסף לפח... -
@ח-אייזנר גם אני מאד אוהבת את השירים של סיומי השס אבל זה לא סותר את העובדה שזה ניראה כבר שנים על הכביש. מה בזכות התורה ניראה לך שיצא השנייה? לי לא
וחוץ מזה אני בכלל לא מדברת על השירים הזולים אלא על האיכותיים דוקא שלא ניראה לי שהם הוציאו כסף לפח כי האיכותיים תמיד צפים מעל כולם גם אם יש הרבה. לדוגמא השיר אקריך נער ישראל - שיר השנה מבחינתי .יצאו אחריו הרבה שירים אבל זה נשאר בטופ -
@הדסוש אמר בהמוזיקה של השנה החולפת איכן:
@ח-אייזנר גם אני מאד אוהבת את השירים של סיומי השס אבל זה לא סותר את העובדה שזה ניראה כבר שנים על הכביש. מה בזכות התורה ניראה לך שיצא השנייה? לי לא
וחוץ מזה אני בכלל לא מדברת על השירים הזולים אלא על האיכותיים דוקא שלא ניראה לי שהם הוציאו כסף לפח כי האיכותיים תמיד צפים מעל כולם גם אם יש הרבה. לדוגמא השיר אקריך נער ישראל - שיר השנה מבחינתי .יצאו אחריו הרבה שירים אבל זה נשאר בטופזה פשוט לא נכון זה די מתכחש למציאות מבחינתך [גם אני הייתי בטוחה שזה בזכות 2 ] אבל יש לי קצת שכל לבין שלא עלינו המצב כיום הוא שרק שירי פןפ וחפלה תוסים [למרות ששטיינמץ בשבילי הוא זמר החיים אבל כרגע זה המצב
-
@ח-אייזנר מה מתכחש למציאות? לא הבנתי
-
@הדסוש אמר בהמוזיקה של השנה החולפת, היכן?:
@ח-אייזנר מה מתכחש למציאות? לא הבנתי
מה שמתכחש זה שכיום שירי זבלללל תופסים ולא שטיינמץ וכהדמה
-
@ח-אייזנר איזה שטינמץ רצית שיתפוס השנה???
יותר נכון, איזה שיר טוב של זמר טוב יצא השנה ולא תפס?"שירי הזבל" כמו שקראתם להם תופסים היום כי יש להם לחן יותר מענין ושונה
נודה על האמת שבשירים החסידיים המקוריים לא מגוונים מספיק בלחנים ולא מחדשיםכן נתקלתי בשירים השנה שתפסו, זתומרת השירים האיכותיים שהיו השנה תפסו-וזה מה שצריך
-
@גיל אמר בהמוזיקה של השנה החולפת, היכן?:
@ח-אייזנר איזה שטינמץ רצית שיתפוס השנה???
יותר נכון, איזה שיר טוב של זמר טוב יצא השנה ולא תפס?"שירי הזבל" כמו שקראתם להם תופסים היום כי יש להם לחן יותר מענין ושונה
נודה על האמת שבשירים החסידיים המקוריים לא מגוונים מספיק בלחנים ולא מחדשיםכן נתקלתי בשירים השנה שתפסו, זתומרת השירים האיכותיים שהיו השנה תפסו-וזה מה שצריך
איזה שיר איכותי ואמיתי תפס השנה למען השם חיחי של מוטי וויס או השם ישמור של ברומר וכן יש שיר פצצה של שטיינמץ שיצא השנה בסגנון בזכות התורה [אשרייך] והוא לא פס בגלל שירי החפלה והמדף!!!
-
איזה שיר איכותי ואמיתי תפס השנה למען השם חיחי של מוטי וויס או השם ישמור של ברומר וכן יש שיר פצצה של שטיינמץ שיצא השנה בסגנון בזכות התורה [אשרייך] והוא לא פס בגלל שירי החפלה והמדף!!!
דבר ראשון לא אמרתי על חי חי איכותי- לדעתי סגנון קצת זול
ושירים טובים שכן תפסו זה לדוג' בר אלעי