המוזיקה של השנה החולפת, היכן?
-
@ח-אייזנר איזה שטינמץ רצית שיתפוס השנה???
יותר נכון, איזה שיר טוב של זמר טוב יצא השנה ולא תפס?"שירי הזבל" כמו שקראתם להם תופסים היום כי יש להם לחן יותר מענין ושונה
נודה על האמת שבשירים החסידיים המקוריים לא מגוונים מספיק בלחנים ולא מחדשיםכן נתקלתי בשירים השנה שתפסו, זתומרת השירים האיכותיים שהיו השנה תפסו-וזה מה שצריך
-
@גיל אמר בהמוזיקה של השנה החולפת, היכן?:
@ח-אייזנר איזה שטינמץ רצית שיתפוס השנה???
יותר נכון, איזה שיר טוב של זמר טוב יצא השנה ולא תפס?"שירי הזבל" כמו שקראתם להם תופסים היום כי יש להם לחן יותר מענין ושונה
נודה על האמת שבשירים החסידיים המקוריים לא מגוונים מספיק בלחנים ולא מחדשיםכן נתקלתי בשירים השנה שתפסו, זתומרת השירים האיכותיים שהיו השנה תפסו-וזה מה שצריך
איזה שיר איכותי ואמיתי תפס השנה למען השם חיחי של מוטי וויס או השם ישמור של ברומר וכן יש שיר פצצה של שטיינמץ שיצא השנה בסגנון בזכות התורה [אשרייך] והוא לא פס בגלל שירי החפלה והמדף!!!
-
איזה שיר איכותי ואמיתי תפס השנה למען השם חיחי של מוטי וויס או השם ישמור של ברומר וכן יש שיר פצצה של שטיינמץ שיצא השנה בסגנון בזכות התורה [אשרייך] והוא לא פס בגלל שירי החפלה והמדף!!!
דבר ראשון לא אמרתי על חי חי איכותי- לדעתי סגנון קצת זול
ושירים טובים שכן תפסו זה לדוג' בר אלעי -
@יעקב-ה אמר בהמוזיקה של השנה החולפת, היכן?:
אני חושב למה הכל נעלם?
נראה לי, בגלל שהוציאו כ"כ חומרים אז כל פעם שומעים להיט אחר.
לדוגמא- יצא שיר יפה התלהבנו, אבל אחרי חודש יצא עוד להיט אז שוכחים את הישן וממשיכים לחדש וכן הלאה...לדעתי זה גם תלוי באיכות של השיר, ובתוכן שלו, כי הנה למשל בר אילעי שזה שיר חתונות עם מילים מקוריות, ולא איזה שיר מפונטז עם באסים עד לשמיים- תפס מעולה, ויש אותו בכל החתונות, וכל ההמנונים על המנגינה הזאת...
-
@ח-אייזנר שירי הזבל לא תופסים בכלל חכה למצעדיים ותראה איזה שירים יהיו במקום גבוה לדעתי 95% מהם יהיו איכותיים כי אחרי הכל הציבור אוהב את זה
-
@הדסוש לכל אחד האיכות בשיר נתפסת אחרת בעין..או יותר נכון באוזן..
במצעדים הללו אי אפשר אף פעם להיות בטוחים מכמה סיבות.- תלוי לאיזה חוג מפנים את המצעד.
- לא תמיד שיר שמעובד טוב- או איכותי יותר יהיה מקום ראשון- יש המון שירים פשוטים- שדווקא בגלל הפשטות שלהם הם תפסו.
ו..
לא תמיד איכות חייבת להיות מקום ראשון! מצחיק אותי שפתאום כולם הופכים ל'מביני מוזיקה'. פשוט לכל אחד נפש אחרת, וכל אחד מתחבר למשהו אחר.
זה לא הופך את השיר/הזמר ליותר איכותי או פחות. -
@אייצ-ית אולי באמת איכות זה לא המילה המתאימה אבל כן התכוונתי לשירים הטובים החסידים בעיקר ולאו דוקא שירי טראנס ופופ כי אמרו כאן ששטינמץ הוא לא פס הקול בגלל שירי החפלה אז באתי לומר שהרוב לא באמת אוהבים את זה - שבזמן אמת הם לא יצביעו לזה אלא לשירים הטובים
-
@ליבי אמר בהמוזיקה של השנה החולפת, היכן?:
לדעתי זה גם תלוי באיכות של השיר, ובתוכן שלו, כי הנה למשל בר אילעי שזה שיר חתונות עם מילים מקוריות, ולא איזה שיר מפונטז עם באסים עד לשמיים- תפס מעולה, ויש אותו בכל החתונות, וכל ההמנונים על המנגינה הזאת...
זה תלוי לאיזה חוג את פונה.
אני למשל לא מכירה אפילו את השיר שהזכרת- ולעומת זאת בחתונות אצלנו יש שירים אחרים שתופסים מאוד- ולחוג אחר הם נקראים 'זבל'....@הדסוש אמר בהמוזיקה של השנה החולפת, היכן?:
אבל כן התכוונתי לשירים הטובים החסידים בעיקר ולאו דוקא שירי טראנס ופופ
זה כי את באה מהמקום הזה..אז בעייניך זה יותר תופס..כי כל מי שסביבך אולי שומע את זה...
@הדסוש אמר בהמוזיקה של השנה החולפת, היכן?:
אז באתי לומר שהרוב לא באמת אוהבים את זה - שבזמן אמת הם לא יצביעו לזה אלא לשירים הטובים
לא כל כך בטוח...
שירים שרצים לא רצים סתם..כנראה שאוהבים אותם..
הם יבחרו בזמן אמת את מה שבאמת הכי אהבו וזכרו הכי טוב...לא כי זה שיר שנקרא טוב- אלא כי זה שיר שהיה הכי טוב עבורם.
בכללי
אני לא מבינה מה הדיון על מה יבחרו- זה ברור שכל אחד יבחר את מה שהכי התחבר- וזה לא מוריד מערך של אף אחד... -
פוסט זה נמחק!