המוזיקה של השנה החולפת, היכן?
-
@אייצ-ית אולי באמת איכות זה לא המילה המתאימה אבל כן התכוונתי לשירים הטובים החסידים בעיקר ולאו דוקא שירי טראנס ופופ כי אמרו כאן ששטינמץ הוא לא פס הקול בגלל שירי החפלה אז באתי לומר שהרוב לא באמת אוהבים את זה - שבזמן אמת הם לא יצביעו לזה אלא לשירים הטובים
-
@ליבי אמר בהמוזיקה של השנה החולפת, היכן?:
לדעתי זה גם תלוי באיכות של השיר, ובתוכן שלו, כי הנה למשל בר אילעי שזה שיר חתונות עם מילים מקוריות, ולא איזה שיר מפונטז עם באסים עד לשמיים- תפס מעולה, ויש אותו בכל החתונות, וכל ההמנונים על המנגינה הזאת...
זה תלוי לאיזה חוג את פונה.
אני למשל לא מכירה אפילו את השיר שהזכרת- ולעומת זאת בחתונות אצלנו יש שירים אחרים שתופסים מאוד- ולחוג אחר הם נקראים 'זבל'....@הדסוש אמר בהמוזיקה של השנה החולפת, היכן?:
אבל כן התכוונתי לשירים הטובים החסידים בעיקר ולאו דוקא שירי טראנס ופופ
זה כי את באה מהמקום הזה..אז בעייניך זה יותר תופס..כי כל מי שסביבך אולי שומע את זה...
@הדסוש אמר בהמוזיקה של השנה החולפת, היכן?:
אז באתי לומר שהרוב לא באמת אוהבים את זה - שבזמן אמת הם לא יצביעו לזה אלא לשירים הטובים
לא כל כך בטוח...
שירים שרצים לא רצים סתם..כנראה שאוהבים אותם..
הם יבחרו בזמן אמת את מה שבאמת הכי אהבו וזכרו הכי טוב...לא כי זה שיר שנקרא טוב- אלא כי זה שיר שהיה הכי טוב עבורם.
בכללי
אני לא מבינה מה הדיון על מה יבחרו- זה ברור שכל אחד יבחר את מה שהכי התחבר- וזה לא מוריד מערך של אף אחד... -
פוסט זה נמחק!
-
@מחשב-נייד יכול להיות שזוכרים אבל אבל אף אחד לא ישיר את השירים האלו עוד 4/5 שנים
היי רגע הם היו שירים טובים איפה הם היום??? -
@אלי-מהאולפן אמר בהמוזיקה של השנה החולפת, היכן?:
@מחשב-נייד יכול להיות שזוכרים אבל אבל אף אחד לא ישיר את השירים האלו עוד 4/5 שנים
היי רגע הם היו שירים טובים איפה הם היום???בכללי אני לא מבינה את כל ההתעסקות בשירים שזוכרים או שלא...
כל שיר בסופו של דבר עובר.
העיקר נהנו ממנו תקופה. אז די!- יש שיר חדש.
מה העניין לשמוע שיר 10 שנה ברציפות??? -
@אלי-מהאולפן אין בעיה- כי אלו שירים שמותאמים לזמנים הללו.
אם מדברים על שירים של 'השנה החולפת' ברור וברור שלא ישירו אותם במועדים כאלו.
ואין שום עניין גם לשיר אותם בעוד 10 שנה...
כי גם שיר הכי איכותי שיצא היום לזמר כל שהוא.. לא ישירו אותו בעוד 10 שנים..כי עדין ישירו את 'שירי המסורת' או מה שתמיד שרו במועדים כאלו. -
@אייצ-ית אמר בהמוזיקה של השנה החולפת, היכן?:
אין בעיה- כי אלו שירים שמותאמים לזמנים הללו.
למה לא ישירו שיר של מוטי שטיינמיץ בחופות זה לא ירגש ובכלל מה זה נקרא מותאם מי התאים את זה ומי החליט שאת זה ישירו בחופות
ואת זה לא
רק ש @מחשב-נייד כתבה שאת זה זוכרים באמת והשבתי שלא יזכרו את זה -
@אלי-מהאולפן נחיה ונראה...
אף אחד לא קבע מה יהיה בחופות.
אבל אם אתם מדברים פה על 'איכות' אז מי שמשמר את זה באמת- ישמע את מה שתמיד שמעו בחופות..אני לא יודעת להגדיר את זה..אבל אלו שירים ישנים בהחלט שמותאמים לזמן חופה.