המוזיקה של השנה החולפת, היכן?
-
בשנה החולפת יצאו כמויות חומרים מוזיקליים אך היכן הם עכשיו מישהו זוכר את ויקבץ של גרינביום [כן זה יצא השנה !!!] עם סגולה של שלום ברנהולץ ועוד ועד לדעתי רוב הזמרים הוציאו המון!!! כסף לפח, אז נכון שהם שבועיים על המפה [במקרה הכי וורוד] לדעתי השנה אכזבה מאוד בבחינת תפסת מרובה לא תפסת
-
@ח-אייזנר אמר בהמוזיקה של השנה החולפת איכן:
בשנה החולפת יצאו כמויות חומרים מוזיקליים אך איכן הם אכשיו מישהו זוכר את והקבץ של גרינביום [כן זה יצא השנה !!!] עם סגולה של שלום ברנהולץ ועוד ועד לדעתי רוב הזמרים הוציאו המון!!! כסף לפח, אז נכון שהם שבועיים על המפה [במקרה הכי וורוד] לדעתי השנה אכזבה מאוד בבחינת תפסת מרובה לא תפסת
יש בזה משהו...
אכן. -
@ח-אייזנר מה זה תפסת מרובה? השנה לא יצאו כזה הרבה שירים יחסית לשנים אחרות
חוץ מזה שעדיין ממשיכים להשמיע ברדיו(קול חי מיוזיק לפחות) את ויקבץ עם סגולה וכו אולי לא כמו אז אבל משמיעים וזוכרים ושימשיכו להוציא עוד המון שירים
וגם אם הם רק חודש או חודשיים על המפה זה שווה להם ככה מכירים אותם למשל אני לפני ויקבץ לא הכרתי את קובי -
@הדסוש אמר בהמוזיקה של השנה החולפת איכן:
@ח-אייזנר מה זה תפסת מרובה? השנה לא יצאו כזה הרבה שירים יחסית לשנים אחרות
בנוגע לתפסת מרובה זה אומר שמרוב שיש לך הרבה נופל לך הכל מהיידים ועל גרינביום זה נכון לגביו אבל אם יש לך את כל או רוב שיריי השנה החולפת תיהיה בהלם שזה יצא השנה ולא לפניי מאתיים שנה!
-
תלוי למה את מתכוונת
אם את מתכוונת למוזיקה איכותית יצא ממש קצת השנה
אם למוזיקה זולה ולא איכותית יצא מלאאאאאאאאאאא
וזה לא מעניין אף אחד
כי השירים האלה זבלל -
@ח-אייזנר נכון אבל זה לא קשור לכמות השירים שיצאו זה בגלל השנה לא זזה וזה לא רק במוזיקה . יש כל מיני ארועים .מסיבותוכו שזה גם נירא לי מזמן בקיצור זה בהכל ככה. זה החיים
-
@סודי-ביותרררררררר
וזה לא שיצא קצת.... פשוט לאומת הטראנסים המקפיצים שאפשר להוציא תוך שעה ייצא קצת....
הלוואי שזה לא היה מעניין אף אחד, ככה היו סוף סוף מפסיקים אם זה.... -
פוסט זה נמחק!
-
@ח-אייזנר שים לב יש לך שתי פוסטים רצופים...
-
דעתכם. מה ההשפעה של שנת קורונה לגבי הצלחה או כישלון של שירים.
האם זה שלא הופיעו, והיה צמצום בחתונות, פגע בהפצת השירים (או שפחות ישקיעו בלהוציא שירים חדשים טובים... )
או שהסגרים והבידודים גרמו דווקא שאנשים ישמעו יותר מוזיקה, והיה יותר קל לשירים להצליח.
או אולי זה בכלל לא השפיע.. מה דעתכם? -
@igo אמר בהמוזיקה של השנה החולפת איכן:
דעתכם. מה ההשפעה של שנת קורונה לגבי הצלחה או כישלון של שירים.
האם זה שלא הופיעו, והיה צמצום בחתונות, פגע בהפצת השירים (או שפחות ישקיעו בלהוציא שירים חדשים טובים... )
או שהסגרים והבידודים גרמו דווקא שאנשים ישמעו יותר מוזיקה, והיה יותר קל לשירים להצליח.
או אולי זה בכלל לא השפיע.. מה דעתכם?אפשר ונכון לפתוח נושא חדש בבמת הדיונים @צור נכון?
-
@igo ברור שזה השפיע!!
הרבה זמרים דיברו על הפגיעה הכלכלית -
ומין הסתם שהם לא הוציאו שירים בתדירות גבוה .
זה בא על חשבון זה .. -
@ילד-חוכם אמר בהמוזיקה של השנה החולפת איכן:
אפשר ונכון לפתוח נושא חדש בבמת הדיונים @צור נכון?
התכוונתי בהקשר של הנושא הזה...
@ח-אייזנר אמר בהמוזיקה של השנה החולפת איכן:
בשנה החולפת יצאו כמויות חומרים מוזיקליים...
לדעתי רוב הזמרים הוציאו המון!!! כסף לפח... -
@ח-אייזנר גם אני מאד אוהבת את השירים של סיומי השס אבל זה לא סותר את העובדה שזה ניראה כבר שנים על הכביש. מה בזכות התורה ניראה לך שיצא השנייה? לי לא
וחוץ מזה אני בכלל לא מדברת על השירים הזולים אלא על האיכותיים דוקא שלא ניראה לי שהם הוציאו כסף לפח כי האיכותיים תמיד צפים מעל כולם גם אם יש הרבה. לדוגמא השיר אקריך נער ישראל - שיר השנה מבחינתי .יצאו אחריו הרבה שירים אבל זה נשאר בטופ -
@הדסוש אמר בהמוזיקה של השנה החולפת איכן:
@ח-אייזנר גם אני מאד אוהבת את השירים של סיומי השס אבל זה לא סותר את העובדה שזה ניראה כבר שנים על הכביש. מה בזכות התורה ניראה לך שיצא השנייה? לי לא
וחוץ מזה אני בכלל לא מדברת על השירים הזולים אלא על האיכותיים דוקא שלא ניראה לי שהם הוציאו כסף לפח כי האיכותיים תמיד צפים מעל כולם גם אם יש הרבה. לדוגמא השיר אקריך נער ישראל - שיר השנה מבחינתי .יצאו אחריו הרבה שירים אבל זה נשאר בטופזה פשוט לא נכון זה די מתכחש למציאות מבחינתך [גם אני הייתי בטוחה שזה בזכות 2 ] אבל יש לי קצת שכל לבין שלא עלינו המצב כיום הוא שרק שירי פןפ וחפלה תוסים [למרות ששטיינמץ בשבילי הוא זמר החיים אבל כרגע זה המצב
-
@ח-אייזנר מה מתכחש למציאות? לא הבנתי