-
@שמעון אמר בהצמד אלי קליין את איצי ברי, דעתכם:
@חנניה נראה לי שאתה ממש טועה אלי קליין ואיצי ברי יש להם עיבודים גם שמזכירים את המוזיקה הנוסטלגית של פעם והנה לדוגמא השיר האחרון של נמואל ממש כך כל הכלים ממש נשמע עיבוד של יוסי גרין וכו' חסידי אוטנטי
אתה צודק, מזכירים את העיבודים של פעם, זה בדיוק מה שהתכוונתי שהם מחקים את העיבודים של פעם בעיבודים החסידיים.
-
-
מבשלים להיט חדש, חשיפה בקרוב (מוזיקה VIP)
https://send.magicode.me/send-file/file/a343ef628e0561472f4d3c658a9d*****88b9ff169b94/view -
הם נראלי המעבדים הכי טובים בימינו (הם זוכים כמעט כל שנה במעבדי השנה)
-
@מוח-שליט-על-הלב אמר בהצמד אלי קליין את איצי ברי, דעתכם:
הם זוכים כמעט כל שנה במעבדי השנה
ובצדק...
פשוט אלופים!!!!! -
@taly אמר בהצמד אלי קליין את איצי ברי, דעתכם:
רואים שמלבד הכשרונות הרבים יש להם אישיות מדהימה
איך הם מפרגנים אחד לשני ומכבדים אחד את השני
נדיר!!!!!וזה בדיוק סוד ההצלחה שלהם
-
הם מעבדים כמעט כל שירה שיוצא היום
-
דעתי שהם צמד מ ט ו ר פ י ם
להגיד שהם חקיינים מעלה בי צחוק -
אלי קליין ואיצי ברי לדעתי עלו על השילוב המנצח ויודעים להביא בכל פעם לחנים קליטים ועיבודים עכשווים בהתאם למה שהציבור דורש. גם בעיני הם אלופים, מוכשרים ומצליחים מאוד.
כמובן שהם יודעים גם לעבד אותנטי כשצריך..ויש שירים שלהם שהם להיטים בסדר גודל כמו "בזכות התורה" של שטיינמץ-שילוב של לחן, מילים ועיבוד שלא זכור לי שהיה כאן בעשור האחרון...
אין מה לומר-מוכשרים ויש להם ברכה במה שהם עושים -
היצירתיות שלהם הזויה.. אין לי זמן להביא דוגמאות אבל הם הולכים לסגנונות רחוקים כל כך אחד מהשני, ויום אחרי יום.
על קצה המזלג - תשמעות את "אין עוד מלבדו" של להקת פומפדיתא. ו"להיות" של דוד בן ארזה. ולקינוח את "בזכות התורה".
איזה מרחקים! -
@הללויה אמר בהצמד אלי קליין את איצי ברי, דעתכם:
היצירתיות שלהם הזויה.. אין לי זמן להביא דוגמאות אבל הם הולכים לסגנונות רחוקים כל כך אחד מהשני, ויום אחרי יום.
על קצה המזלג - תשמעות את "אין עובדו" של להקת פומפדיתא. ו"להיות" של דוד בן ארזה. ולקינוח את "בזכות התורה".
איזה מרחקים!הם פשו נמרחים באמת על כל הקצוות של הסגנונות השונים ועל כולם הם חתומים כאילו תפשו את כל תחום המוזיקה ביחד
-
-
@ענק-הענקים-בדורינו סוכות האחרון
(לא ראיתי שהעלו... מכיכר השבת ויש שלא יכולים לצפות, אז שיתפתי)