-
אין לי בעייה שיתכתבו באנגלית ואנחנו נתרגם
אני צוחק. בכל אופן תודה רבה לך וגוט שעבאס. -
נסכם את זה שבמוזיקה אלקטרונית והחדשנית הם אלופים ולא גומרים ליצור הן בלחנים והן בעיבודים [תספרו את כמות העיבודים שלהם מתחילת הקריירה ייתכן והם עוקפים את לאופר ומונה .. שווה בדיקה]
במוזיקה החסידית הקלאסית והאוטנטית [של עיבוד לייב] הם ממש לא טובים [ברוב המקרים] וזה לא התחום שלהם למעט לחנים ששם באמת הם חזקים גם במוזיקה החסידית אבל בעיבודים פחות . -
במוזיקה החסידית הקלאסית והאוטנטית [של עיבוד לייב] הם ממש לא טובים [ברוב המקרים] וזה לא התחום שלהם למעט לחנים ששם באמת הם חזקים גם במוזיקה החסידית אבל בעיבודים פחות .
אני ממש לא מסכימה עם זה!!
מי עיבד את כל האלבום של נפתלי קמפה ולא רק בעיבודים חיים? אלי קליין & איצי ברי! ועובדה שכבר שלוש אלבומים שהוא עובד איתם ולא מחליף מעבדים ונפתלי מבין במוסיקה יותר ממני וממך אז... לא בהכרח לבוא ולומר שהם "ממש לא טובים"
מה שכן הם יותר מתעסקים במוזיקה האלקטרונית ושם הפינה החמה שלהם יותר מתבטאת. אבל אם תיקח את השיר "לכו למים" של הזמר דוד בן ארזה שכל השיר בעיבוד של כלים חיים א"א לומר שהם הרסו את השיר הם פשוט עיבדו אותו כמו שצריך הרימו את השיר לדרגה שהוא היה צריך להיות.... מה שמעבד אחר לא בהכרח היה מצליח לעשות לשיר.
בקשר ללחנים אני לא חושבת שיש קשר בין יודעים להלחין שירים חסידיים קלאסיים לקשר של עיבוד שירים כל אחד זה תחום אחר לגמריי אבל זה כבר עניין אחר! -
חבריה נא לא לשכוח שאת אחד השירים המטורפים "בזכות התורה" (וגם ומתקדש) עבדו הצמד דידן ועם כלים חיים ...
-
שאלו אותם פעם למה הם עובדים כ"כ הרבה עם מוזיקה אלקטרונית והם ענו שזה הביקוש.....
וחוץ מזה יש להם מלא עבודים חיים כל האלבומים של קמפה השירים שהם עשו לשטיינמץ ולמבד ועוד רבים -
עיבוד לייב הרבה יותר יקר לכן (אולי) יותר רוצים אלקטרוני ואוטומטית זה רוב העיבודים שלהם
ומי שמשלם על עיבוד עם כלים אמיתיים הולך לאחרים הגיוני?! -
פוסט זה נמחק!