-
אלי קליין ואיצי ברי לדעתי עלו על השילוב המנצח ויודעים להביא בכל פעם לחנים קליטים ועיבודים עכשווים בהתאם למה שהציבור דורש. גם בעיני הם אלופים, מוכשרים ומצליחים מאוד.
כמובן שהם יודעים גם לעבד אותנטי כשצריך..ויש שירים שלהם שהם להיטים בסדר גודל כמו "בזכות התורה" של שטיינמץ-שילוב של לחן, מילים ועיבוד שלא זכור לי שהיה כאן בעשור האחרון...
אין מה לומר-מוכשרים ויש להם ברכה במה שהם עושים -
היצירתיות שלהם הזויה.. אין לי זמן להביא דוגמאות אבל הם הולכים לסגנונות רחוקים כל כך אחד מהשני, ויום אחרי יום.
על קצה המזלג - תשמעות את "אין עוד מלבדו" של להקת פומפדיתא. ו"להיות" של דוד בן ארזה. ולקינוח את "בזכות התורה".
איזה מרחקים! -
@הללויה אמר בהצמד אלי קליין את איצי ברי, דעתכם:
היצירתיות שלהם הזויה.. אין לי זמן להביא דוגמאות אבל הם הולכים לסגנונות רחוקים כל כך אחד מהשני, ויום אחרי יום.
על קצה המזלג - תשמעות את "אין עובדו" של להקת פומפדיתא. ו"להיות" של דוד בן ארזה. ולקינוח את "בזכות התורה".
איזה מרחקים!הם פשו נמרחים באמת על כל הקצוות של הסגנונות השונים ועל כולם הם חתומים כאילו תפשו את כל תחום המוזיקה ביחד
-
-
@ענק-הענקים-בדורינו סוכות האחרון
(לא ראיתי שהעלו... מכיכר השבת ויש שלא יכולים לצפות, אז שיתפתי) -
הם צמד תותחים!!!!!!!!!!!1
-
-
אלי קליין כמדומה לי פעם עיבד לבד ובזמן האחרון התחבר עם ברי
תקנו אותי אם אני טועה -
@חנניה
ראשית, אין לחלוק על כך שהם פשוט מעבדים טובים, ולדעתי סתם חבל על זה דיון,
אבל יש משהו בשניהם שאפשר לומר- יותר מכולם:
הם צמד של מעבדים, כצמד שעובדים על דבר מסוים היו כאלה ויש כאלה אבל אצלם אף אחד מהם לא מנסה להתעלות על השני או משהו כזה אלא להיפך הם תמיד יפרגנו אחד לשני מהלב, וזה בגלל שהם לא רק צמד אלא חברים ממש טובים וזה מוסיף לעבודה שלהם ויצירות שהם מעבדים.||מקוה שהבנתם את כוונתי...||
-
@ענק-הענקים-בדורינו קוראים לזה טובים השניים מן האחד
כמו שלימוד בחברותא כל אחד משפשף את השני כך גם להבדיל צמד מעבדים מעבדים טוב יותר -
@מוישי-2 אמר בהצמד אלי קליין את איצי ברי, דעתכם:
@ענק-הענקים-בדורינו קוראים לזה טובים השניים מן האחד
כמו שלימוד בחברותא כל אחד משפשף את השני כך גם להבדיל צמד מעבדים מעבדים טוב יותרגם נכון, אבל אני דיברתי על יתרון אחר בדבר.