-
-
@מוטי-טבק אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
@אני-אני האמת, לא נעים לשמוע דבר כזה על משהו שאמרתי לפני חצי שנה....
אבל מחקתי...באמת מתנצלת!
אבל שימו לב שגם אחרי חצי שנה מילים נאמרות ונשארות חרוטות...
זה יכול לפגוע ישירות באדם
חבל.
תודה על ההתייחסות!
וסליחה אם זה היה ישיר מדיי. -
@סודי-ביותרררררררר אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
@מחשב-נייד @מוזיקלית
https://drive.google.com/drive/folders/1pJyQhLqEx1QxJpm3H****FmYYY4nZqnp1UN5?usp=sharing
להוריד כוכביותהוספתי עוד סרטונים
-
אני חושב שלאהב זמר זה תלוי בסגנון שלךלעומת של הזמר כלומר אין סיכוי כמעט שמישו שלא בא ממקום חסידי הדוק יאהב את הסגנון של החסידי הכבד כמו שאין סיכוי שמישו עדין יאהב שירים שהם ראפ וכדו'
זאנוויל ספציפית הוא פחות לטעמי אבל זה לא סותר שיש לו יכולת ווקאלית מדהימה עד בלתי אפשרית בסגנון הזה של המוזיקה -
@מחשב-נייד זה כמו שתקח מישו שגדל כולו באיזה שיכונים וכל החיים שלו פיוטים וכדו' ותתן לו לשמוע את מלכות לדוגמא
-
@טיטו אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
@מחשב-נייד זה כמו שתקח מישו שגדל כולו באיזה שיכונים וכל החיים שלו פיוטים וכדו' ותתן לו לשמוע את מלכות לדוגמא
תמיד יש ת'קבוצה של האנשים שכן שומעים!
[תלוי במוזה] -
@מחשב-נייד ווא ממש תפסתם אותי קצר על המילה אז קבלו תיקון כמעט ואין סיכוי
-
@מחשב-נייד אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
@טיטו
בסדר, 90 אחוז שהוא לא יאהב אבל לא הייתי אומרת "אין סיכוי" עובדה שיש כאלה שבחיים לא שמעו סגנון מוזיקה מסויים ואז פתאום הם הם יתחברו אליהמסכימה לגמרי אני לא אהבתי חסידי כבד ואותו אני ממש אוהבת למרות שהוא חסידי כבד,
כנ"ל בערי וובר. -
@אוהבת-מוזיקה
אצל זאנוויל היופי הוא בטונים ובמשחקים בקול שהוא עושה (חוץ מהרגש ) ולכן הוא אהוב על אף החסידי הכבד שכן יש בו -
היום נהיה מצב שאיכות של זמר תלוי כמעט רק לפי היחצנות שמיחצנים אותו ברדיו וכולי או באקשן שלו
זאנויל הוא זמר אדיר עם יכולות וואקליות ורגש ושמחה אין אף אחד שיכול לבצע את הקטע שלו ''תורה'' מהשיר - מן השמים
וזה דברים שיש לו את זה בדם בלי ללמוד הרבה פיתוח קול (מידיעה)
והוא גם זמר טהור