-
@מוישי-2 אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
ועוד משהוא שאלתם את עצמכם למה יש הכי הרבה פוסטים בנושא זה ??????????
בטוח?!?!?!
תכפיל בשלוש את הפוסטים שכאן ותקבל את הנושא של ילד הפלא מוטי גרינבוים שלכל הדעות אינו גדול הזמר ...
תכפיל בחמש ותקבל את הנושא על יואלי דיקמן שגם לכל הדעות אינו גדול הזמר...
תוסיף מאה ותקבל את הנושא על נפתלי קמפה....
וכן עוד רבים וטובים....
אז ככה שזה ממש לא נראה לי מעיד על משהו..... -
@שרי-0 אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
@אחות-קטנה המלאך זאנוויל וינברגר להורדה https://send.magicode.me/sendfile/file/4a1f31a50a2****aa5bb5aa1332c57b193d06e8d25e2/view
שגיאה
-
@מחשב-נייד זאנוויל וינברג=אני בטוח שחברי פה יסכימו איתי אז זה הסיכום שלי עליו
זאנוויל זמר נפלא יודע לעלות טונים חסידי מופיע כמעט בכל סים שס' או מסכתות עולמיות וכוו' עכשיו יש אנשים שפחות מתחברים אילו והם האנשים שחיים יותר ת המוזיקה המודרנית אני בטוח שאתם מסכימים איתי אבל חסידים שהם פחות על הרשת אז שומעים רק מוזיקה חסידית ואומרים ואאאו איזה שירים יפים -
פוסט זה נמחק!
-
@מחשב-נייד אני חושב גם ככה אבל מי שאוהב אותו סימן שלא נסחף אחרי מודרניזציה
-
@מחשב-נייד אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
לא הבנתי מה הסיפור של הקליפ המלאך
מלפני איזה שבוע יצא בדיוק אותו מחרוזת, אותו זמר, אותו תזמורת מה ששונה זה רק המקהלה.
השירים שזאנוויל שר שם בדיוק אותו דבר אפילו עם אותם יציאות שהוא עושה תמיד.
המקהלה גם, כמעט אותם קולות.
כאילו עשו העתק הדבק של מלכות ושירה.
משהו מבין מה הסיפור פה?שום סיפור
שני אירועים שונים, אותה תזמורת ואותו זמר, מה הבעיה ?
רצו מחרוזת יפיפיה, אותם עיבודים , למה לא ??
רק שים לב שאיכות השמע יותר טובה באחרון שיצא, ושהסיום של המחרוזת עם מלכות - זאנוויל מסיים הרבה יותר טוב ובטון גבוה מאוד ..... -
יש אישהו אפשרות להשיג את המלאך עם שירה?? ולא עם מלכות?
-
@מחשב-נייד ואני יוסיף שזאנוויל לוקח תמיד את המעבדים הכי טובים והרכבי תזמורות שלא כולם לוקחים
והמציאות הוכיחה שזה יוצא ממש יפה!!! -
אני חושבת שזאנוויל ובכלל הזמרים בסגנון הזה משקיעים המון בשירה ובהופעות עצמן מאשר בכל מיני קליפים ובגלל זה הם זמרים יותר טובים
-
זאנוויל הוא הזמר החסידי הכי טוב כיום בפער ניכר מהזמרים החסידיים הכבדים (אולי מוטי הכי קרוב)
מכל שאר הזמרים, מבחינת שירים אוטנטים ויפים, מבחינה קולית, ומבחינה רוחנית שהא מביא איתו, הוא מצליח לשסחוף איתו קהל רב שלל ליטאים שבחיים לא היו שומעים את הסגנון הכבד שלו, ובתור ליטאית שבכלל לא מחבבת חסידי כבד ושומעת ממש מכל הסגנונות ממש נסחפת עם המוזיקה והיכולות שלו.
נ.ב. ממש ההיתי רוצה שמוע אותו עושה דואטים צרחות עם משה לוק, זה לדעתי משהו לא נורמלי.
וזה כמה מהביצועים המסוכנים שלו: