-
לזאנויל יש מלא ביצועים מדהימים ומרשימים, שאין בעולם החסידי עוד כאלה שיכולים להתחרות בו.... משהו מטורף....
-
@ציפור-שיר אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
@הדסה יש לו יכולות ווקאליות מטריפות, הבעיה היא שהוא מביא רק את הסגנון החסידי ויש כאלה שפחות מתחברים.
כל זמר סטנדרטי יש לו את הסגנון שלו, ודוקא נראה לי שליטאים שומעים הרבה יותר שירים חסידיים מאשר להיפך, כך שבכל מקרה עדיף להוציא שירים חסידיים מכיון שמסתבר שהם יותר יתקבלו בצבור. ולדוג' השיר מי אנכי נכנס מאד גם בציבור הליטאי אפי' שיש בו הרבה מילים באידיש, וכמובן שיש בנ"א שלא סובלים בכלל מוזיקה חסידית, אבל לדעתי זה המיעוט. וברור שגם יש שירים כבדים יותר שלא יכנסו בציבור הליטאי]
-
@אוהבת-מוזיקה-0 אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
זאנוויל הוא הזמר החסידי הכי טוב כיום בפער ניכר מהזמרים החסידיים הכבדים (אולי מוטי הכי קרוב)
מכל שאר הזמרים, מבחינת שירים אוטנטים ויפים, מבחינה קולית, ומבחינה רוחנית שהא מביא איתו, הוא מצליח לשסחוף איתו קהל רב שלל ליטאים שבחיים לא היו שומעים את הסגנון הכבד שלו, ובתור ליטאית שבכלל לא מחבבת חסידי כבד ושומעת ממש מכל הסגנונות ממש נסחפת עם המוזיקה והיכולות שלו.
נ.ב. ממש ההיתי רוצה שמוע אותו עושה דואטים צרחות עם משה לוק, זה לדעתי משהו לא נורמלי.
וזה כמה מהביצועים המסוכנים שלו:
אפשר לקבל הקלטה מזה
-
@משי-0 ושוב זאנוויל עם אתגרים מסוכנים על הבמה! #זאנווילייב – הפרק השני בסדרה.mp3
האתגרים המסוכנים של זאנוויל פרק 2
הרגעים המסוכנים ביותר של זאנוויל על הבמה! #זאנווילייב - פרק הבכורה.mp3
הרגעים המסוכנים פרק הבכורה -
חברה מה קורה זאנויל נרדם לנו חלילה?
לפני חצי שנה כל שבוע סינגל!!! -
אתמול בחיפה הוא נתן הופעה מאוד יפה עם סלסולים וכו׳
היה אירוע מאוד יפה -
@מוישי-2 אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
@חיפאי יש מקום להתעדכן איפה יש אירועים שלו ?
איני יודע
-
זכותכם לא לאהוב לא חייב לצעוק
-
@תמר-7 אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
לא אוהבת
המוזיקה של וינברגר מדי חסידי וכבד!!!אף אחד לא מחייב אותך לשמוע משהו ובמיוחד כשאת לא אוהבת , זה הקו שלו , שיצליח.
יש דברים שאפשר לשמור בבטן .. -
שהויכוח לא יגרר אפשר לעצור כאן הענינים הובנו
-
@פונץ-בננה אני אשמור בבטן מה שאני חושבת...
ותסתכלו על הכותרת של הנושא -
אגב אם כבר לפי הכותרת אני אוהב את זאנויל דוקא בגלל החסידי שמרני וזה סוד ההצלחה שלו ...