-
@ראשיב-ע-חסידי אמר בזאנוויל ויינברגר | תוכן ודיון:
אם ערכתי את כל האלבום של זאנוויל לווקאלי מותר להעלות אותו?
@מלך-הקלידנים אמר בזאנוויל ויינברגר | תוכן ודיון:
@ראשיב-ע-חסידי תתיג את @צוות-פיקוח
אני חושבת שאם ערכת את כולו והוא שונה מהמקור מותר.
אך נחכה ל @טיטו שבטוח מבין בזה יותר ממני. -
פוסט זה נמחק!
-
@כ-פ אמר בזאנוויל ויינברגר | תוכן ודיון:
@ויווש להוריד כוכביות:
https://send.magicode.me/send-file/file/d5b3beca445366cbfd8f02321531b02c365e***5e20/view
הכוכביות ששמת לא במקום הם צריכים להיות יותר באמצע(שמאלה) בין ה-"סלאשים" הסימן הזה /
-
@מלך-הקלידנים אני תמיד שמה את הכוכביות שם וזה עובד מצוין.
בכל אופן העליתי שוב, להוריד כוכביות כמובן.
https://send.magicode.me/send***-file/file/4fa0461781ccff19260c281689d4a2e6454c7f92/view -
זאנוויל וויינברגר - הללוהו ווקאלי
[טקסט קישור]01 הללוהו.mp3 -
@ראשיב-ע-חסידי אמר בזאנוויל ויינברגר | תוכן ודיון:
אם ערכתי את כל האלבום של זאנוויל לווקאלי מותר להעלות אותו?
וואי אני ממש אשמח!
@טיטו אפשר לבדוק את זה? -
בכותרת של "מן השמים 2" הזמר זאנוויל וינברגר החל לעבוד על יצירה חדשה וארוכה. צפו בעבודות על היצירה המיוחדת.
file:///C:/Users/USER/Downloads/%D7%96%D7%90%D7%A0%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9C%20%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93%20%D7%A2%D7%9C%20%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%A8%D7%94%20%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94.jpeg
-
@השקדן אמר בזאנוויל ויינברגר | תוכן ודיון:
אם עוד חצי שנה - שנה יצא אלבום של זאנוויל נדע מיד שזה לא מתקרב לאלבום הראשון [מן השמים]
אם זה יצא עוד שנתיים שלוש נדע שמגיע דיסק פצצה...
בקיצור לדיסק טוב לוקח זמן והרבה זמן... אז סבלנות....
תשובה נצחת... -
@מוישי-2 אמר בזאנוויל ויינברגר | תוכן ודיון:
@השקדן אמר בזאנוויל ויינברגר | תוכן ודיון:
אם עוד חצי שנה - שנה יצא אלבום של זאנוויל נדע מיד שזה לא מתקרב לאלבום הראשון [מן השמים]
אם זה יצא עוד שנתיים שלוש נדע שמגיע דיסק פצצה...
בקיצור לדיסק טוב לוקח זמן והרבה זמן... אז סבלנות....
תשובה נצחת...לא מחייב. יואלי חשף בלילה מנצח של לפני שלושה שבועות שאת הדיסק של זאנוויל הקליטו פעמיים- כבר בשלב שהחוברת היתה מוכנה! (בגלל כל מיני דברים שלא הסתדרו להם ולא נשמעו טוב).מי שעסק בזה היה יואלי, ומכיון שהחוברת היתה מוכנה כבר- אין לו קרדיט שם על זה.
זאנוויל עצמו סיפר לוועלוול שמעלצער בקול מבשר שאת השיר הראשון- הללוקה- הוא הקליט שירה 5 פעמים (!) כיון שהרגיש בכל פעם שעכשיו הוא יכול לתת את זה יותר טוב מהפעם הקודמת...