-
@קשה-לחשוב אמר בזאנוויל ויינברגר | תוכן ודיון:
מישהו כתב למעלה (לא זוכר בדיוק איפה) שהוא עובד על יצירה יוצאת דופן
מה שהוא כינה 'מן השמים 2'. אבל מתי זה יצא? (בדיסק הבא שלו???)
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום לך תדע... שנה 3 שנים+ הבנתי שלוקח לו הרבה זמן לעבוד על דיסקים... רגע הזכרתם לי משהו.. (אני לא רוצה לחרוג מהנושא אז אני יכתוב את מה שנזכרתי במקום הנכון)
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום רגע הזכרתם לי משהו..
אני במתח!!...
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום תסתכלו ב"פוסטים אחרונים" אייזיק האניג
https://miktzav.com/topic/569/אייזיק-האניג/30 -
@איש-אחד-מאיזה-מקום לך תדע... שנה 3 שנים+ הבנתי שלוקח לו הרבה זמן לעבוד על דיסקים... רגע הזכרתם לי משהו.. (אני לא רוצה לחרוג מהנושא אז אני יכתוב את מה שנזכרתי במקום הנכון)
אל תשכח להביא קישור שנדע לאיפה ללכת
-
מישהו יכול להעלות את הדיסק של עוז והדר, לטובת אלו שאין להם את זה... ואם כבר אני כותב פוסט אז אומר שאין לי מה להוסיף על מה שנאמר על היצירה, מהפנט, משגע, מטריף, הזוי, בקיצור משהו שלא שומעים בכל יום... רק רציתי לשאול באיזה רקע זה יצא עכשיו? אירוע כלשהוא?
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום ההפך בגלל שהקול שלו משתבח יותר ויותר אז הוא הקליט מחדש
-
@יענקל-לוי אמר בזאנוויל ויינברגר | תוכן ודיון:
מישהו יכול להעלות את הדיסק של עוז והדר, לטובת אלו שאין להם את זה... ואם כבר אני כותב פוסט אז אומר שאין לי מה להוסיף על מה שנאמר על היצירה, מהפנט, משגע, מטריף, הזוי, בקיצור משהו שלא שומעים בכל יום... רק רציתי לשאול באיזה רקע זה יצא עכשיו? אירוע כלשהוא?
האירוע היה די מזמן...
זה יצא ברקע חג מתן תורה.... -
@יענקל-לוי יש לי את זה אבל אני לא יודע איך מעלים..
-
@משה-ברוורמן @יענקל-לוי הנה! כל הדיסק מכווץ ל-RAR.
להוריד כוכביות.
א גוטען ערב יו"ט!
https://send.magicode.me/send-file/file/227b55d0e47797e9982c***912e003aec9c98299bef/view -
@אייזיק איזה אירוע השקיעו כל כך? מעניין אותי!
בקליפ רואים שזה הכנסת ס"ת של משפחת לנדא שהתקיימה בב' שבט השתא.
זה כל מה שאני יודע ואין לי פרטים נוספים בעניין. -
יש למישהו את ההקלטה של כל ההכנסת ס"ת המושקעת הזו?
-
@אייזיק איזה אירוע השקיעו כל כך? מעניין אותי!
זה היה בהכנסת ספר תורה יוקרתית בוויליאמסבורג.
-
@מחשב-נייד אם כך הכל מובן, ואספר בקצרה: הגביר האגדי יואלי לאנדא שאוהב ''להשתמש'' עם הכסף שלו, אירס את בנו לפני הקורונה, והחתונה היתה אמורה להיות אחת החתונות המדוברות בעולם היהודי, שזה אומר שכל הרעבע'ס היו אמורים להגיע מכל העולם והוא תכנן להוציא אפילו מטוס או שניים... בקיצור היו דיבורים על חתונה בקנה מידה שלא רואים כל יום וגם לא כל יומיים... אבל אז הגיעה הקורונה ושינתה סדרי עולם, ובסוף הוא עשה את החתונה בביתו(!!!), באופן מצומצם ביותר... ולמעשה הבן שלו היה די מאוכזב, אז הוא 'פיצה' אותו והוא אמר לו שהוא יעשה הכנסת ספר תורה גרנדיוזית על שם בנו, וזה כאילו פיצוי על החתונה, ושם בחתונה היתה תזמורת ענקית פלוס שלושים חברי מקהלת שירה (אם אני זוכר נכון), ועוד כמה דברים הזויים שאינם קשורים דווקא למוזיקה...
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום הקובץ לא קיים!!