-
@מרדכי אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
מה אתם אומרים על זאנוויל אני חושב שהוא מלך המוזיקה היום האם אתם מסכימים איתי?
יש לו סגנון משלו, שמרני מצד אחד, אך עם יכולות ווקאליות בלתי מבוטלות.
למוזיקה החסידית היום יש כבר הרבה מאוד סגנונות, ואין שום תחליף למ.ב.ד. -
@איש-נחמד אני לא דברתי בכלל על העיבודים , מבחינה מוזיקאלית האלבום מושקע ברמותת .. כל עיבוד בצבע
אבל הלחנים לדעתי לפחות בחלקם קצת כבדים ולא כל אחד מתחבר אליהם .. זה סגנון שונה -
@טליה אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
@איש-נחמד אני לא דברתי בכלל על העיבודים , מבחינה מוזיקאלית האלבום מושקע ברמותת .. כל עיבוד בצבע
אבל הלחנים לדעתי לפחות בחלקם קצת כבדים ולא כל אחד מתחבר אליהם .. זה סגנון שונההתכוונת כנראה לשיר האחרון שהיה אמור להיות חזנות. בפועל יש בו רק קטעים קצרים יפים, אך הם לא עונים בדיוק להגדרה של השיר.
-
פונץ' בננה צוות פיקוחהשיב להשקדן ב 15 באוג׳ 2021, 15:31 נערך לאחרונה על ידי פונץ' בננה 15 באוג׳ 2021, 15:32פוסט זה נמחק!
-
-
סליחה על הבורות
אבל זאנוויל זה השם שלו האמיתי?
אם כן...
יש פירוש לשם שלו? -
@אייצ-ית זה שמואל באידיש
-
@אייצ-ית אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
זאנוויל
זאנוויל זה השם שלו ןלא ידוע לי פירוש על השם הזה
-
זאנויל הוא זאנויל ואין לו תחליף.. היכולות הוואקליות שלו זה משהו שלא מוצאים הרבה.
ולגבי הדיסק אז השירים הכבדים הם השירים כמו לדוגמא האחרון "מן השמים" דואט עם פינקי וובר פשוט מ-ו-ש-ל-ם,
והלחן של יוסי גרין "אנא השם" מדהים כמובן שגם השירים הקלילים הם משהו מיוחד
בקיצור דיסק פשוט מושלם ולא כל אחד יכול לעשות את זה... -
@מוטי-טבק אמר במה אתם חושבים על זאנוויל ויינברגר:
@מרדכי אני אישית לא אוהב אותו!
דעתי עליו: הוא יודע לשיר בסדר גמור! אבל הפרצוף שלו הורס את זהאם אתה הולך לפי פרצופים אז חצי מהזמרים לא רלוונטים עבורך.
-
אני לא הספקתי לקרוא כל מה שכתבתם על זאנוויל המלך
אבל מה שיש לי לומר עליו שאין ולא היה זמר (לא חזן) אם יכולות ווקאליות פסיכיות כמו שלו -
מחשב ניידהשיב לשמשון התותח ב 31 באוג׳ 2021, 18:56 נערך לאחרונה על ידי מחשב נייד 31 באוג׳ 2021, 19:00פוסט זה נמחק!
-
ילד חוכם משתמש ותיקהשיב למחשב נייד ב 31 באוג׳ 2021, 18:59 נערך לאחרונה על ידי ילד חוכם 31 באוג׳ 2021, 19:03פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
זאנוויל ויינברגר בראיון למגזין במה
בעמוד 24-25 -
פוסט זה נמחק!
-
@מחשב-נייד מדהים!!!!!!
משהו ייחודי שרק הוא יכול לעשות
29 באפר׳ 2021, 16:18
לפני 17 ימים