לפי מה אתם מגדירים "גדול זמר"
-
@גילה הצפיות ביוטיוב ברמה הטכנית משקפות על הזמר.
רק מה-
שדיברנו על זה כבר בפורום...המון זמרים קונים צפיות בשביל הקרירה.
אבל עדין אני חושבת שזמר שקונה צפיות ביוטיוב הוא זמר עם עתיד- כי הוא לא ישקיע כסף על משו שגם ככה לא ירוץ לו...
אבל זה כבר עוד נקודה.. -
@תהילוש מסכימה עם זה (למרות שכיום כבר כן יש מלא שמאזינים דרך היוטיוב...) למרות שאם את מדברת על גדולי הזמר שהם רק זמרים משלנו- אז הצפיות ביוטיוב עליהם זה ביחס מסוים (לכל אלו פחות מזמרים של אוכלוסיות אחרות..)
ואני רוצה להבהיר שמה שכתבתי בקרטריונים לגדולי הזמר(זכיה במצעדים וגדולי הזמר) זה רק פרמטרים נוספים!! לא התכוונתי שעל פיהם אפשר לקבוע בודאות כי אין שום פרמטר שבאמצעותו אפשר לקבוע בודאות
כי חלק פרמטרים זה פונה לאוכלוסיה מסוימת , חלק אחר הוא ענין של טעם( כמו צבע קול) ועוד.... -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@אייצ-ית אמר בלפי מה אתם מגדירים "גדול זמר":
לא ת'כלס מה בשטח.
או,קיי אז דעתי היא שאני מגדיר גדול זמר לפי כל הדברים האלה וזאת גם דעת 27 משתמשים שהם 59% מכלל המשתמשים שהצביעו...
-
בוא נגיד רפאל אוזן, עם כל הקל המיוחד שלו, הדיוק, השליטה, וכו', לא יכול להיות 'גדול הזמר'... זה למה נדרש וותק.
-
-
בעיניי, גדול זמר הוא אחד שפלח נרחב מהאוכלוסייה מאזינה לו, ולא רק 20% שרופים קשות.
-
לדעתי זמר טוב צריך שיהיה לו את כל הנתונים וגם להשאר תמיד על המפה כדי שיזכרו אותו כל הזמן גם שהצעירים ידעו עליו . וכן לדעתי זה די משתנה עם השנים לפי הכוח שיש לזמר או הגיל
וכך הזמרים צרכים להשקיע כל הזמן -
@ברוריה את נורא צודקת בזה שזמר צריך להשקיע, כי תמיד קשה לי עם כאלו מהקול הבא נגיד, שנתנו להם במה והם לא ניצלו אותה ולא הוציאו מיד איזה סינגל, ועכשיו כולם שכחו מהם, אפילו זמר גדול כמו אברהם פריד שכולם מכירים אותו, אם פתאום הוא לא יוציא שום שיר, בסוף ישכחו שהוא היה קיים.
-
@תמר-מהמרכז לא ישכחו שהוא קיים
יתייחסו אליו כמו שמתייחסים עכשיו למבד
שמבחינתי ומתחינת הרבה אנשים הוא פרש
עד שיוציא אלבום ואז הוא "יחזור" -
@סודי-ביותרררררררר נראה לך שכשהוא 'יחזור' אם זה יקרה, אנשים יקשיבו לו כמו קודם?
-
@תמר-מהמרכז דבר ראשון הוא מוציא אלבום בחנוכה
ודבר שני אולי בהתחלה כולם יהיו מופתעים שהוא הוציא אלבום ומאיפה הוא צץ
במקרה הטוב יהיה כמה להיטים שיזכירו קצת את פעם
אבל זה לא יהיה אותו דבר בכלל -
@סודי-ביותרררררררר חבל על דאבדין ו(אינן) משתכחין...
-
@סודי-ביותרררררררר לדעתי מרדכי בן דוד הוא סוג של נוסטלגיה כמה אנשים יקשיבו לו עכשיו בפרט הצעירים זה לא יעניין אותם מספיק אם אין איזה קליפ מטורף או אלקטרוניקה כלשהי
אני פעם אהבתי את מרדכי בן דוד אבל היום כבר לא הוא לא מספיק מעניין. -
@ברוריה הוא זמר של הנגן בלילה
-
@סודי-ביותרררררררר אני חושבת שבשונה מאברהם פריד שהבין שהקהל היום מחפש משהו אחר ושינה קצת את הסגנון, למרדכי בן דוד נשאר הסגנון המיושן קצת, שפעם אהבו והיום פחות מתחברים אליו, לכן גם הדיסק שהוא הולך להוציא אני לא תולה בו הרבה תקוות.