לפי מה אתם מגדירים "גדול זמר"
-
@תמר-מהמרכז זמר נחמד.. שדרן נחמד....לא יותר מזה....
-
@ארגנטינה אמר בלפי מה אתם מגדירים "גדול זמר":
@תמר-מהמרכז זמר נחמד.. שדרן נחמד....לא יותר מזה....
ואווו. לא קצת קיצונית?. אני לא הכי התחברתי לשירים שלו. אבל הוא זמר גדול! אני יודעת להעריך אותו!
אם רוב השירים שלו מושמעים ומוכרים בכול פינה-סימן שיש משהו.
לקטול בן אדם ולומר שהוא נחמד-ברגע שהוא גדול, לא מעשה הכי חכם...
ובנוסף יש את האישיות הזורמת והכיפית שלו!. -
@מוזיקאית-בנשמה ברומר ממלא את ביניני האומה?!?!?!?!
מתי בידיוק?!?!? -
לקובי ברומר יש תכונה אחת . והיא האנרגיה המטורפת שלו . הייתי בחתונה שהוא היה הזמר שם והוא באמת נתן את כל נשמתו כדי להקפיץ ולרגש , הוא לא בא רק כדי לאכול חומוס ( לא שכל הזמרים כן באים בשביל זה , אבל בכל זאת ... ) , הוא בא כדי לשמח ! ראו את זה עליו , לא רק כדי לקחת את הכסף בסוף , זו אחת הסיבות העיקריות שאני אוהבת אותו !
-
לדעתי המנוח גדול הזמר באופן כללי הוא קשה להגדרה...
המוזיקה מורכבת מכל כך הרבה ז'אנרים, ששונים אחד מהשני -
@אילנית אמר בלפי מה אתם מגדירים "גדול זמר":
לקובי ברומר יש תכונה אחת . והיא האנרגיה המטורפת שלו . הייתי בחתונה שהוא היה הזמר שם והוא באמת נתן את כל נשמתו כדי להקפיץ ולרגש , הוא לא בא רק כדי לאכול חומוס ( לא שכל הזמרים כן באים בשביל זה , אבל בכל זאת ... ) , הוא בא כדי לשמח ! ראו את זה עליו , לא רק כדי לקחת את הכסף בסוף , זו אחת הסיבות העיקריות שאני אוהבת אותו !
זה לא תכונה אחת!!!
זתומרת כתבת שיש לו אנרגיה מטורפת וזה תכונה אחת
אבל תארת איך נותן את כל נשמתו וזאת תכונה שלדעתי עוד יותר מגדילה אותו !! -
לגבי קובי ברומר, אני חושבת שזה תלוי בסוג המוזיקה שמעדיפים, אלו שאוהבים את השקט והרגש לא כל כך ייתחברו לשירה של קובי. לעומת אלו שאוהבים את המוזיקה המקפיצה שיאהבו את השירה והאנרגיות המטורפות שלו
-
@חובבת-מוזיקה למה ? השיר " צועק אליך " ו" עוסק בתורה " שקטים , מרגשים ויפים !
-
@חובבת-מוזיקה אמר בלפי מה אתם מגדירים "גדול זמר":
לגבי קובי ברומר, אני חושבת שזה תלוי בסוג המוזיקה שמעדיפים, אלו שאוהבים את השקט והרגש לא כל כך ייתחברו לשירה של קובי. לעומת אלו שאוהבים את המוזיקה המקפיצה שיאהבו את השירה והאנרגיות המטורפות שלו
אבל שימי לב שגם במקפיצים הוא נותן את כולו ושומעים את זה על הקול שלו!!!!
באמת אין הרבה זמרים כמוהו
ובאמת הוא בין הזמרים המועדפים עלי בדרגה הראשונה!!!(אין אצלי אחד!!) -
@אילנית תלוי את מי.
אני חובבת של המוזיקה השקטה, ולא התחברתי לשירים הללו.
הם לא מרגשים, [לא אותי לפחות]@גילה אמר בלפי מה אתם מגדירים "גדול זמר":
@חובבת-מוזיקה אמר בלפי מה אתם מגדירים "גדול זמר":
אבל שימי לב שגם במקפיצים הוא נותן את כולו ושומעים את זה על הקול שלו!!!!
באמת אין הרבה זמרים כמוהו
ובאמת הוא בין הזמרים המועדפים עלי בדרגה הראשונה!!!(אין אצלי אחד!!)זה מה שמפריע לי אצלו, האנרגיה נכנסת גם לשקטים והרגש נהרס.
-
יש לי שאלה כזאת מי הגדיר בכלל את אברהם פריד ומרדכי בן דוד כגדולי הזמר ?
לדעתי הם כבר לא גדולי זמר אלא אולי ותיקי הזמר אבל גדולים הם כבר לא מה עכשיו עושה אותם לגדולים.
פעם לדוגמא אהבתי את אברהם פריד אבל היום כבר לא לדעתי הוא לא כזה מעניין יש זמרים צעירים חדשים יותר . -
אני לא חושב שאפשר להגדיר אם לא על פי שקלול של הערצת הקהל כמות הצפיות לשירים שלהם וכמובן איך לא צבע בקול שלהם כי אחרי הכל היום גם סרטן של גננת שרה היה ויראלי( גשם גשם מטפטף למי שלא זוכר )