לפי מה אתם מגדירים "גדול זמר"
-
לגבי קובי ברומר, אני חושבת שזה תלוי בסוג המוזיקה שמעדיפים, אלו שאוהבים את השקט והרגש לא כל כך ייתחברו לשירה של קובי. לעומת אלו שאוהבים את המוזיקה המקפיצה שיאהבו את השירה והאנרגיות המטורפות שלו
-
@חובבת-מוזיקה למה ? השיר " צועק אליך " ו" עוסק בתורה " שקטים , מרגשים ויפים !
-
@חובבת-מוזיקה אמר בלפי מה אתם מגדירים "גדול זמר":
לגבי קובי ברומר, אני חושבת שזה תלוי בסוג המוזיקה שמעדיפים, אלו שאוהבים את השקט והרגש לא כל כך ייתחברו לשירה של קובי. לעומת אלו שאוהבים את המוזיקה המקפיצה שיאהבו את השירה והאנרגיות המטורפות שלו
אבל שימי לב שגם במקפיצים הוא נותן את כולו ושומעים את זה על הקול שלו!!!!
באמת אין הרבה זמרים כמוהו
ובאמת הוא בין הזמרים המועדפים עלי בדרגה הראשונה!!!(אין אצלי אחד!!) -
@אילנית תלוי את מי.
אני חובבת של המוזיקה השקטה, ולא התחברתי לשירים הללו.
הם לא מרגשים, [לא אותי לפחות]@גילה אמר בלפי מה אתם מגדירים "גדול זמר":
@חובבת-מוזיקה אמר בלפי מה אתם מגדירים "גדול זמר":
אבל שימי לב שגם במקפיצים הוא נותן את כולו ושומעים את זה על הקול שלו!!!!
באמת אין הרבה זמרים כמוהו
ובאמת הוא בין הזמרים המועדפים עלי בדרגה הראשונה!!!(אין אצלי אחד!!)זה מה שמפריע לי אצלו, האנרגיה נכנסת גם לשקטים והרגש נהרס.
-
יש לי שאלה כזאת מי הגדיר בכלל את אברהם פריד ומרדכי בן דוד כגדולי הזמר ?
לדעתי הם כבר לא גדולי זמר אלא אולי ותיקי הזמר אבל גדולים הם כבר לא מה עכשיו עושה אותם לגדולים.
פעם לדוגמא אהבתי את אברהם פריד אבל היום כבר לא לדעתי הוא לא כזה מעניין יש זמרים צעירים חדשים יותר . -
אני לא חושב שאפשר להגדיר אם לא על פי שקלול של הערצת הקהל כמות הצפיות לשירים שלהם וכמובן איך לא צבע בקול שלהם כי אחרי הכל היום גם סרטן של גננת שרה היה ויראלי( גשם גשם מטפטף למי שלא זוכר )
-
@טיטו אמר בלפי מה אתם מגדירים "גדול זמר":
אני לא חושב שאפשר להגדיר אם לא על פי שקלול של הערצת הקהל כמות הצפיות לשירים שלהם וכמובן איך לא צבע בקול שלהם כי אחרי הכל היום גם סרטן של גננת שרה היה ויראלי( גשם גשם מטפטף למי שלא זוכר )
נכון לגמרי! ובגלל זה אני כתבתי למעלה ככה-
@אייצ-ית אמר בלפי מה אתם מגדירים "גדול זמר":
אני חושבת שבעיקר 'גדול זמר' זה אחד שמצליח לגעת בחוג גדול של אנשים ולא רק ממגזר אחד.
כלומר-
ככל שהקהל יעד שלו גדול יותר בעיני הוא 'גדול זמר' .
ולא רק.
כי זמר שיש לו קהל יעד גדול בד"כ מחייב שיהיה לו צבע קול...וותק..וכן המון שירים. ככה שזה הבסיס בעיני. -
@תמי אמר בלפי מה אתם מגדירים "גדול זמר":
גדול זמר נקרא לדעתי מישהו שרוב הציבור אוהב לשמוע, שיש לו הרבה שירים,
ולא משנה מה הוא ישיר כולם ישמעו ויתלהבו( גם אם זה לא מקורי שלו )לפי זה שום תשובה בסקר אינה נכונה.
מצד אחד זה נכון אבל הציבור יאהב את
הזמר לפי הבצועים נאמר אחד תלוי בשני.
מצד אחד זה נכון אבל מצד שני אחד תלוי בשני
הקהל אוהב את הזמר לפי תשובות הסקר...
( מקווה שהבינו אותי.) -
יש היום אינפלצית תארים בכל מה שקשור ל"גדול הזמר" "מאסטרו" וכו"..לא תמיד זה מצדיק את זה
בשביל שיקראו לזמר גדול זמר הוא צריך להיות אחד כזה שיש לו רזומה עשיר מאחוריו שגם אנחנו גדלנו עליו ומצד שני הדור הצעיר יותר יכול להתחבר אליו, אחד שיודע להמציא את עצמו ולהיות תמיד רלוונטי, אחד שיודע לחדש. לדעתי אין קשר למס' צפיות ביוטיוב כי במגזר שלנו עם כל אתרי המוזיקה זה לא מדד מדויק...
וכמובן אחד שיש לו יכולת ומצליח לגעת בכולם ולא רק באוכלוסייה מאוד מסויימת. לדעתי חיים ישראל בהחלט עונה על ההגדרה הזו-"גדול הזמר החסידי-מזרחי" גם פריד ושווקי עונים על זה. מעבר לכך, כולם טובים ונחמדים אבל בשביל להיות "גדול זמר" צריך קצת מעבר... -
-
זה תלוי בדבר אחד: זמר שיודע לשיר באמת והוא מקצועי באמת ולא כמו היום שכולם עם הקיובס משפרים את הקול שלהם... כמובן שהוותק זה הדבר שמביא הכי הרבה ניסיון איך לשיר כמו שצריך, תסתכלו מי נחשב גדולי הזמר: שוואקי, פריד, מבד, שטיימניץ, ריבו, כל אלה באמת מקצועים ובאמת שרים מטורף גם בהופעות חיות ששם אין שום קיובס וזה קשור לא לצבע קול ח"ו וק"ו לא לפי מספר שירים....