-
@כ-פ כתב בפרחי מיאמי:
https://www.jdn.co.il/music/2110148/
אחזתם שההתחלה של המחרוזת הזו, (יצאה אתמול)
זהה כמעט למנגינה של 'לא ישא גוי'? מילא הם היו מסיימים את זה במקצב קצת אחר, אבל זה פשוט בול. ועוד רפרפתי על כל המחרוזת לראות האם יש את השיר הזה, אבל אין. אולי שמו את זה בגלל המילים של השיר? אבל מי היה מזהה בכלל את המנגינה (חוץ ממני)?cool!!!!!!!
-
@כ-פ ברור שהם שמו את המנגינה של לא ישא גוי בכוונה... אין בכלל ספק!
ולא נראה לי שרק את היית מזהה את זה
וחוצמזה הם כולם צאצאים של פריד, פרידמן, מרקוס ובעבר בני פרידמן בשיתוף עם מאיר קיי הוציאו מחרוזת כזאת בה הם מחקים כל מיני סוגי זמרים, ביניהם היו פרחי מיאמי עם השיר המדובר... -
הכרתי כבר, לא נראה לי שהאחים מרכוס באמת חשבו על זה כשהם יצרו את המחרוזת הזו,
אבל היה נחמד להיזכר בזה.....
לדעתי החיקויים - מדוייקים ומשעשעים..... בבית כשראינו את זה פעם ראשונה בכינו מצחוק, אבל באמתאגב זה לא סתם חקיינות בעלמא, זה מיועד להציג את 'התפתחות המוזיקה היהודית'.
-
תהליך מעניין עברה התפתחות המוזיקה היהודית... ולפי דעתי בני פרידמן תרם וקידם אותה מאוד, בצורה מבוקרת אומנם, כן? לא התפרע כמו... טוב לא משנה כמו מי...
ולמען האמת אם העלנו כבר את הנושא הזה--- זו אחת מן החרדות העיקריות של ירחמיאל... שהמוזיקה תגלוש למחוזות אמממ איך נאמר את זה בלשון עדינה? מחוזות זרים חחח. הוא דוגל ממש בעשיית מוזיקה יהודית אמיתית, עם נשמה... פה ושם הוא כן זורק טעימות של מוזיקה אלקטרונית ותוספות רק בשביל הקידמה... (על זה אפשר להתווכח)@שמה ואני דווקא אהבתי את החיקוי עם הצעיף של שוואקי, הכיסא של פריד והמיקרופון של דדי מנוחתו עדן...
ולגבי התנועות של השיר לא יש גוי... כנראה שאדון פרידמן לא עשה מספיק חזרות... -
@הדרית וואווו, מצחיקה!! איזה פוסט
תאמת אני מסכימה איתך כל מילה!!
חוץ מזה
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
פה ושם הוא כן זורק טעימות של מוזיקה אלקטרונית ותוספות רק בשביל הקידמה... (על זה אפשר להתווכח)
נכון שירחמיאל זרק פה ושם אלקטרוני אבל לפני 5 וחצי שנים בערך (כשיצא לעולם ועד) ירחמיאל הוציא כמעט אלבום שלם שהיה אלקטרוני...
מה שכן זה היה יותר עדין... ואגב גם היום ירחמיאל עדין מנסה לשמור על אוטנטיות זה מאוד חשוב לו...... -
@אילה1 תגידו, רק אני מרגישה שכל הדיבורים על האוטנטיות של ירחמיאל - בתוקף עד שנת 2015?
אני מאמינה שזה לא כל כך תלוי בו, סה"כ הילדים הם מהדור העכשווי,
(אחד מהילדים ב'לעולם ועד' לא הכיר את האלבומים הישנים של מיאמי!! צחקנו בבית שאנחנו מתאימים למיאמי יותר ממנו. מה זה לא להכיר את מיאמי אם אתה במיאמי??)
אבל למשל השיר האחרון, התחנפות נחמדת לביידן ותו לא. בכללי עושה רושם שהוא מוציא על מנת להוציא, ולא בשביל להביא חומר משובח. -
@כ-פ
ברור, זה כנראה כדי להישאר בשוק (למרות שהוא ממש לא נמצא בשוק )אבל לי זה לא הכי מפריע.... לי חשוב מיאמי הישנים ומה שיוצא היום לא כזה מעניין אותי.....
ומכל הבחינות ירחמיאל השתנה - פעם הופעה של מיאמי הייתה הופעה !!! היום זה יותר קרקס מאר הופעה...
@כ-פ כתב בפרחי מיאמי:
(אחד מהילדים ב'לעולם ועד' לא הכיר את האלבומים הישנים של מיאמי!! צחקנו בבית שאנחנו מתאימים למיאמי יותר ממנו. מה זה לא להכיר את מיאמי אם אתה במיאמי??)
נכון, זה באמת קצת מעצבן... כאילו אם אתה במיאמי אתה חייב לייצג אותה עד הסוף......
וגם בנושא האלבום המיוחל, אני כן רוצה שיצא אבל זה לא בוער לי בכלל.... כי חומר טוב כנראה הוא לא יביא וזה דיי ברור...
כנראה שירחמיאל היה ברף מאוד גבוה ובגלל התדרדרות המוזיקה גם המוזיקה של מיאמי ירדה... -
@שמה כתב בפרחי מיאמי:
אילה: בעקבות ההצלחה של היסטוריית מיאמי שעשית. הגיע הזמן לעשות עוד חלק, אבל הפעם רק עד שנת אלפיים!
סרטון של שעה מכל האקספריאנס והופעות וקונצרטים משנות ה-80 ועד אלפיים.
הציבור צמא לזה. תודה רבה!@אילה1 איזה הצלחה היסטורית? פספסתי משהו?
-
@כ-פ לא פספסת כלום... אין שום חדש בהיסטוריית מיאמי, הוא כנראה התכוון לוידאו ש @אילה1 העלתה לכאן פעם עם חלקים מההופעות השונות עד לחנוכה שעבר...
ואני ההיפך--- ממש לא בעניין של הישנים והנוסטלגים... זה אומנם כיף מידי פעם להיזכר בישן והטוב אבל אם כל הזמן נשמע את השירים הללו אז כבר הנוסטלגיה תברח ותעלם חחח. אני בניגוד אלייך @אילה1 בהחלט מחכה לאלבום חדש ומבחינתי כרגע לא משנה לי איזו מקהלה תוציא אותו הראשונה... מה שבא ברוך הבא!@כ-פ כתב בפרחי מיאמי:
אבל למשל השיר האחרון, התחנפות נחמדת לביידן ותו לא. בכללי עושה רושם שהוא מוציא על מנת להוציא, ולא בשביל להביא חומר משובח.
לא מסכימה איתך! הוא משתדל תמיד להביא חומר משובח. השיר האחרון היה יותר בקטע של הזדהות... שימי לב למילים... הוא באמת פחות השקיע בלחן אבל המילים יפות וקחי בחשבון שהוא הוציא את זה תוך פרק זמן קצר... כן? יחסית ממש בתחילת הלחימה.
ולגביי ביידן... מי שיש לו מילה איתו שימסור לו...
!You don't stand with Israel, you are just sittingודבר אחרון, שאלה לי אליכם-- האם מותר להעלות לכאן שירים של מיאמי אבל בצורת משחק כלשהו???
-
@אילה1 כתב בפרחי מיאמי:
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
ודבר אחרון, שאלה לי אליכם-- האם מותר להעלות לכאן שירים של מיאמי אבל בצורת משחק כלשהו???
לא נראה לי שיש בזה בעייה, אם זה קשור למיאמי, למה לא??.... חחח.
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
נכון @אילה1.
זה מה שאמרתי...
ד"שד"ש גם לך