Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@mimi ברור מיאמי זה הבסיס שלי לאהבת המוזיקה עליהם גדלתי כמעט מגיל אפס מקול סלוניקה ופרחי טורונטו וכן הלאה ממש כיף מיוחד היה לזה מין טוהר מיוחד כזה שעד היום עדיין רלוונטי
הופעה שהתקיימה בחנוכה
@אייס וואו איזה מרגש לראות את ירחמיאל ביגון כל כך הרבה שנים והוא נראה ונשמע כמו פעם עד 120 שיהיה בריא .
@אייס אמר בפרחי מיאמי:
יש סיכוי להורדה?? (חסום לי)
הנה ביצוע מחנוכה של הסולנים המקוריים של השיר ירושלים עקיבא ובנימין אברמוביץ כשהם שרים את ירושלים (שימו לב להצטרפות הקהל)
@אייס אפשר כקובץ?
מתוך מופע האסק 36 שהתקיים בחורף האחרון הנה שני קטעים
והנה עוד אחד
ביצוע של שיר על ידי פרחי מיאמי
בחול המועד פסח יתקיימו שלושה הופעות של פרחי מיאמי ולראשונה מאז הפריצה הגדולה המופע נקרא ירושלים במופע אמור להיחשף השיר בהר סיני שאמור לצאת כסינגל בקרוב הנה הפרומו
יצא פרומו נוסף להופעה יש בו קטעים מההופעות החרונות וגם מההופעה בחנוכה כשכל הקהל שר ביחד עם המקהלה את השיר ירושלים הנה
למישהו יש את האלבום תורה היום תודה
@יוני-6 יש לי את הדיסק אבל עם יש לזה זכויות יוצרים אסור לעלות פה
@יוני-6 אין על זה זכויות יוצרים אני מקווה לי יש אם יגידו שזה בסדר.......
@יוני-6 הנה התיקייה הראשית של פרחי מיאמי אלבומים תרד ברשימה עד האלבום תורה היום פרחי מיאמי מרכז המוזיקה בדרייב
@אייס מעניין! חשבתי שיש לי את הכל והתברר לי שלא...... מה זה האלבום "איתן & דודן?
@כ-פ נראה לי שזה אלבום שהוציאו אחים תאומים שהיו במקהלה וירחמיאל הפיק להם אלבום לבר מצוה
@אייס פשייי מעניין מה השם משפחה שלהם?
הנה רמיקס לשיר ירושלים שעשה מישהו אמריקאי (כנראה לא יהודי)