-
@אילה1 כתב בפרחי מיאמי:
יש, אני לא למדתי אותו...
אמת! גם אני לא... ולא...
מה שכן, השיר באנגלית האחרון שיצא הרבה יותר מתאים לדור שלנו.
ירחמיאל עשה שם שינוי דרסטי גם מבחינת העיבוד וגם כי הוא יותר "שחרר" את הילדים מבחינה ווקאלית.
אם הבנתן את כוונתי...@כ-פ כתב בפרחי מיאמי:
נטו כי זה נמצא בצלצולים של הטלפון בנוקיה......
נכון! זה גרם להרבה מהישראלים לתת קצת את הדעת עליהם
@כ-פ כתב בפרחי מיאמי:
ממקומך, ואהבת זה שירים שלא נגמרים....
למה התכוונת?
@כ-פ כתב בפרחי מיאמי:
לא מכירה....
גם אני. ואני ממש לא רוצה כרגע להכיר
@אילה1 כתב בפרחי מיאמי:
לא יודעת מה זה אומר חלק א'......
ישנם 2 אפשרויות---
א. זה אומר שיש לירחמיאל הר של לחנים והיות והוא לא מאלה שחפצים להשאיר אותם במגירה עד סוף כל הדורות, הוא מעדיף להוציאם לאור. ובבת אחת...
אלא אם כן...
תגלי שזהו בסה"כ אוסף חביב ונחמד של כל השירים הפופולריים משנות השבעים ועד לעצם היום הזה...
נמתין עד שיעבור הקיץ ונדע...
בעצם, שנה הבאה... -
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
@אילה1 יש מי שמצהיר "שם" כי בכוונתו ללכת?
עכשיו הבנתי למה את מתכוונת "שם"...
אז זה, שכרגע לא....
אולי אחד ילך
פרטים אני אכתוב לך בפרטי...@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
נכון! זה גרם להרבה מהישראלים לתת קצת את הדעת עליהם
היום זה כבר נמצא פחות התפוצה של הטלפון הזה...
אבל, בעבר ממש נהנתי לשמוע את הטלפונים מצצלים על זה...
בכל אופן מתוך כמה שירים, אנשים בחרו מיאמי
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
למה התכוונת?
כנראה התכוונה שזה שירים ארוכים שכל פסוק / משפט חוזר על עצמו מאה פעמים....
וזה גם שקט, אז אולי זה גם משחק אצלה תפקיד......
-
@אילה1 כתב בפרחי מיאמי:
היום האלבום אמור לצאת!!!!!!!!
בטח נחום סיגל ישמיע את אחד השירים היום בתוכנית שלו.
איך מתאים לו... ובטח זה יהיה שיר הנושא של האלבום "קול אחד".
יש לו תוכנית שמשודרת גם באחת התחנות מוזיקה בישראל, איפה היא? מתי היא?
איפה @אחות-קטנה היא בטח יודעת -
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
איפה @אחות-קטנה היא בטח יודעת
הפכת אותי למודיעין
התוכנית של נחום סגל היא בקול פליי נראה לי 6 בערב לא בטוחה תבדקי באתר של קול פליי -
@אחות-קטנה כתב בפרחי מיאמי:
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
איפה @אחות-קטנה היא בטח יודעת
הפכת אותי למודיעין
התוכנית של נחום סגל היא בקול פליי נראה לי 6 בערב לא בטוחה תבדקי באתר של קול פליי@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
@אילה1 כתב בפרחי מיאמי:
היום האלבום אמור לצאת!!!!!!!!
בטח נחום סיגל ישמיע את אחד השירים היום בתוכנית שלו.
איך מתאים לו... ובטח זה יהיה שיר הנושא של האלבום "קול אחד".
יש לו תוכנית שמשודרת גם באחת התחנות מוזיקה בישראל, איפה היא? מתי היא?
איפה @אחות-קטנה היא בטח יודעתזה לא יעזור,
כי לא נראה לי שזה יצא בשש....
זה יצא יותר לכיוון הלילה. -
האלבום החדש יצא!!!!!!!!
אלו השירים
פרומו (או איך שלא תקראו לזה.......)
WhatsApp Video 2024-04-03 at 9.57.47 PM.mp4 -
@שמואל-דוד כתב בפרחי מיאמי:
@אילה1 למה אי אפשר לשמוע ב https://24six.app/register.html את כל השירים של האלבום החדש?
צריך לקנות אותם.....
כאן אפשר לשמוע קטע מכל שיר
https://mostlymusic.com/products/yerachmiel-begun-the-miami-boys-choir-one-voice -
טוב, ניתוח שלי על האלבום למרות שעוד לא רכשתי אותו אלא רק שמעתי את התקציר...
אל ה'- בגדר נחמד, מזכיר את הגרסה הקודמת העונה על אותן המילים. ניסיתי לחשוב למה, כנראה שבגלל החזרתיות של המילים שמתואמת בין 2 השירים. תבדקו בעצמכם!
שרים לה'- שיר שקט, גם הוא נכנס להגדרה של נחמד ותו לא.
בהר סיני- שיר יפה, אלקטרוני תודה לאל! גם הTEENS משתתפים בו. ו...שומעים שהוא הוקלט לפני שנתיים
חלילה- שיר שקט, קלאסי, בגלל שהוא "לא חדש" עבור חלקנו אז קל יותר להתחבר, אבל למי שזה חדש אז אולי...
ONE VOICE- שיר יפה, יש לו קצב טוב, הלחן של הפזמון מדהים בעיניי, אהבתי בעיקר את הקולות השניים שמבצעים ה... שמתם לב לזה? אם לא, אז כל זה אינו שווה...
קול הנשמה- שיר מוכר, שקט ורגוע, מתאים למי שלא נרדם . יש לו יופי בקטע המעבר. סוף סוף אין שם זיופים.
WELCOME BACK- למה לא לקרוא לו ברוכים הבאים? לקחו 2 מילים שמושמעות בדיוק שניה בשיר ובחרו להנציח את השיר דווקא דרכן... אם כי למען האמת, הבנתי למה בחרו דווקא בהן. ובכלל... היה מתאים יותר לשים את השיר הזה בתור שיר ראשון באלבום, בסופו של דבר-אחרי 6 שנים, פרחי מיאמי- באמת ברוכים הבאים! וגם השיר הזה נשמע כי הוקלט לפני שנתיים...
WE STAND WITH ISRAEL- לא חשבתי שהוא יוכנס לאלבום, אחרי הכל- הוא יצא נטו בגלל המלחמה. אבל נחמד...
ירושלים- לא חוננת אותו, אפילו לא בשמיעה אחת ויחידה, מבחינתי לוותר ולדלג עליו כאשר אני קונה את האלבום.
THE HALL OF FAME MEDLEY- מחרוזת שירים נוסטלגיים, למי שמתעניין ומעוניין. אני שבעתי.אחרי הקיץ אמור לצאת החלק השני של האלבום, צריך להופיע בו השיר "אתה קל" וכנראה עוד כמה מחרוזות של שירים נוסטלגיים, השיר של חנוכה ואולי עוד כמה חדשים וחידושים... אבל זה כבר ניחושים שלי, והם כרגע לא נובעים ממקור מוסמך.
אגב, אין מה לומר, הבנאדם חכם. מאוד חכם! למה? אח"כ אני אולי יסביר
-
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
בהר סיני- שיר יפה, אלקטרוני תודה לאל! גם הTEENS משתתפים בו. ו...שומעים שהוא הוקלט לפני שנתיים
זה אלקטרוני נורמאליייי!!!!!
לא כמו בלעולם ועד....@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
חלילה- שיר שקט, קלאסי, בגלל שהוא "לא חדש" עבור חלקנו אז קל יותר להתחבר, אבל למי שזה חדש אז אולי...
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
ONE VOICE- שיר יפה, יש לו קצב טוב, הלחן של הפזמון מדהים בעיניי, אהבתי בעיקר את הקולות השניים שמבצעים ה... שמתם לב לזה? אם לא, אז כל זה אינו שווה...
השיר הכי יפה שם בעיניי....
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
WELCOME BACK- למה לא לקרוא לו ברוכים הבאים? לקחו 2 מילים שמושמעות בדיוק שניה בשיר ובחרו להנציח את השיר דווקא דרכן... אם כי למען האמת, הבנתי למה בחרו דווקא בהן. ובכלל... היה מתאים יותר לשים את השיר הזה בתור שיר ראשון באלבום, בסופו של דבר-אחרי 6 שנים, פרחי מיאמי- באמת ברוכים הבאים! וגם השיר הזה נשמע כי הוקלט לפני שנתיים...
בברוכים הבאים יש קטע ששומעים את טראמפ מדבר ועוד איזה כמה...
על הקורונה....@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
THE HALL OF FAME MEDLEY- מחרוזת שירים נוסטלגיים, למי שמתעניין ומעוניין. אני שבעתי.
מחרוזת חמודה, אבל שוב-
הכל חוזר על עצמו.....
הוריני, בס"ד, שתולים וכו'..... על זה הדרך....@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
אחרי הקיץ אמור לצאת החלק השני של האלבום, צריך להופיע בו השיר "אתה קל" וכנראה עוד כמה מחרוזות של שירים נוסטלגיים, השיר של חנוכה ואולי עוד כמה חדשים וחידושים... אבל זה כבר ניחושים שלי, והם כרגע לא נובעים ממקור מוסמך.
כן, כנראה אתה קל יצא אז..
ואלי נזכה לשמוע עוד שירים יפים!!@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
אגב, אין מה לומר, הבנאדם חכם. מאוד חכם! למה? אח"כ אני אולי יסביר
בגלל שהוא חילק ל- 2??