-
-
עוד מעט מתחילה התוכנית של סגל ושם מתאים לו להשמיע את שיר הנושא של האלבום...
במשך השבוע הוא ישמיע כנראה גם את בהר סיני.
אבל זה סתם ניחוש שלי...
ולא סתם...
באמת ניחשתי נכון ששיר הנושא של האלבום הזה יהיה באנגלית וישולבו בו גם מילים בעברית (C-PARTׂ) והוא יהיה קצבי... -
טוב מסקנה שלי על האלבום
- אל השם - נחמד ותו לא מידי.
- We sing to hashem - שיר יפה.
- בהר סיני- שיר טיל השיר הכי טוב באלבום אהבתי כל מילה וכל צליל בשיר עבר את כל הציפיות שלי. אין על הבוגרים העלו את השיר 3 קומות.
- חלילה- שיר חמוד מתאים לאלול אבל סה"כ שיר טוב.
- One voice- שיר טוב עם קצב טוב מתאים לשיר הנושא.
- כל הנשמה- מאוד אהבתי שיר מעולה.
- Welcome back - נחמד חוץ מכל הדיבורים באמצע שמאוד מעצבנים כי המוזיקה יפה צריך להוציא בעוד גירסה בלי כל הדיבורים.
- We stand- לא חדש כבר כשזה יצא אהבתי לא יודע מה הקשר להכניס באלבום (לא שאני מבין בזה).
- ירושלים - הכל בגלל הטיקטוק אבל בסדר שיהיה.
- The hall of fame madly- מחרוזת שירים ישנים נחמדה.
עד כאן להיום המשך יום נעים תודה לכל הקוראים !!!
-
@אילה1 אולי אין כמעט יחצ"נים מהסוג הזה אבל אני יחצן לא פחות חפרתי לכל מי שאני מכיר עם מיאמי שאין מצב לא להכיר ונראה לי שאני מייחצן יותר טוב מהאלה שמנית כי אני משמיע לכולם מיאמי וגם למי שלא מכיר או לא רוצה אז או שמתחילים לאהוב או שלא אגב אני מייחצן לא רק את פרחי מיאמי
-
@א-י-צ כתב בפרחי מיאמי:
בהר סיני- שיר טיל השיר הכי טוב באלבום אהבתי כל מילה וכל צליל בשיר עבר את כל הציפיות שלי. אין על הבוגרים העלו את השיר 3 קומות.
בדיוק!!!
גם אני טענתי ככה. אם הישראלים ידרשו לבחור שיר אחד טוב מכל האלבום - הם יבחרו אותו, בלי ספק!@א-י-צ כתב בפרחי מיאמי:
One voice- שיר טוב עם קצב טוב מתאים לשיר הנושא.
אתה מעתיק
@א-י-צ כתב בפרחי מיאמי:
Welcome back - נחמד חוץ מכל הדיבורים באמצע שמאוד מעצבנים כי המוזיקה יפה צריך להוציא בעוד גירסה בלי כל הדיבורים.
כשאני ישמע אותו... דבר ראשון אני יעשה לו עריכה. גרוע מאוד לשמוע דיבורים באמצע שיר, ועוד את מי? את טראמפ? מה היה חסר לנו בחיים?
@א-י-צ כתב בפרחי מיאמי:
We stand- לא חדש כבר כשזה יצא אהבתי לא יודע מה הקשר להכניס באלבום (לא שאני מבין בזה).
ירושלים - הכל בגלל הטיקטוק אבל בסדר שיהיה.נכון! נמאס...
וחכו לאלבום הבא... גם הוא יכיל רצועות ישנות ומחרוזות... ורק מעט שירים חדשים בכדי לשכנע שתרוצו לקנות... -
@א-י-צ כתב בפרחי מיאמי:
אני מייחצן לא רק את פרחי מיאמי
תייחצן רק אותם
אבל באמת, איך זה שאני פותחת רדיו עכשיו ואפילו סגל לא משמיע אותם. זה לא אמיתי! בחיים זה לא קרה!
מילא, קול ברמה...
אבל טוקר וסגל? הם ממש אוהבים את השירים שלהם ועשו עם ביגון מלא ראיונות... -
@א-י-צ כתב בפרחי מיאמי:
@אילה1 אולי אין כמעט יחצ"נים מהסוג הזה אבל אני יחצן לא פחות חפרתי לכל מי שאני מכיר עם מיאמי שאין מצב לא להכיר ונראה לי שאני מייחצן יותר טוב מהאלה שמנית כי אני משמיע לכולם מיאמי וגם למי שלא מכיר או לא רוצה אז או שמתחילים לאהוב או שלא אגב אני מייחצן לא רק את פרחי מיאמי
ברור...
גם אני חפרתי אבל זה לא יעזור!!!!
ואני מניחה שגם אתה מבין את זה...
עד שהאנשים שמניעים את הגלגלים אנחנו (המעט!!) נצליח לגרום לעוד 10 אנשים בסה"כ לשמוע את האלבום...
בפרט שהאלבום דיי שונה מהאלבומים האחרונים ומיאמי 6 שנים לא הוציאה אלבום.
צריך יחצנות אמיתית!! -
כשקניתי את האלבום קיבלתי גרסת PDF לעטיפה
פרחי מיאמי - One Voice.pdfהשיר בהר סיני - בגרסת הופעה הראשונה שלו!!
בפסח תשפ"ב, הפעם הראשונה ששמענו את השיר הזה!!https://send.magicode.me/send-file/file/6b7acc0e4b1b7e7f288db78132cdd1e20694f806/view
-
@א-י-צ כתב בפרחי מיאמי:
אצלי זה עוזר לפחות ב50 % אני רואה את זה כשחברים שלי מבקשים שאני יעתיק להם שירים אם לא אפילו אלבומים שלמים
ואתה מעתיק???
@אילה1 כתב בפרחי מיאמי:
כשקניתי את האלבום קיבלתי גרסת PDF לעטיפה
תודה!! מכל הכיוונים
-
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
תודה!! מכל הכיוונים
אני מחכה לך שם...
@א-י-צ כתב בפרחי מיאמי:
@הדרית כן למה לא להעתיק
כי יש על ה זכויות יוצרים...