-
@אילה1 היה סיפור כזה או דומה או מזכיר גם אצל האחים------------------- איך קראו להם??
(מלא זמן לא הייתי בעניין אז שכחתי אבל פעם ידעתי הכל הכל הכל........)
שהם שלושה אחים. שניים היו במשיח ויבוא ועוד אחד נכנס אחר כך. נו???? ג'רמי משהו?@הכל-טוב-0 את מתכוונת לדוד, מקס וג'רמי הרשקוביץ?
-
@הכל-טוב-0 את מתכוונת לדוד, מקס וג'רמי הרשקוביץ?
-
@הכל-טוב-0 מה היה הסיפור? אני לא יודעת...
-
@הכל-טוב-0 מה היה הסיפור? אני לא יודעת...
-
@אילה1 לא איזה סיפור ויש מצב שזה גם לא נכון- לא ברור לי מה המקור של זה.
אבל אולי שירחמיאל לא רצה לקבל את הקטן כי הוא קטן מידי? והאמא אמרה או שניהם או כלום?@הכל-טוב-0 יכול להיות... וואלה את מזכירה לי משהו...
-
@דוד-33 יש סיפור על משפחת שפירו ויש סיפור על משפחת הרשקוביץ... שם היה משהו אחר (אני זוכרת משהו אבל במעומם)
-
@דוד-33 כן, אמרתי זה הסיפור (רק שהוא מספר הרבה יותר טוב ממני)
אגב: ראיתם פעם את הראיון שעשו בפורום עם ארי גולדוואג? אם לא אז הנה זה https://www.youtube.com/watch?v=N5s4bddHCqw ממש מעניין!! הוא מספר את סיפור הכניסה שלו למיאמי
ולילה טוב!! נדבר במוצ"ש או מחר בבוקר..
-
@אילה1 אמר בפרחי מיאמי:
מההה? מי זה מקס? איך יכול להיות שהתפספס לי?? לא ידעתי שהרשקוביץ היו שלושה!!
וכל השיחה ההזויה פה....... אני מרגישה בבית.........

@אילה1 הנושא הזה קם לתחייה בזכותך
עד שהגעת הוא לא היה פעיל בכלל!! -
@אילה1 אמר בפרחי מיאמי:
מההה? מי זה מקס? איך יכול להיות שהתפספס לי?? לא ידעתי שהרשקוביץ היו שלושה!!
וכל השיחה ההזויה פה....... אני מרגישה בבית.........

@אילה1 הנושא הזה קם לתחייה בזכותך
עד שהגעת הוא לא היה פעיל בכלל!! -
@אילה1 טוב.
קודם כך הורדתי את מה ששמת בדרייב. זה יוצא 4 קבצים של 20 דקןת כל אחד. נכון?
בינתיים רפרפתי ככה מלמעלה. יש שם דברים שבאמת לא ראיתי. ונראים ממש מסקרנים.
יש לי בטוח הרבה על מה לדסקס אבל בינתיים בשביל הסיפתח- לא ראיתי אף פעם את ההצגה הדרך לירושלים בגרסה של השנים האחרונות וזה נראה ממש מעניין במיוחד שראיתי שם את סטארק..... אז אני אראה ואגיב.
עוד תובנה קצת מצחיקה אחרי שקראתי מה שכמה כתבו פה ובקשו את רווח ואת משיח וירושלים ויבוא- שבפרחי מיאמי יש מסלול משפחתי ויש מסלול למיטיבי לכת..........@הכל-טוב-0 נראה לי שאחרי כל פרק כדאי לך להעלות פה את התובנות שלך (אני ממש אשמח!!) ככה הפורום יהיה מענייןםי יהיה כיף לקרא ולהגיב.
בכל אופן, שבת שלום לכולם!!
-
@אילה1 חחחחחחחחחחח תמיד הרגשתי שיש איזה מין תחרות בין עודד קריטי לייצי ספינר......
אבל הוא ממש ממש מתוק שם. במיאמי 2. ממש תינוק.@הכל-טוב-0 את לא חושבת אבל שזה היה סולו וואוווווו?
אני זוכרת שראיתי את זה פעם ראשונה הייתי קטנה וממש התלהבתי, איזה עוצמה!!!מה שכן, ירחמיאל נתן לאיצי ועודד שיר משותף שהם שרו במיאמי 5, את השיר בס"ד.
שם הם שרים פשוט מדהים!! איזה קולות...סיום טוב ל"קריירה" שלהם בפרחי.
-
@כ-פ זה מקס כשהיה קטן.
![7230_103409233003339_100000027887689_95857_2444316_n[1].jpg](/assets/uploads/files/1691135868338-7230_103409233003339_100000027887689_95857_2444316_n-1.jpg)
יש לו סולו בכמה שירים כמו בשיר של סיום הש"ס (אם לא תזהי אותו תגדי לי...)כן, זה ממש כיף לדבר על זה (רק חבל שזה היה ב 4 לפנות בוקר...)
ותודה על המשפט האחרון, זב לא רק בזכותי אלא בזכות מי שמשתתף בדיונים כאן.. (כולל את
)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות