-
-
@הכל-טוב-0 את לא חושבת אבל שזה היה סולו וואוווווו?
אני זוכרת שראיתי את זה פעם ראשונה הייתי קטנה וממש התלהבתי, איזה עוצמה!!!מה שכן, ירחמיאל נתן לאיצי ועודד שיר משותף שהם שרו במיאמי 5, את השיר בס"ד.
שם הם שרים פשוט מדהים!! איזה קולות...סיום טוב ל"קריירה" שלהם בפרחי.
-
@הכל-טוב-0 הספקת לראות חלק מהסרטונים?
-
@אילה1 אמר בפרחי מיאמי:
חידון קטן:
מי בתמונות?
1.
2.
3.
בתמונה הראשונה, זה נראה לי ג'רמי הרשקוביץ
בתמונה השלישית, (מימין לשמאל) שאול אלסון , דורון לוין, זק נוסבאום, ואלינתן ויינשטיין -
@המאסטרו-הנסתר כמעט צודק...
תמונה ראשונה אלי כהן
תמונה שלישית מי שליד שאול זה ג'ורדן אודינסקי -
@אילה1 אמר בפרחי מיאמי:
@כ-פ 10-Grand Finale - The City Medley.mp3
אם את מכירה את השירים של מיאמי אז את רוב השירים האלה שכאן את מכירה...||לא הצלחתי להכניס יותר משלוש שירים בכל פוסט...||
את יודעת באיזה שנה יצא הדיסק הזה?
-
@דוד-33 אז זה לא נכון...
כי האלבום הזה יצא עוד כשהמקהלה הייתה במיאמי והילדים היו ממיאמי... ירחמיאל הקים את המקהלה מחדש בניו יורק ב- 1980...
ולכן, לא הגיוני שבשנת '82 הדיסק יצא...
(אם ראית את הסרטונים שעשיתי בדרייב, אתה יכול לראות בחלק הראשון, את הקטע הראשון שם שרואים את ירחמיאל מדבר, זה קטע משנת 1982 מניו יורק..
אגב, גם באתר של מיאמי (שירחמיאל מנהל אותו) וגם ביוטיוב, יש טעויות רבות בנוגע לשנים וכו'...)
-
@אילה1 אמר בפרחי מיאמי:
עוד חידון|:
1.
2.
3.תמונה ראשונה יוסי שיק, שאול אילסון ולא מצליחה לזהות עוד.......
תמונה שניה האחים אברמוביץ, (אגב אחד מהם המעבד של להקת המכביטס......)
תמונה שלישית אברמוביץ, מקס הרשקוביץ (?), ולא יודעת איך קוראים לשלישי...... הוא שר ב'שמע ישראל' בהאסק 25. -
@כ-פ תמונה ראשונה - הכי גבוה זה יצחק פרידמן, ומי שעם הסוודר השחור-אפור זה נראה לי לייב גורדון.
תמונה שניה - עקיבא וחנינא אברמוב/קיץ (אני יודע שהוא אחד ממקימי המכביטס, מעניין מה איתם היום?)
תמונה שלישית - מי שלא זיהית זה האח השלישי במשפחת אברמוביץ שהיה במקהלה - בנימין רבינא אברמוביץ.יפה!!