-
-
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
תגידו באיזה האסק מופיעים מיאמי? זכור לי שיש כמה... אבל באיזה מספר?
באיזה ישיבה בויס?
באיזה שלשלת?
והאם יש עוד מקהלות שהשתתפו בהאסק? ניו יורק נגיד, יש מצב?מיאמי בהאסק 7,8,25,36 (ירחמיאל היה גם בהאסק 33 נראה לי)
ישיבה, שלשלת + ג'וניור וכו'... לא יודעת מתי...נראה לי שישיבה היו בהאסק 24 או 25 וכנראה בעוד כמה...
מעניין אותי אם ומתי צליל וזמר היו...וחידה אחרונה... (עד מחר חחח)
באיזה שיר של מיאמי מופיעה המילה גיבור???וואוו!!
צריך לחשוב.... -
@אילה1 כתב בפרחי מיאמי:
מיאמי בהאסק 7,8,25,36 (ירחמיאל היה גם בהאסק 33 נראה לי)
לדעתי ב-האסק 8 הם לא היו, אני זוכרת שנחום סיגל קרא בהאסק 25 משהו כמו "זו הפעם השניה שאנחנו מארחים אותם ליום המדהים הזה"...
@אילה1 כתב בפרחי מיאמי:
ישיבה, שלשלת + ג'וניור וכו'... לא יודעת מתי...
נראה לי שישיבה היו בהאסק 24 או 25 וכנראה בעוד כמה...
מעניין אותי אם ומתי צליל וזמר היו...אאל"ט ישיבה בויז כיכבו רציני בהאסקים 18 ו-21, והיו ברצועה אחת בהאסק 24, וזכור לי שהם היו גם באחד מהאחרונים יותר.
שלשלת היו בהאסק 17, 20, 24 ו-25, אולי יש יותר פשוט חסרים לי כמה דיסקים.יש עוד כאלו כמוני שחושבים שהחל מ-25 ההאסק נהיה משעמם?
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
וחידה אחרונה... (עד מחר חחח)
באיזה שיר של מיאמי מופיעה המילה גיבור??? -
טוב גיחה קצרה...
@שמה מצאתי ביוטיוב 4 שירים של ויליגר מהאלבום ההוא... (אם תרצו- אעלה לכם אותם) אבל מיאמי לא נמצאים שם ולי זכור שכן שמעתי אותם מצטרפים לכמה שירים... יכול להיות שדמיינתי?
יש אפשרות להעלות לכאן את כל החלקים של מיאמי שהיו בהאסק??? משאלה שלי @אילה1
@כ-פ איזה ילדים היו בהרכב של שלשלת בכל אחד מהמופעים של האסק? אני ראיתי רק את ההרכב הראשון של שיק קאץ' אבי אחד גבוה והבנדוד של כהן ממיאמי...
האמת הייתי שמחה אם היו מעלים גם את החלק שהם נטלו במופע האסק בנושא שלהם...
ולגבי החידה--- למען האמת לא חשבתי על השיר הזה... עוד מעט אני ישמע אותו...
יש עוד שיר... מעניין אם תעלו עליו.ומה התכוונת שמהאסק 25 נהיה משעמם? מה היה לפני? משהו מעניין יותר? היה רעיון שליווה את המופע? משהו מיוחד? הרכבים מוצלחים?
ואגב אם היו שואלים את דעתי- אני הייתי שנה הבאה מביאה הרכב רק של מקהלות -
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
ומה התכוונת שמהאסק 25 נהיה משעמם? מה היה לפני? משהו מעניין יותר? היה רעיון שליווה את המופע? משהו מיוחד? הרכבים מוצלחים?
ואגב אם היו שואלים את דעתי- אני הייתי שנה הבאה מביאה הרכב רק של מקהלותבהאסק 26 היה רק את אייבי, פריד ומ.ב.ד,
27 האמת דווקא היה חמוד, אבל היה קצת משעמם כי לא היה את מיאמי, YBC או שלשלת
28 לא היה משהו רציני בכלל, לא הפקה רצינית כתמיד, (וגם לא יצא לזה DVD)
29 & 30 היה רק את שוואקי וזה כבר משעמם במושגים של האסק,
החל מ-31 ועד היום ההאסק נהיה ישראלי ומשנה לשנה זה רק מחמיר. לדעתי הוא משעמם מאוד, והעובדה שאין DVD נורמלי או לפחות קבצי שמע איכותיים להאזין להם מהמופע, רק הופכת את העסק למאכזב יותר.@הדרית גם גבורה וגבר נקרא? או דווקא גיבור?
-
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
יש אפשרות להעלות לכאן את כל החלקים של מיאמי שהיו בהאסק??? משאלה שלי @אילה1
אני צריכה לחפש אם הורדתי את הכל ובכלל איפה זה נמצא.
אל אולי ל @שמה יש את הקישורים שפעם הוא העלה דרך הדרייב@כ-פ איזה ילדים היו בהרכב של שלשלת בכל אחד מהמופעים של האסק? אני ראיתי רק את ההרכב הראשון של שיק קאץ' אבי אחד גבוה והבנדוד של כהן ממיאמי...
איזה כהן היה במיאמי?? אולי את מתבלבלת...
ומה התכוונת שמהאסק 25 נהיה משעמם? מה היה לפני? משהו מעניין יותר? היה רעיון שליווה את המופע? משהו מיוחד? הרכבים מוצלחים?
אני חושבת שבכללי מופע האסק היה יותר לחובבי המוזיקה החסידית בכללי או למי שהתחבר יותר לסגנונות של ליפא, פריד, מ.ב.ד וכאלה פחות למי שהתחבר למקהלות....
ואגב אם היו שואלים את דעתי- אני הייתי שנה הבאה מביאה הרכב רק של מקהלות
אני בעד...
אף אחד לא היה בא.... (סתם בצחוק ) -
@כ-פ כתב בפרחי מיאמי:
החל מ-31 ועד היום ההאסק נהיה ישראלי ומשנה לשנה זה רק מחמיר. לדעתי הוא משעמם מאוד, והעובדה שאין DVD נורמלי או לפחות קבצי שמע איכותיים להאזין להם מהמופע, רק הופכת את העסק למאכזב יותר.
נכון.......
המוזיקה מדרדרת ביחד עם האסק...
כל שנה זה נהיה קצת פחות בערך בדיוק כמו שהמוזיקה לאט לאט מאבדת מהערך ונהיית יותר זולה (וזה לא שמופע האסק נהיה יותר זול אלא כל המכלול שמביא את זה להיות קצת עם ערך פחות גבוה). -
וואי וואי וואי איזה ירידה יש כאן על האסק... השאלה אם זו ירידה לצורך עלייה, אה?
מאז ומעולם האסק היה לחובבי מוזיקה. לא עבור אף אחד אחר.
המוזיקה לא מדרדרת לשום מקום... כלומר, יש מי שדואג לייצב אותה ויחד עם זאת לשמור על חדשנות אבל גם אם יש כאלו שמדרדרים לפי דעתכם, אנחנו- בתור "לקוחות" לא חייבים לתת להם גב.
ומלבד זאת, לצערנו היום כמה שהשיר יותר "נדיר" (מפאת כבודם השתמשתי במילה מעודנת זו) הן מבחינת המילים והן מבחינת הלחן והמקצב- הוא "רץ" יותר. מה לעשות? הדור של היום הוא בהחלט לא הדור של הלילה
לדעתי, אם זמר רוצה להוציא שיר יפה באמת הוא חייב לבוא קודם כל עם מסר, ובעדיפות ראשונה- מסר חדשני שלא נחרש על ידי רוב מקורביו וידידיו למקצוע. בנוסף עליו להשקיע בלחן כובש ואז... נסלח לו כבר על כל השאר...
ואם הוא מוציא קליפ--- אז בכלל יש לי מה ללמד אותו
הקליפ צריך לבוא עם רעיון מעניין, לא סתם לראות אותו שר בסירה, בגינה ובחורשה אלא משהו הרבה יותר עוצמתי! אם יש אפשרות להתאים את המילים לסיטואציה אז זה הכי קל אבל מה שחשוב שלא יעוות את המסר (והיו כאלה שעשו את זה), אחרת יצא שכרו בהפסדו... ואם אין אפשרות כזו, אז שיעמוד שם מאחורה איזה רעיון יפה... אבל באמת יפה!
וואאווו איזה מגילה.... ועוד לא סיימתי חצי ממה שיש לי עוד לומר, כלומר לכתוב... אבל נניח לזה לעת עתה. -
טוב @אילה1 אני מחכה שתמצאי את כל ההאסקים של מיאמי ושלשלת ותעלי. יש לי סבלנות...
כהן ממיאמי---- אלישע כהן. הוא בן דוד של ילד נמוך (סליחה, לא יודעת את שמו) מההרכב הראשון של שלשלת.
@כ.פ האם אני מבינה ממך שברגע שזמרים ישראלים תופסים את הבמה בהאסק זה הופך את המופע לפשוט יותר או משעמם יותר?
אשמח שתעני לגבי ההרכבים של שלשלת במופעי ההאסק השונים...
לגבי החידה--- התכוונתי למילה גיבור במלוא משמעותה! אני כבר מעלה את השיר...
חידה נוספת--- בעצם, הפעם אתן!
-
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
טוב @אילה1 אני מחכה שתמצאי את כל ההאסקים של מיאמי ושלשלת ותעלי. יש לי סבלנות...
כנסי לשרשור של מופעי ההאסק....... ראיתי כתבו שם... ותחפשי שם את האסקים של מיאמי, לפני איזה חודשים בערך @שמה העלה אותם.
כהן ממיאמי---- אלישע כהן. הוא בן דוד של ילד נמוך (סליחה, לא יודעת את שמו) מההרכב הראשון של שלשלת.
אהה, עכשיו קלטתי למה התכונת.... מאיפה אני אדע?? צריך לראות את הראיון שעשו איתו כדי לשמוע מה אמא שלו אמרה שם (אולי היא אמרה לפני כמה שנים זה היה...)
לגבי החידה--- התכוונתי למילה גיבור במלוא משמעותה! אני כבר מעלה את השיר...
וואוו!! איך לא עליתי על זה.... ובדיוק אתמול ראיתי את מיאמי 25 ואני מזה אוהבת את השיר זה!!
חידה נוספת--- בעצם, הפעם אתן!
המילה אתה
-
@הדרית כתב בפרחי מיאמי:
@אילה1 כתב בפרחי מיאמי:
אהה, עכשיו קלטתי למה התכונת.... מאיפה אני אדע?? צריך לראות את הראיון שעשו איתו כדי לשמוע מה אמא שלו אמרה שם (אולי היא אמרה לפני כמה שנים זה היה...)
קוראים לו גוטמן אאל"ט
והוא היה דוד של אלישע כהן, לא בנדוד, ואני חושבת שזה ההרכב שהיו בו את הילדים דאקס ושוועבל.@אילה1 כתב בפרחי מיאמי:
המילה אתה
את רצינית????
הפוסט כאן לא יכיל את כמויות השירים שיש עם המילה הזו..... -
טוב....
לגבי הבנדוד\דוד של כהן (לפי מה שהבנתי הוא בנדוד אבל באמת שלא משנה לי מהי רמת הקרבה המשפחתית שם) הוא היה בהרכב הראשון של שלשלת ג'וניור, כלומר היה שם את שיק, קאץ', אבי אחד והוא... ובאותו האסק הם פתחו עם השיר מודה אני...
לגבי האסקים---
@שמה נשמח אם יהיה אפשרי להעלות לכאן את האסקים שבהם מופיעים מיאמי
ובשרשור (כל אתר ואיך שהוא מכנה את הנושאים שלו חחח) של שלשלת את האסקים שבהם שלשלת ג'וניור מופיעים.
לגבי החידה---
היא ממש קלה. תחפשו משהו קשההה!בכל אופן זה מה שעלה לי כרגע... (ולא כללתי את כל השירים באנגלית שבכולםם בטוח יש את המילה הזו)
מלך.mp3
חזק ואמוץ.mp3
כי אתה הוא.mp3
אתה אחד.mp3
שלום רב.mp3
שמע קולנו.mp3
אתה סתר לי.MP3
02-לעולם ועד.mp3
וטהר ליבנו.mp3
שמע ישראל.mp3
עשה.mp3