סיבת הסיבות לשנה מוסיקלית גרועה / טור
-
יצא בתש"פ
-
יצא גם לפריד אלוקיינו
שיר ממש יפה
וחסד ומשפט
אשמתו ואשמת השדרנים שלא משמיעים ברדיו -
@צור אמר בסיבת הסיבות לשנה מוסיקלית גרועה / טור:
ועוד משהו שטוקר שכח הוקם פורום מקצב (music-il לשעבר) שבחמש חודשים הביא למעלה מאלף חברים
זו באמת בשורה לעולם המוזיקה! אבל חבל שזה לא מוזיקה חדשה כמו שהוא רוצה... (מי יודע, אולי גם זה יהיה פה...)
-
@בנימין-לוריא
מאוד מקווה שזה לא יהיה פה..... ממש אתר "שהורס" את המוזיקה "היפיפיה" שהוא כל כך אוהב -
הטור הזה משקף דבר אחד
והוא שמנחם טוקר לא ממש מרוצה מהמוזיקה שיצא השנה
אז מנחם היקר כן שנת תשפ"א הייתה שנת קורונה ובאו נתפלל שתשפ"ב לא תהיה כזו וכמו שלקורונה היה השפעות בכל תחום אז גם על המוזיקה היא השפיע
האומנים הרוויחו פחות השקיעו פחות (או הוציאו שיר בשעה באולפן הביתי) והתוצאה בהתאם
אז אם לא נאה לך המוזיקה שיצאה השנה אתה מוזמן לתרום לאומנים קצת
והוא שכח הרבה שירים טובים שיצאו השנה (בכוונה או בטעות)
ומשהו אחרון (הייתי חייבת )
בקשר לשינפלד כשהוא מראיין אותו הוא אומר זמר עם קול אדיר ומיוחד וכו ופה@מחשב-נייד אמר בסיבת הסיבות לשנה מוסיקלית גרועה / טור:
למרות קול לא מושלם
אז תהיה סגור על עצמך...
-
אפשר לחשוב שכאילו מנחם טוקר אלוף המוזיקה נותן שבחים. אני חושב שהשירים היפים שיצאו השנה זה חנן בן ארי אמן על הילדים וישי ריבו סיבת הסיבות ועקיבא עם שלום בבית ורק עוד רגע
ומשה פלד אותו היום ושובו אלי שרולי ואברומי .וזה שזמר השנה זה חיים ישראל לא היתי אומר פשוט טוקר ראין אותו והתלהב עליו אפשר לחשוב מה הוא הוציא השנה עם נמואל שיר יפה........... : ועם שוקי סלומון זה יפה נו נו ועם שגיב כהן מי זה בכלל.......???
אז שטוקר לא יגיד שטיות. וחייים ישראל לא זמר השנה זמר השנה זה ישי ריבו וכו וגד אלבז ואני חושב גם שמוטי ויס תגלית השנה אין ספק ואני חושב שמנחם טוקר לא נהיה לי פרשן מוזיקלי.
ואני חושב גם שאבי אילסון פידח הוא התחיל עם תן לי אור שזכה ל1,334,270 צפיות והמשיך עם מחילה שזכה ל93,661 צפיות אבל איך אמר משה פלד מקום לטעיות כל זמר מפחד אחרי שיר להיט. ועוד הערה זה שזמר טוב מוציא שיר אחד בשנה זה מוגזם צריך להוציאה שתים שלוש כמו חנן בן ארי ועקיבא ולא כמו יש י ריבו .. עד כאן דעתי שבת שלום -
@דודו-בלוקה אמר בסיבת הסיבות לשנה מוסיקלית גרועה / טור:
והמשיך עם מחילה שזכה ל93,661 צפיות
תוך פחות משבועיים!!!
תן לי אור יצא כבר לפני שנה פלוס...חוץ מזה שמחילה זה שיר שקט ושיר עונתי, כמו שכבר הזכירו כאן, זה פשוט סגנון אחר...
-
אני חושבת שמה שרצו להביע בטור הנ"ל זה את עיקר המוזיקה שאולי תושמע בחתונות וכזה...
יש ה-מ-ו-ן זמרים שהוא לא הכניס.
חנן בן ארי, גד אלבז, איציק דדיה, יאיר אלייצור גם נתן פייט השנה, עקיבא תורג'מן. יש גם קאברים שתפסו חזק..
בקיצור-
השנה לא הייתה גרועה מבחינת המוזיקה- אולי היא לא סיפקה את כל החוגים, אבל בהחלט היו שירים שישארו עוד...לא שוכחים מהר...
לא צריך להכתיר זמר או תגלית של השנה- פשוט תעצמו עיניים ותהנו גם מהמוזיקה הפשוטה..יש בה המון מעבר לשם של זמר..
ו...
מי שלא מרוצה מהשנה יפיל את זה על הקורונה..או על אלף גורמים אחרים- אין מה לעשות. מציאות כואבת ככל שתהיה המוזיקה האלטרנטיבית תפסה חזק...החסידית בירידה- וכבר דיברנו על זה המון באתר.. -
@אייצ-ית אמר בסיבת הסיבות לשנה מוסיקלית גרועה / טור:
יש ה-מ-ו-ן זמרים שהוא לא הכניס.
העיקר שהוא הכניס את ישי......... היום ישי כאילו מיצג את כול הישראלי.
.
לשם שינוי מנחם צדק בכול מילה שנאמרה בטור הזה! כול מילה!
השנה היה את הלהיט של-מחשבות טובות, ועוד איזה כמה בודדים. וזהו!!! שנה באמת גרועה של המוזיקה. -
@בנימין-לוריא אמר בסיבת הסיבות לשנה מוסיקלית גרועה / טור:
מה הוא כבר הוציא השנה? שפיות? שירת הבקשות בדואט עם שוקי סלומון? זיו הקודש עם נמואל? זהו!
מרים את הראש , בלילות , מחרוזת ניגונים .. [שיר לש"ס]
זמר השנה: הזמר מספר 1 בישראל והיחיד שהוציא שירים כל הזמן, חיים ישראל
ניראלי שהוא הוסיף גם על שנה שעברה - שכמעט כל חודש וחצי יצא שיר חדש ..
והוא עדיין ממשיך ---- להוציא מתוך האלבום דואטים ...@בנימין-לוריא אמר בסיבת הסיבות לשנה מוסיקלית גרועה / טור:
את דוד בן ארזה הוא לא מכיר, או שהם ברוגז...
לא מכיר?? הוא ראיין אותו .. אז לא חושבת שהוא לא מכיר . במיוחד שהרבה נותנים לו את "פריצת השנה"...
-
@פונץ-בננה אמר בסיבת הסיבות לשנה מוסיקלית גרועה / טור:
את דוד בן ארזה הוא לא מכיר, או שהם ברוגז...
לא מכיר?? הוא ראיין אותו .. אז לא חושבת שהוא לא מכיר . במיוחד שהרבה נותנים לו את "פריצת השנה"...
אמרתי את זה בציניות...
-
טוב אני אכתוב את דעתי על הטור
1- הוא כתב ”תשפ’’א השנה הכי גרועה במוזיקה החסידית” לדעתי לא נראה לי הכי גרוע הייתי קורא לו אחת השנים הרדודות ביותר
2- כתב בערי פתח ישיבה אז לתשומת ליבו הוא לא נהיה ראש ישיבה השנה הוא נהיה לפני 3 שנים השנה הוציא קליפ
3- לגבי מקהלות ילדים אני דוקא כן חושב שיינגרעלך הרייטינג שלהם עלה השנה
4- לגבי מה ששאל למה זה קרה לדעתי הראשון והעיקרי זה חילופי הסגנונות זאת אומרת שהיום יצא שיר של משה גולדמן זה לא יתפוס אבל שיר של מוטי וייס יתפוס....
שימו לב גם איזה שיר תפס השנה בחתונות.......
5- לגבי מה שאמר על תחנות הרדיו יכול להיות שצודק יכול להיות שלא אבל לו יש נגיעה בדבר
@דודו-בלוקה לא נראה לי שהסתכלל על שירים טובים אלא הסתסל על שירי חתונותנ.ב שכחתם שיר טוב שיצא השנה ”ביזן קריטשמע” עם פי קינקי וובער ודובי מייזלעס
-
@איש-יקר אמר בסיבת הסיבות לשנה מוסיקלית גרועה / טור:
נ.ב שכחתם שיר טוב שיצא השנה ”ביזן קריטשמע” עם פי קינקי וובער ודובי מייזלעס
אמממ, אם שכחנו אז כנראה...
לא שמעתי מעולם על השיר הזה.@איש-יקר אמר בסיבת הסיבות לשנה מוסיקלית גרועה / טור:
5- לגבי מה שאמר על תחנות הרדיו יכול להיות שצודק יכול להיות שלא אבל לו יש נגיעה בדבר
נגיעה ענקית! כול הגילוי נאות שלו... זה וואחד נגיעה.
-
@מחשב-נייד אם לסכם את כל הטור הזה: בורות מדהימה במוזיקה ואי שימת לב לשירים טובים שיצאו ותכל'ס הוא אוהב לקונן על מוזיקה זה לא חדש.
-
לדעתי השנה היו גם היו שירים טובים בכל הז'אנרים
חיים ישראל ונמואל - זיו הקודש
שלום ברנהולץ - הנה לפניך (בהחלט שיר מתאים לחתונות)
זאנוויל - ותחזינה (ובעצם כל האלבום החדש)
מלכות פרויקט שלום זכר וקידוש
קובי גרינבוים ויקבץ ושכוייח
ישי ריבו - סיבת הסיבות (טעון שיפור לעומת הלב שלי וכו' אבל עדיין...)
שוואקי - אילן (שיר טוב שיצא בזמן פחות טוב....)
רפאל מלול - מה הסיפור (באמת מענייו מה הסיפור שאפ'חד לא הזכיר אותו)
שמחה פרידמן - הרש"י הראשון (סוף סוף יצירה חסידית)
נפתלי קמפה (וארי היל) - אם תעירו
שלמה טויסיג - לעתיד לבוא
שמילי אונגר ואוהד - בר אלעאי
אהרן רזאל ויואלי קליין - שבת מלכתא
מאיר גפני - שובו אלי (סוף סוף חזר...)
יונתן שיינפלד - אחות קטנה, נחם ה'
קובי ברומר קול דודי
נמואל הרוש - הביאני המלך
והיו בהחלט עוד טובים שלא עומד לי כרגע בראש
וגם לא דברתי עלהאלבום של שוואקי ומשה קליין
אך באמת חבל על מ.ב.ד. ושטיינמץ שנעלמו עקבותיהם
בקיצור זאת ממש ממש לא הייתה השנה הגרועה ביותר במוזיקה ... -
אז אני ממש לא מסכימה עם הדעות האלו..
לא הייתי אומרת שנה גרועה, אולי זה מתחת למצופה אבל עדיין............. קצת פרופורציות.
היו חומרים מאד טובים שיצאו, אולי לא בכמות ענקית, אבל זה מה שמראה את האיכות של החומרים, לפי דעתי...
זמר טוב, מוציא שיר איכותי פעם בחצי שנה\ שנה פלוס מינוס, למעט אלבומים.
זה שהיום נהייה טרנד שמוציאים כל שבועיים\חודש שיר זה מבחינתי לא המדד!
ויש דוגמאות.
תודה לכל האמנים שנתנו לנו חומרים טובים בשנת תשפ"א!
המשיכו..