• Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Unsolved
    • Users
    • חיפוש גוגל בפורום
    • שליחת פנייה לניהול
    • תנאים ומדיניות

תזכורת ורענון

הכרזות ושיפורים
    4
    4
    214
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • צור
      צור מנהלים last edited by

נושאים מסוג הגענו לאלף משתמשים זה ספאם נושאים כאלה יימחקו לאלתר
      כמו כן בעקבות הורדת הרף לצ'אט וכניסת מאות חדשים לשימוש בו נדגיש שוב יש להנהלה את האופצייה לראות את כל השיחות
      אנו לא משתמשים באופציה הזו אלא רק לעיתים נדירות ושיש חשד. לצערינו הוצאו כבר כמה מהצ'אט נקווה שלא נזדקק לעוד

לבקשת תכנים פתח נושא ותייג אותי

ילד חוכם 1 Reply Last reply Reply Quote 14
      • ילד חוכם
        ילד חוכם משתמש ותיק @צור last edited by ילד חוכם

@צור כל הכבוד (במיוחד בעניין הצ'אט) אתם( @צור @NBHGV והצוות הגלוי והסמוי) עושים עבודת קודש של ממש!!!
        כל הכבוד לכם! שאפו!
        (בשם כל המשתמשים)

"ככל שתוכלו להביט לאחור, כך תוכלו לראות עוד יותר קדימה."

"וינסטון צ'רצ'יל"

סאדיגורא 1 Reply Last reply Reply Quote 7
        • סאדיגורא
          סאדיגורא משתמש ותיק @ילד חוכם last edited by

This post is deleted!
          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • טיטו
            טיטו צוות פיקוח last edited by טיטו

הפורום כרגע מונה מעל 3000 ניקים והספאם דיי חוגג אצל משתמשים חדשים אז לדעתי כמה שאני לא מה @צוות-פיקוח אני חושב שצריך להזכיר את הכללים לטובת הכלל גם לחדשים כדי שיוכלו להינות מהפורום בלי שיאלצו להרחיק אותם וגם לותיקים יותר שכבר רגילים לפורום וכל ההודעות של הספאם מפריע להם...
            אז אני ישאיר ל @צוות-פיקוח לעשות את העבודה שלהם ולבחור מה נצרך לומר ולחדד ומה לא.
            אגב לדעתי אם זה אפשרי לעשות כמין תזכורת קטנה למשתמשים בחודש הראשון שלהם שכשהם לוחצים על העלאה של פוסט יהיה כתוב תזכורת של כללים בסיסיים ואם הם לא עברו עליהם בפוסט ואחרי שילחצו אישור הפוסט יעלה (ככה זה גם יחסוך לפיקוח קצת עבודה)

ואם כבר כתבתי פוסט כזה אז אני חייב לומר תודה על הפורום המושלם הזה ועל כל המאחורי הקלעים שיש פה אנשים שמקדישים מזמנם האישי חינם אין כסף רק כדי שהפורום יהיה נקי מתוכן לא ראוי וספאם וכדי שיהיה לנו את הכי טוב ונח להשתמש בפורום אז תודה בשמי ובשם כל אחד מהמשתמשים האחרים.

אני לא עצמי.
            תכף אשוב...

1 Reply Last reply Reply Quote 11

• First post
              Last post