מוצ"ש חי עם מנחם טוקר
-
-
@יהודה20 לא ביקשתי...תודה בכל אופן
-
@ויווש את הטרק
-
האמת, לא שמעתי את כל השידור אלא רק את ההקלטה עם המנכ"ל של קול חי אבי רוזן. יהיה מעניין לעקוב אם אכן יפסיקו להשמיע זמרים מסוימים בתחנה ועד כמה זה יהיה אפקטיבי בהשפעה על עולם החתונות.
-
@מתנדנדת נו באמת אין סיכוי שבגלל אדם אחד יפסיקו את הכיף הזה שנקרא דאנסים
-
לא מדובר באדם אחד. מדובר בהחלטה של קבוצת קול חי. חוסר בפרסום והשמעות יכול מאוד לעניין את הזמרים.
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@תאיר אל דאגה, שפועלים לשם שמיים לא יוצאים מופסדים. כבר היום למי שמכיר את הפלייליסט של קול חי מיוזיק יודע שהוא מסונן לא כל שיר וזמר נמצאים שם ולא חסרים שם שירים ולהיטים טובים. כל המהלך הזה נעשה אחרי סקרים ועבודת שטח מקיפה על קהל המאזינים.
-
בסוף שקול חי יראו את הכסף של היח"צ הם התקפלו
-
@תאיר לא הייתי ממהרת להגיע למסקנות לגבי שמות הזמרים שציינת. מה גם שמדובר בשיתוף פעולה עם הגוף שנותן הכשר לתזמורות בחתונות וקשה לי להאמין שזמרים יוותרו על הלחם והחלב שלהם בכדי להתפרע בחתונה כלשהי. הזמרים ששרים לרוב הציבור שהוא הציבור האיכותי והשפוי ישארו ויושמעו, ואדרבה, מאזינים יותר מעריכים תחנה עם גבולות ודעת תורה.
הרייטינג רק בס"ד ימשיך לעלות. -
-
@מתנדנדת חד משמעית שיותר מעריכים תחנה עם גבולות וזוהי הסיבה גם שקול חי תמיד מנצחים בסקרים על פני תחנות אחרות, רק אני עדיין חושבת שהאלקטרוניקה וההשתגעות בחתונות זה כבר נחלת הציבור וזה משהו רגיל (ממש לא תופעה של השנתיים האחרונות) ולא מאמינה שקול חי הם אלה שיצליחו לשנות משהו כל כך "לגיטימי" כביכול בעולם החתונות
-
1132/1288