מוצ"ש חי עם מנחם טוקר
- 

- 

השבוע מוטי שטיינמץ באולפן 
 וגם עונת המלחינים מתחילה…
- 

תגידו אין שידור וידאו?? 
 ואם למישהו יש שימו קישור
- 

@מיוזיקפון אמר במוצ"ש חי עם מנחם טוקר: בסוף אין את שטיינמץ למה????? 
 מה קרה?
 אני מקשיב ואני שומע את גיל ישראלוב...
- 

@מיוזיקפון אמר במוצ"ש חי עם מנחם טוקר: בסוף אין את שטיינמץ יש עכשיו את גיל ישראלוב דווקא מעניין איתו הוא שר מהמם 
- 

@חיפאי אמר במוצ"ש חי עם מנחם טוקר: @מיוזיקפון אמר במוצ"ש חי עם מנחם טוקר: בסוף אין את שטיינמץ למה????? 
 מה קרה?
 אני מקשיב ואני שומע את גיל ישראלוב...בסוף אין את שטיינמץ בעקבות ששטיינמץ לא מרגיש טוב (צינון קצת קשה)... 
 אבל בינינו: לא מיצתם את שטיינמץ? ראיון בלילה מנצח/פותחים שבוע/המבקר/מאסטר פליי/ערוץ 7 לא הספיק לכם?
- 

@סקופר אמר במוצ"ש חי עם מנחם טוקר: @חיפאי אמר במוצ"ש חי עם מנחם טוקר: @מיוזיקפון אמר במוצ"ש חי עם מנחם טוקר: בסוף אין את שטיינמץ למה????? 
 מה קרה?
 אני מקשיב ואני שומע את גיל ישראלוב...בסוף אין את שטיינמץ בעקבות ששטיינמץ לא מרגיש טוב (צינון קצת קשה)... 
 אבל בינינו: לא מיצתם את שטיינמץ? ראיון בלילה מנצח/פותחים שבוע/המבקר/מאסטר פליי/ערוץ 7 לא הספיק לכם?צודק ב  אחוז אחוז
 באמת מצינו כבר (עד הדיסק הבא)
- 

@חיפאי אמר במוצ"ש חי עם מנחם טוקר: @סקופר אמר במוצ"ש חי עם מנחם טוקר: @חיפאי אמר במוצ"ש חי עם מנחם טוקר: @מיוזיקפון אמר במוצ"ש חי עם מנחם טוקר: בסוף אין את שטיינמץ למה????? 
 מה קרה?
 אבל בינינו: לא מיצתם את שטיינמץ? ראיון בלילה מנצח/פותחים שבוע/המבקר/מאסטר פליי/ערוץ 7 לא הספיק לכם?צודק ב  אחוז אחוז
 באמת מצינו כבר (עד הדיסק הבא)אותי דווקא עניין ההופעה חיה, פחות הסתדר לי עליו... 
- 

@חנניה אמר במוצ"ש חי עם מנחם טוקר: לא הבנתי היה תוכנית במוצ"ש [קול חי] או לא ?? היה, דוד בן ארזה גיל ישראלוב וכו.. 
 לא היה את שטיינמץ כמתוכנן.
- 

@בים-בם-בוווום יש שידור וידיאו חוזר? כן? אשמח לקישור