הקול הבא 4
-
@אילנית אמר בהקול הבא 4:
@ניסים תראה. לא מאוד מאוד מתחשק לי לפתוח את הנושא הלעוס והמעצבן הזה לשתי הצדדים...
אבל בקצרה?
כל פעם יש יותר מתמודדים חסידיים ממזרחייים- הגיוני שמתוך הרוב ינצחו...
דבר שני. יתכן שאכן ישנה גזענות, אך לנו אין מה לעשות בנידון...אם שמתם לב, בקול הבא 3 חוץ מיהוידע שחר כולם שם במקור ספרדיים... אז נכון שאוזן שר חסידי, אבל אין קשר לגזענות, אם הייתה גזענות לא היו מעלים רק ספרדיים לגמר.
ובקשר למי יזכה בקול הבא 4 אם יהיה בכלל- אז ברור שלחסידי יש יותר סיכוי, כי המוזיקה החסידית היא פשוט יותר פופולרית, הגיוני שיותר אנשים יתחברו לזה, חוץ מזה שזה מצטלם טוב עם קול חי שמשתדלים להכניס הרבה מוזיקה חסידית. -
@תמר-מהמרכז אמר בהקול הבא 4:
אם הייתה גזענות לא היו מעלים רק ספרדיים לגמר.
זה לא גזענות כמו מטרה שהציבו לעצמם.
ועם זה אי אפשר להווכח.
גם בהקול הבא 4 אני בטוחה שזמר חסידי יזכה..
לא כי הם גזעניים.. אלא כי הם רוצים לקדם את המוזיקה החסידית...
אהה.. ואם תגידו לי עכשיו לא נכון.. עובדה שהם מעלים זמרים ספרדים.
אז הנה לכם תשובה-
הם יודעים שאם יהיו רק חסידים התוכנית לא תרוץ וזה לא באמת יהיה מעניין.. כי הכל יהיה על אותו רעיון..
אז.. בגלל שחייב משהו 'לגוון' הם מעלים גם ספרדים.. כי אחרי הכל גם להם יש מקום במוזיקה.
רק מה-
שהם מעדיפים זמר חתונות, שאני מסכימה עם זה שהם יעדיפו שיהיה חסידי... -
@אייצ-ית וגם כי אם יעלו רק אשכנזים לגמר הגזענות תהיה ממש שקופה והרבה אנשים לא יאהבו את זה
@מוכשרת-על אוזן אני לא יודעת אם הוא ספרדי אבל הסגנון שלו חסידי -
@מישו אמר בהקול הבא 4:
@אייצ-ית עד כמה שזכור לי, בקול הבא 3 היו הרבה יותר זמרים ספרדים/ ישראלים מאשר חסידים.
בערך אחד או מקסימום שתיים בכל פרק שר חסידית, לא?לא עקבתי אחרי התוכנית...
@מוכשרת-על אמר בהקול הבא 4:
@אייצ-ית לא כ"כ מסכימה.
עלו זמרים מזרחיים כי הם היו טובים!
ואוזן הוא ספרדי וזכה מקום ראשון, התלהבו עליו. וכנל על כל מי שעלה!!!!תתפסו לרעיון שאמרתי.
לא לעדה המקורית של הבן אדם.
הם רוצים זמר חתונות ובשביל לקבל ת'תואר הזה ברוב המגזר שלנו זה לשיר חסידית.
לכן גם משה קליין הצליח כזמר חתונות בחסידית על אף היותו 'ספרדי טהור'...
בקיצור גם אם כל העונה כולם יהיו ספרדים. רק מי שישיר הכי חסידי יזכה. -
@תמר-מהמרכז לא נראה לי עם כבר התימנים
אבל קליין זה שם משפחה אשכנזי אבל אמרו לי
שהוא החליף את שמו מחדד?????
וחדד זה ספרדי...
(אבל משהו מוזר אף חסידי לא התקרב למקומות הראשונים למרות שהם באמת היו טובים .) -
מתי תכלס זה אמור להתחיל? ומי השופטים?
-
@אייצ-ית אמר בהקול הבא 4:
@מישו אמר בהקול הבא 4:
@אייצ-ית עד כמה שזכור לי, בקול הבא 3 היו הרבה יותר זמרים ספרדים/ ישראלים מאשר חסידים.
בערך אחד או מקסימום שתיים בכל פרק שר חסידית, לא?לא עקבתי אחרי התוכנית...
אם לא עקבת אחרי התוכנית, איך את יכולה לומר שהם מעלים ספרים רק בשביל 'לגוון'? אם הם היו רוצים לגוון הם היו שמים את רובם חסידים ורק פה ושם ספרדים, ועובדה שרובם של המתמודדים לא היו חסידים בכלל!
-
@מישו לא עקבתי, כי ראיתי מה שמעניין אותי.. אני לא מעריצה של התוכני הזו שיושבת לבחון כל מתמודד!
@מישו אמר בהקול הבא 4:
יך את יכולה לומר שהם מעלים ספרים רק בשביל 'לגוון'? אם הם היו רוצים לגוון הם היו שמים את רובם חסידים ורק פה ושם ספרדים, ועובדה שרובם של המתמודדים לא היו חסידים בכלל!
והנה... אני יחזור על התשובה שלי...
כדאי שתקראו לפני שאתם מגיבים.
אמרתי שגם אם כל התוכנית תהיה מתמודדים ספרדים- סופו של יום ינצח רק מי ששר בצורה הכי חסידית שיכולה להיות.
הם מעלים ספרדים כי אם לא כמות העוקבים והצפיות של התוכנית הייתה יורדת. וזה רק 'מגוון' את התוכנית כי שורה תחתונה כולם יודעים מי יזכה. -
@אייצ-ית אמר בהקול הבא 4:
אמרתי שגם אם כל התוכנית תהיה מתמודדים ספרדים-
סורי, לא ראיתי שכתבת את זה,
באמת את אומרת משהו נכון, בינתיים כל הזוכים במקום הראשון היו כאלה ששרים חסידית.
ובכל זאת, אמנם, אולי הזוכים במקום הראשון שרים חסידית, אבל במקום השני, השלישי, וכן הלאה? תמיד היו גם ספרדים בין הזוכים...