• Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Unsolved
    • Users
    • חיפוש גוגל בפורום
    • שליחת פנייה לניהול
    • תנאים ומדיניות

בעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא

באגים / הצעות ייעול
    7
    29
    327
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • מוזיקה
      מוזיקה צוות פיקוח last edited by מוזיקה

כידוע הנהלת הפורום רואה בחומרה רבה לכתוב הודעות אחת אחרי השניה באותו פוסט
      אך לדעתי צריך לעשות בזה קצת סדר
      אם יש הודעות שלא קשורות אחת לשניה מה הבעיה שיכתבו אותם בנפרד ב2 תגובות?
      לדוגמא כשמביאים שיר חדש שיוצא למה צריך לשים באותו פוסט נניח את אהרלה סעמט וגד אלבז....?
      וכן על זה הדרך בכל עניין ותחום כדוג' בפוסט אנחנו שואלים וכו'
      למה שלא יהיו כללים ברורים היכן אפשר והיכן לא?
      ועוד מאותו עניין שבנושא הזה כל משתמש שנחה עליו רוח קנאה נוזף בפהרסיה באותו שכתב 2 תגובות רצופות מה שלבסוף מספים עןד יותר את הפורום הנפלא שלנו בכך שעוד הודעה נמחקת מהשרשור (מלבד העניין שנזיפה בכזה פורום גרועה יותר מדיסלייק שחמור עוונו ועונשו כאן בפורום)

הבהרה: אין בדברים כדי להרהר אחר צוות ההנהנלה והפיקוח אלא אך ורק כדי לעשות סדר בעניין הנ"ל

גם כשאני מעיר קבלו את זה כהארה... :)

צור 1 Reply Last reply Reply Quote 4
      • צור
        צור מנהלים @מוזיקה last edited by צור

@מוזיקה אמר בבעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא:

כידוע הנהלת הפורום רואה בחומרה רבה לכתוב הודעות אחת אחרי השניה באותו פוסט

זה חוק שכמעט ולא נאכף אא"כ אנו רואים שיטתיות בשונה למשל מהדיסלייק שזה תופעה שכמעט פסה מהפורום
        שאני וכן בפיקוח רואים מישהו שבאמת מגיב לשני נושאים בד"כ לא נוגעים דא עקא שלא מעט מנצלים זאת לדברים אחרים (10 פוסטים שבכל אחד קישור ליוטיוב שונה או יותר גרוע שמבקש משהו ופוסט אחרי זה עושה השלמה ועל זה מתבצעת אכיפה)

לבקשת תכנים פתח נושא ותייג אותי

אינספריישן מתיתיהו תהילוש 3 Replies Last reply Reply Quote 5
        • אינספריישן
          אינספריישן @צור last edited by

גם אני חושבת כמו @צור
          רק בנושא של השירים החדשים, כמו ש @מוזיקה הזכיר, כדאי להקל.

מוזיקה היא רגש בהישג יד.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • מתיתיהו
            מתיתיהו @צור last edited by

@צור אמר בבעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא:

זה חוק שכמעט ולא נאכף אא"כ אנו רואים שיטתיות בשונה למשל מהדיסלייק שזה תופעה שכמעט פסה מהפורום
            שאני וכן בפיקוח רואים מישהו שבאמת מגיב לשני נושאים בד"כ לא נוגעים דא עקא שלא מעט מנצלים זאת לדברים אחרים (10 פוסטים שבכל אחד קישור ליוטיוב שונה או יותר גרוע שמבקש משהו ופוסט אחרי זה עושה השלמה ועל זה מתבצעת אכיפה)

בעיקר הבעיה, שאנשים מגיבים הרבה פעמים בלי לחשוב במלא פוסטים וזה ממלא את הפורום בספאם.

על כן עצתי למנהלי הפורום, להגדיר שלא יהיה ניתן לפרסם פוסט 5 דקות מעת הפירסום הקודם, כך שנחסוך את החוק המטופש הזה...

@administrators @ntz

אם המשוואה: קואליציה = סגרים, אופוזיציה =חופש בוחר באפשרות השניה. ישבו באופוזיציה ולא יכלאו אותי

צור 1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • צור
              צור מנהלים @מתיתיהו last edited by צור

@מתיתיהו אמר בבעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא:

על כן עצתי למנהלי הפורום, להגדיר שלא יהיה ניתן לפרסם פוסט 5 דקות מעת הפירסום הקודם, כך שנחסוך את החוק המטופש הזה...

הרעיון היותר פשוט הוא לשמור על החוקים...
              ולעצם טענתך זה לא ריאלי כשמתפתחת דינמיקה של דיון ער אי אפשר לחכות עש שכל אחד יגמור להביע את דעתו.
              לחילופין לא תוכל לפרסם פוסט בנושא אחר, כך שהרעיון לא טוב כלל

מתיתיהו 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • מתיתיהו
                מתיתיהו @צור last edited by

הרעיון היותר פשוט הוא לשמור על החוקים

זה ברור, הנושא כאן לא אם לשמור או לא, הנושא הוא על עצם החוקים, ועל התבונה העומדת מאחוריהם...

אם המשוואה: קואליציה = סגרים, אופוזיציה =חופש בוחר באפשרות השניה. ישבו באופוזיציה ולא יכלאו אותי

צור 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • צור
                  צור מנהלים @מתיתיהו last edited by

@מתיתיהו ולכן הסברתי גם שהרעיון שלך לא מציאותי בעליל

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                  • ב
                    בנימין לוריא last edited by בנימין לוריא

הדבר פשוט שאם הגבתי למישהו ואח"כ (לדוגמה אחרי שעה) אני רוצה לפרסם או לשאול משהו אני לא צריך לערוך את הפוסטים, אבל בהחלט ראוי שאם מעלים 10 שירים חדשים או אפי' סתם מעלים כמה קישורים באותו נושא שזה יהיה בהודעה אחת רצופה, וניתן לחלק ע"י פס מפריד.
                    זה מפריע גם ויזואלית לראות הרבה הודעות ברצף מאותו משתמש.

פעם כתבתי משהו באיזה נושא ואחרי שבוע כתבתי עוד הודעה (בלי 'הפסק') ומישהו העיר לי שיש לי 2 פוסטים רצופים... לא על זה מדובר! זה עובד עם היגיון וכשמבינים את ההיגיון שבדבר מבינים כבר לבד את הכללים.

תכל'ס לא לכתוב פוסט עם תיקון להודעה הקודמת במקום לערוך אותה, ולא לכתוב כמה עדכונים/תגובות בבת אחת בכמה פוסטים במקום בפוסט אחד.

[יש סיבה גם שמשתמשים (היו בעבר) מעדכנים עדכונים בפוסטים נפרדים - בכדי לצבור יותר לייקים... גם זה לא מספיק תקין...]

לגבי מה ש

ועוד מאותו עניין שבנושא הזה כל משתמש שנחה עליו רוח קנאה נוזף בפהרסיה באותו שכתב 2 תגובות רצופות מה שלבסוף מספים עןד יותר את הפורום הנפלא שלנו בכך שעוד הודעה נמחקת מהשרשור (מלבד העניין שנזיפה בכזה פורום גרועה יותר מדיסלייק שחמור עוונו ועונשו כאן בפורום)

בשביל זה הצענו פשוט להרבות במפקחים במקום שכל משתמש יהיה מפקח בעצמו, ולכן עלה לאוויר הסקר הזה

מוזיקה 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                    • yael
                      yael last edited by

This post is deleted!
                      ב 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • ב
                        בנימין לוריא @yael last edited by

This post is deleted!
                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • מוזיקה
                          מוזיקה צוות פיקוח @בנימין לוריא last edited by

@בנימין-לוריא אמר בבעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא:

זה מפריע גם ויזואלית לראות הרבה הודעות ברצף מאותו משתמש.

תתפלא, אבל לי יותר מפריע ויזואלי לראות שורה ארוכה של קישורי יוטיוב שמפנים כל אחד לדבר אחר
                          ויותר מסודר לי בעיין כל שיר בהודעה נפרדת

ב צור 2 Replies Last reply Reply Quote 2
                          • ב
                            בנימין לוריא @מוזיקה last edited by

@מוזיקה אז יש לנו סקר לשבוע הבא...

• צור
                              צור מנהלים @מוזיקה last edited by

@מוזיקה ייתכן שנשקול בהנהלה אפשרות שכן יוכלו לכתוב פוסטים רצופים בתמורה להגבלת מוניטין (שמשתמש יוכל להצביע נניח 5 לייקים ליום)

ב 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • ב
                                בנימין לוריא @צור last edited by

@צור א. כאמור, יש גם את הצד הויזואלי של העניין...
                                ב. כדאי לשאול על כך את דעת המאזינים מה הם חושבים.

• מוזיקה
                                  מוזיקה צוות פיקוח @בנימין לוריא last edited by

[יש סיבה גם שמשתמשים (היו בעבר) מעדכנים עדכונים בפוסטים נפרדים - בכדי לצבור יותר לייקים... גם זה לא מספיק תקין...]

למה לא תקין?
                                  הם מתאמצים בשבילך מה הבעיה שתתגמל אותם על כך אם הם נהנים מזה?

צור 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • צור
                                    צור מנהלים @מוזיקה last edited by צור

למה לא תקין?
                                    הם מתאמצים בשבילך מה הבעיה שתתגמל אותם על כך אם הם נהנים מזה?

כי זה נהפך לדרך לפתוח את הצ'אט למטרות פסולות אם תרצה ארחיב לך בפרטי
                                    בכל אופן לעת עתה האיסור חל ואין אפשרות לשנות

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                    • תהילוש
                                      תהילוש כתב מקצב @צור last edited by

שאני וכן בפיקוח רואים מישהו שבאמת מגיב לשני נושאים בד"כ לא נוגעים

הבעיה שכול אחד כאן חושב שהוא עוזר פיקוח, ומגיב כול כמה זמן -כתבת שני פוסטים רצופים, נו תמחק כתבת רצוף....
                                      אז אולי כדאי שיראו מה שכתבת.
                                      כותבת מעובדות בשטח!

yael מוזיקה 2 Replies Last reply Reply Quote 4
                                      • yael
                                        yael @תהילוש last edited by

@תהילוש צודקת!!!!!!!!
                                        זה ח-ו-פ-ר-!!!!!

• מוזיקה
                                          מוזיקה צוות פיקוח @תהילוש last edited by

@תהילוש אמר בבעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא:

שאני וכן בפיקוח רואים מישהו שבאמת מגיב לשני נושאים בד"כ לא נוגעים

הבעיה שכול אחד כאן חושב שהוא עוזר פיקוח, ומגיב כול כמה זמן -כתבת שני פוסטים רצופים, נו תמחק כתבת רצוף....
                                          אז אולי כדאי שיראו מה שכתבת.
                                          כותבת מעובדות בשטח!

בדיוק לתופעה המעצבנת הזאת התכוונתי!
                                          שכל אחד שמעוניין שיצרפו אותו לצוות פיקוח תוקף ונוזף על ימין ועל שמאל בלי לבדוק את רמת הקשר בין שני הפוסטים....

yael 1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                          • yael
                                            yael @מוזיקה last edited by

@מוזיקה דרך אגב
                                            הרבה פעמים לא ניתן להעלות הכל בפעם אחת!
                                            אז צריך לחכות שיגיבו ואז להעלות שוב...

מוזיקה 1 Reply Last reply Reply Quote 0

• First post
                                              Last post