בעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא
-
הדבר פשוט שאם הגבתי למישהו ואח"כ (לדוגמה אחרי שעה) אני רוצה לפרסם או לשאול משהו אני לא צריך לערוך את הפוסטים, אבל בהחלט ראוי שאם מעלים 10 שירים חדשים או אפי' סתם מעלים כמה קישורים באותו נושא שזה יהיה בהודעה אחת רצופה, וניתן לחלק ע"י פס מפריד.
זה מפריע גם ויזואלית לראות הרבה הודעות ברצף מאותו משתמש.||פעם כתבתי משהו באיזה נושא ואחרי שבוע כתבתי עוד הודעה (בלי 'הפסק') ומישהו העיר לי שיש לי 2 פוסטים רצופים... לא על זה מדובר! זה עובד עם היגיון וכשמבינים את ההיגיון שבדבר מבינים כבר לבד את הכללים.||
תכל'ס לא לכתוב פוסט עם תיקון להודעה הקודמת במקום לערוך אותה, ולא לכתוב כמה עדכונים/תגובות בבת אחת בכמה פוסטים במקום בפוסט אחד.
[יש סיבה גם שמשתמשים (היו בעבר) מעדכנים עדכונים בפוסטים נפרדים - בכדי לצבור יותר לייקים... גם זה לא מספיק תקין...]
לגבי מה ש
@מוזיקה אמר בבעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא:ועוד מאותו עניין שבנושא הזה כל משתמש שנחה עליו רוח קנאה נוזף בפהרסיה באותו שכתב 2 תגובות רצופות מה שלבסוף מספים עןד יותר את הפורום הנפלא שלנו בכך שעוד הודעה נמחקת מהשרשור (מלבד העניין שנזיפה בכזה פורום גרועה יותר מדיסלייק שחמור עוונו ועונשו כאן בפורום)
בשביל זה הצענו פשוט להרבות במפקחים במקום שכל משתמש יהיה מפקח בעצמו, ולכן עלה לאוויר הסקר הזה
-
פוסט זה נמחק!
-
@בנימין-לוריא אמר בבעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא:
זה מפריע גם ויזואלית לראות הרבה הודעות ברצף מאותו משתמש.
תתפלא, אבל לי יותר מפריע ויזואלי לראות שורה ארוכה של קישורי יוטיוב שמפנים כל אחד לדבר אחר
ויותר מסודר לי בעיין כל שיר בהודעה נפרדת -
[יש סיבה גם שמשתמשים (היו בעבר) מעדכנים עדכונים בפוסטים נפרדים - בכדי לצבור יותר לייקים... גם זה לא מספיק תקין...]
למה לא תקין?
הם מתאמצים בשבילך מה הבעיה שתתגמל אותם על כך אם הם נהנים מזה? -
@מוזיקה אמר בבעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא:
למה לא תקין?
הם מתאמצים בשבילך מה הבעיה שתתגמל אותם על כך אם הם נהנים מזה?כי זה נהפך לדרך לפתוח את הצ'אט למטרות פסולות אם תרצה ארחיב לך בפרטי
בכל אופן לעת עתה האיסור חל ואין אפשרות לשנות -
@צור אמר בבעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא:
שאני וכן בפיקוח רואים מישהו שבאמת מגיב לשני נושאים בד"כ לא נוגעים
הבעיה שכול אחד כאן חושב שהוא עוזר פיקוח, ומגיב כול כמה זמן -כתבת שני פוסטים רצופים, נו תמחק כתבת רצוף....
אז אולי כדאי שיראו מה שכתבת.
כותבת מעובדות בשטח! -
@תהילוש אמר בבעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא:
@צור אמר בבעניין האיסור להגיב פעמיים ברצף באותו נושא:
שאני וכן בפיקוח רואים מישהו שבאמת מגיב לשני נושאים בד"כ לא נוגעים
הבעיה שכול אחד כאן חושב שהוא עוזר פיקוח, ומגיב כול כמה זמן -כתבת שני פוסטים רצופים, נו תמחק כתבת רצוף....
אז אולי כדאי שיראו מה שכתבת.
כותבת מעובדות בשטח!בדיוק לתופעה המעצבנת הזאת התכוונתי!
שכל אחד שמעוניין שיצרפו אותו לצוות פיקוח תוקף ונוזף על ימין ועל שמאל בלי לבדוק את רמת הקשר בין שני הפוסטים....