-
-
@אחות-קטנה אמר בישי ריבו - דיון:
זמר השנה אמור להיות מישהו שהיה פעיל השנה
אני דווקא חושבת שזמר השנה זה אחד ששיר אחד שלו מתנגן תמיד.. לא מוציא סינגלים או אלבום לכמה ימים ואז נעלם..
@אחות-קטנה אמר בישי ריבו - דיון:
מוזר אולי זה לא אבל לא הוגן זה כן
יכול להיות...
רק ששוכחים שלקח לו זמן להגיע למקום שהוא היום.
חוץ מזה...
שת'כלס מה זה משנה לכם מי נמצא ראשון במצעדים? מה זה נותן? מה זה משנה?... -
-
ישי ריבו – פינת הליטוף
"חוסך שבטו, מבלי לחסוך את אהבתו; מושיט את שרביטו לכל הפושט ידו. עין לא מעלים מעל צאן מרעיתו, גם כשאנו שברי כלים – עודנו כלי חמדתו.
תוכו רצוף אהבה, ביתו צפוף לרווחה. ממציא לנו מחילה לא רק בשעת הנעילה, לך דומייה תהילה".אם מישהו היה מספר לי שיש לשיר על המילים האלו למעלה מ-7 מיליון צפיות (שזה בערך צפייה פר אזרח בישראל) הייתי צוחק עליו. לא הייתי חושב לעולם שקהלים חילוניים ישירו בדבקות את המלל הזה מפיו של יהודי חובש כיפה שחורה. אבל זה בדיוק מה שקרה.
מכיון שזה השיר הכי נפוץ של ישי, ננסה לפצח אותו. בא נראה מה יש לנו: בלדה איטית בסולם מינורי. לחן קליט אך לא פשוט מדי, שתנועותיו מותאמות כמו כפפה למילים בשבח הבורא. העיבוד מתחיל בליווי פסנתר בלבד, עד לסיום הבית השני ותחילת הפזמון, שם נכנסת גם תזמורת קטנה המורכבת מתופים, גיטרה ובס. שירתו של ישי – שלווה ועדינה.
המסר של השיר הוא אופטימי ומרגיע. בשני אלבומיו ובסינגלים שיצאו אחריהם ממשיך ישי בקו הזה. רגיעה, שלווה ופשטות, אך לא על חשבון מוסיקליות מקורית: ב'תוכו רצוף אהבה' למשל, כשתגיעו ל'צפוף לרווחה' ישנו מהלך אקורדים מעניין שמבחינה הרמונית יכול 'להחזיק' את כל השיר.
חנני בלייך
-
אני חושבת שהדואט שלו עם מוטי שטיינמץ היה משהו מיוחד וסוג של הבעה שאפשר לעשות את זה לחבר סגנונות שונים ע"י מוזיקה וזכות גדולה יש לו על זה
וגם השירים שלו יותר רוחניים כאלו עם עומק וסוג כזה שצרכים להשיב בנחת וללא רעשי רקע ולהאזין עם אוזניות ולהתענג . -
ישי ריבו הוא זמר ענק אבל חבל שהוא בקושי מוציא שירים לאחרונה בפסח לפני שנתיים הוא אמר שהוא עובד "בבונקריבו" על אלבום אפילו הוא שחרר איזה שיר אצל טוקר משהו יודע מה קורה שם?
-
@יוסף-דוד-חייבי הוא עובד על אלבום שיוציא השנה
-
@אני-אני-הוא אמר בישי ריבו - דיון:
ישי ריבו – פינת הליטוף
מכיון שזה השיר הכי נפוץ של ישי, ננסה לפצח אותו. בא נראה מה יש לנו: בלדה איטית בסולם מינורי. לחן קליט אך לא פשוט מדי, שתנועותיו מותאמות כמו כפפה למילים בשבח הבורא. העיבוד מתחיל בליווי פסנתר בלבד, עד לסיום הבית השני ותחילת הפזמון, שם נכנסת גם תזמורת קטנה המורכבת מתופים, גיטרה ובס. שירתו של ישי – שלווה ועדינה.
המסר של השיר הוא אופטימי ומרגיע. בשני אלבומיו ובסינגלים שיצאו אחריהם ממשיך ישי בקו הזה. רגיעה, שלווה ופשטות, אך לא על חשבון מוסיקליות מקורית: ב'תוכו רצוף אהבה' למשל, כשתגיעו ל'צפוף לרווחה' ישנו מהלך אקורדים מעניין שמבחינה הרמונית יכול 'להחזיק' את כל השיר.
חנני בלייך
השיר הכי מפורסמת ואם הכי הרבה צפיות מיוטויב מישי ריבו הוא השיר "לשוב הביתה" עם 41.9 מיליון צפיות!!!! תוכו רציף אהבה זה מספר 6 מהשירים של ריבו קודם לז יש
לשוב הביתה 41
הלב שלי. והלב שלי עם עומר אדם. נחכה לך עם גושן. ואחת ולתמיד. באיזור 20 מילוין צפיות! ואחריו תוכו רצוף שבאיזור 19 מיליון עכשיו...
מקור המכלול_וויקופידיה -
@ss-0 אמר בישי ריבו - דיון:
השיר הכי מפורסמת ואם הכי הרבה צפיות מיוטויב מישי ריבו הוא השיר "לשוב הביתה" עם 41.9 מיליון צפיות!!!! תוכו רציף אהבה זה מספר 6 מהשירים של ריבו קודם לז יש
זה אדיר!!
אבל ת'כלס זה לא כל כך משנה בכתבה ש @אני-אני-הוא הביא. עצם הרעיון שקהל כל כך מגוון ישיר בדבקות שירים של חזרה.. -
@ss-0 אמר בישי ריבו - דיון:
"לשוב הביתה" עם 41.9 מיליון צפיות!!!!
עם זה לא מכור
אז זה מטורףףףף
במדינה שלנו חיים משהו כמו 9 מליון תושבים
אז משהו כמו 30 מליון צפיות הם מחו"ל מכל העולם!!!
זה מטורף!!!!!!! -
@סודי-ביותרררררררר זה לא שאם בנאדם רואה משהו כמה פעמים הוא מוסיף עוד צפיות?
זאת אומרת, זה לא שכל בנאדם מוסיף רק צפיה אחת, אלא כמה פעמים שהוא רואה זה מספר הציפיות שמצטבר.
כי אני אישית מכירה מישהי ששמעה את אחד השירים שלו (דרך יוטיוב) לפחות 100 פעמים.
אז יכול להיות שיש איזה 10 מליון מחול, וגם זה יהיה יהודים, כי לגויים זה לא יהיה מעניין, במיוחד שהם לא מבינים עברית..
אבל לא 30 מליון, לא להגזים...
בהחלט הגיוני שיש כמה אנשים ששמעו את השיר(דרך יוטיוב) יותר מפעם פעמים, והם הוסיפו את הצפיות....
מקווה שהובנתי... -
@המרוקאית אמר בישי ריבו - דיון:
בהחלט הגיוני שיש כמה אנשים ששמעו את השיר(דרך יוטיוב) יותר מפעם פעמים, והם הוסיפו את הצפיות....
ברור....
כל פעם שצופים זה מוסיף צפיה...
אולי זה קצת מאכזב אבל--- -
פוסט זה נמחק!
-
-
@המרוקאית אמר בישי ריבו - דיון:
@סודי-ביותרררררררר זה לא שאם בנאדם רואה משהו כמה פעמים הוא מוסיף עוד צפיות?
זאת אומרת, זה לא שכל בנאדם מוסיף רק צפיה אחת, אלא כמה פעמים שהוא רואה זה מספר הציפיות שמצטבר.
כי אני אישית מכירה מישהי ששמעה את אחד השירים שלו (דרך יוטיוב) לפחות 100 פעמים.
אז יכול להיות שיש איזה 10 מליון מחול, וגם זה יהיה יהודים, כי לגויים זה לא יהיה מעניין, במיוחד שהם לא מבינים עברית..
אבל לא 30 מליון, לא להגזים...
מקווה שהובנתי...בטוח?? או השערה?
כי שמעתי שזה לא מוסיף צפיות -
@סודי-ביותרררררררר בטוחחחח! לכן אי אפשר להפעיל בלופ (שכל פעם יחזור מהתחלה) ביוטיוב....
בעריכה:
יותר נכון 99 אחוז שבטוח, כי זה היה ממש ברור לי ואני דיי חושבת שזה נכון, אבל אני לא מצליחה להיזכר מאיפה אני יודעת את זה...
כך שזה לא 100 אחוז.
אם אתה רוצה, תחפש מהי שיטת ספירת הציפיות של יוטיוב, בגוגל. -
@רבקה אמר בישי ריבו - דיון:
עניין הצפיות שמוכפלות בכל פעם שאנחנו צופים בסרטון שוב לא מוריד מהערך של ריבו עם 'סיבת הסיבות' בכמות ה41.9 מליון צפיות!
זה לא ניתן להשגה כמעט ובכלל-----לא אמרתי שמוריד ממש לא!!
סתם הרעיון מי שחושב שראו את זה 40 מליון אנשים מכל העולם...
אבל זה ממש לא מוריד כלום לגבי השירים... -
מוזימיל הביאו היום שיר של ישי תמיד במלחמות זה חדש?