-
@ריינבואו אמר בעקיבא - דיון:
וחבל שזמר טוב שיכל להצליח הורס לעצמו עתיד בשיר אחד.
תלוי איזה עתיד את מתכוונת.
אם רוחני...ומקום טוב באמת- זה הציבור שלנו.
אבל כמעט כל אחד שחי ת'קרירה בעולם המוזיקה- לא מכוון רק לציבור שלנו.
עצוב...אבל הכי נכון.
אז אם ההצלחה שלו יותר גדולה לא בציבור שלנו- אני יכולה להבין למה הם לא מפנים את השירים שלהם לקהל יעד ספיציפי.
כי אם כרטיס שלו בציבור חיצוני עולה 300 פלוס להופעה- בציבור שלנו זה לא קיים...וזה רק דוגמא... -
-
@גילה אמר בעקיבא - דיון:
@אייצ-ית אמר בעקיבא - דיון:
ו...שתיהם סוג של אדישים כזה....
ולשתיהם עדינות מסוימת גם פנימית וגם חיצונית!!
כמעט אפשר לפתוח על ההבדל והמשותף בינהם נושאלדעתי, לא לי ולא לך יש מושג כמה אנרגיות הם ויועציהם משקיעים כדי לשדר את הענווה הזאת...
-
אולי לא כולם יודעים, אבל הוא לא כותב את השירים לבד...
-
אולי לא כולם יודעים, אבל הוא לא כותב את השירים לבד...
כן בד"כ צורית עוזרת לו...
-
@ריינבואו
מי כותב לו?? -
-
@ילד-
חוכם יפה -
פוסט זה נמחק!
-
אבל אני לא בטוחה שהוא מתאים לפלח החרדי.
את אומרת את זה בגלל הקליפים שלו ?
כי השירים שלו בסדרר גמור!!
כל שיר לפנים , מוכשר!!
עם המון עומק ! -
@פונץ-בננה אמר בעקיבא - דיון:
את אומרת את זה בגלל הקליפים שלו ?
כנראה.
@פונץ-בננה אמר בעקיבא - דיון:
כי השירים שלו בסדרר גמור!!
-
לדעתי עקיבא הוא חיקוי של ישי ריבו.
וברגע שכך אז מיותר לכתוב מי יותר מוצלח - החיקוי או המקור. -
@דונלד-ביידן אמר בעקיבא - דיון:
בכלל לא! ממש ממש לא! הוא לא חיקוי הם פשוט באותו ז'אנר...
-
@דונלד-ביידן אמר בעקיבא - דיון:
וברגע שכך אז מיותר לכתוב מי יותר מוצלח - החיקוי או המקור.אני כששמעתי אותו בפעם הראשונה- גם חשבתי כך.
אבל כשנכנסים לעומק השירים. ובפרט- אחרי השירים האחרונים של עקיבא- זה כבר ממש לא נראה לי חיקוי.@ילד-חוכם אמר בעקיבא - דיון:
הם פשוט באותו ז'אנר...
מצחיק שאומרים שזה חיקוי...
זה כמו שאני אגיד שהרבה זמרים חסידיים מחקים אחד את השני- כי כולם עם אותם רעיון במנגינות...בהברה...ובסגנון-- -
עקיבא למד בבית הספר למוזיקה "מזמור" שם הכיר את נאור כרמי, מייסד להקת הלב והמעיין שבהמשך הביא אותו להיות סולן הלהקה. בשנת 2010 זכתה כלהקת הכלייזמר הטובה בעולם[1]. שיתוף הפעולה עם כרמי המשיך לפרויקט צמאה שבו אמנים ידועים שרים ניגוני חב"ד והיה שותף בהפקת האלבום הראשון, השלישי, הרביעי והחמישי. בין השירים שהפיק וביצע: אלי אתה, כי אנו עמך[דרוש מקור][מפני ש...], דרכך אלוקינו והיגלה נא.
בשנת 2017 הוציא את הדיסק עולמות. המפיק שלו היה ניר מימון. ביוני 2018 החל להוציא סינגלים מתוך האלבום השני שהפיק מאור שושן. "הכל עוד אפשרי", "לך לך" ו"אל תעזבי ידיים". "אל תעזבי ידיים" הגיע למקום הראשון במצעד הרשמי של גלגלצ ולמקום השביעי במצעד הפזמונים העברי השנתי של התחנה בשיתוף עם אתר ynet.
ביוני 2019 התארח אצל ישי ריבו בקיסריה והשניים ביצעו את "אל תעזבי ידיים" בדואט שזכה למיליוני צפיות ביוטיוב.
במרץ 2020 הוציא את הסינגל "פשוטים", שהגיע למקום ה-24 במצעד הפזמונים העברי השנתי של גלגלצ ו-ynet.
בדצמבר 2020 הוציא את הסינגל "רק עוד רגע" אותו כתב עם אשתו והלחין יחד עם נתן גושן. עשה שיתוף פעולה עם להקת מזמור שיר עם השיר האהבת עולם .
ביולי 2021 הוציא את השיר "שלום בבית".