-
הוא זמר ששר לקהל מעורב וזאת בעיה. וגם השירים שלו בעייתים.
-
@ברוריה אמר בחנן בן ארי-תוכן ודיון:
הוא זמר ששר לקהל מעורב וזאת בעיה
גם פריד שר לקהל מעורב
אין עם זה בעיה
פשוט כל אחד נוהג לפי הדעת תורה שלו -
@סודי-ביותרררררררר חהחהחהה דעת תורה קודם שיהיה דעת ואחרי זה תורה.....
-
@תהילוש אמר בחנן בן ארי-תוכן ודיון:
האם מישהו יכול להעלות כקובץ לשמיעה את אמן על הילדים שלי-לייב?
תודה!יש פה https://miktzav.com/topic/1758/אמן-על-הילדים-קיסריה-למי-שיש/4?_=1635359537774
-
@סודי-ביותרררררררר צר לי לאכזב אותך אבל רוב אנשי התחום אין להם דעת תורה ואין להם בעיה לעשות מה שהם רוצים כל עוד זה מוצא חן בעיני הקהל שלהם מתי שיקומו להם מתנגדים הם יפסיקו עם זה זה בטוח דעת תורה זה לא מתי שמתחשק זה לעד!!! וזה שאברהם פריד עושה את זה לא הופך אותו ליותר בסדר מאחרים הוא אותו דבר כמו כולם ודעת תורה לא משתנה נקודה.
-
@ברוריה אמר בחנן בן ארי-תוכן ודיון:
@סודי-ביותרררררררר צר לי לאכזב אותך אבל רוב אנשי התחום אין להם דעת תורה ואין להם בעיה לעשות מה שהם רוצים כל עוד זה מוצא חן בעיני הקהל שלהם מתי שיקומו להם מתנגדים הם יפסיקו עם זה זה בטוח דעת תורה זה לא מתי שמתחשק זה לעד!!! וזה שאברהם פריד עושה את זה לא הופך אותו ליותר בסדר מאחרים הוא אותו דבר כמו כולם ודעת תורה לא משתנה נקודה.
ציטוט!
כבר כמה פעמים אני רואה תגובות שלך שאת לא מצטטת את מה שהגבת עליו!
כך כול מה שאת כותבת ולא מצוטט-האנשים כאן לא מבינים את הקשר ולא יורדים לעומק דעתך... -
יש את אמן על הילדים ברמיקס או בשמע רגיל(לא בלייב)עשיתי חיפוש ולא העלו את זה
-
יש לי את זה אבל צריך לבדוק אם זה כשר מבחינת הפורום אם כן בשמחה ובכייף אני יעלה את זה
-
חנן-בן-ארי-אמן-על-הילדים.mp3 בבקשה זה הרגיל הרמיקס אני צריך לבדוק אם יש לי
-
@בן-מנחם חנן בן ארי בשיר חדש
כאן[https://miktzav.com/assets/uploads/files/1635796721019-חנן-בן-ארי-וברי-סחרוף-חלליות.mp3](כתובת קישור)
קרדיט לשרשור שירם חדשים בכל יום@פורים אמר בשרשור שירים חדשים של כל יום 2 - חורף תשפ"ב:
חנן בן ארי וברי סחרוף - חלליות
-
@שמחה-הגיטריסט איזה שיר נדיר!!!
אגב זה לא ממש חסידים סטנדרטים בחופה זה יותר ננח אפילו לא ברסלב וזה לא כמה זה רק פעם אחת לדעתי חוץ מזה שכל אחד והחופה שלו אני אישית חושב שאם תסתכלו על המילים זה מאד יכול להתאים