-
@ברוריה אמר בחנן בן ארי-תוכן ודיון:
@סודי-ביותרררררררר צר לי לאכזב אותך אבל רוב אנשי התחום אין להם דעת תורה ואין להם בעיה לעשות מה שהם רוצים כל עוד זה מוצא חן בעיני הקהל שלהם מתי שיקומו להם מתנגדים הם יפסיקו עם זה זה בטוח דעת תורה זה לא מתי שמתחשק זה לעד!!! וזה שאברהם פריד עושה את זה לא הופך אותו ליותר בסדר מאחרים הוא אותו דבר כמו כולם ודעת תורה לא משתנה נקודה.
ציטוט!
כבר כמה פעמים אני רואה תגובות שלך שאת לא מצטטת את מה שהגבת עליו!
כך כול מה שאת כותבת ולא מצוטט-האנשים כאן לא מבינים את הקשר ולא יורדים לעומק דעתך... -
יש את אמן על הילדים ברמיקס או בשמע רגיל(לא בלייב)עשיתי חיפוש ולא העלו את זה
-
יש לי את זה אבל צריך לבדוק אם זה כשר מבחינת הפורום אם כן בשמחה ובכייף אני יעלה את זה
-
חנן-בן-ארי-אמן-על-הילדים.mp3 בבקשה זה הרגיל הרמיקס אני צריך לבדוק אם יש לי
-
@בן-מנחם חנן בן ארי בשיר חדש
כאן[https://miktzav.com/assets/uploads/files/1635796721019-חנן-בן-ארי-וברי-סחרוף-חלליות.mp3](כתובת קישור)
קרדיט לשרשור שירם חדשים בכל יום@פורים אמר בשרשור שירים חדשים של כל יום 2 - חורף תשפ"ב:
חנן בן ארי וברי סחרוף - חלליות
-
@שמחה-הגיטריסט איזה שיר נדיר!!!
אגב זה לא ממש חסידים סטנדרטים בחופה זה יותר ננח אפילו לא ברסלב וזה לא כמה זה רק פעם אחת לדעתי חוץ מזה שכל אחד והחופה שלו אני אישית חושב שאם תסתכלו על המילים זה מאד יכול להתאים -
השיר חלליות הוא לא חדש הוא של ברי סחרוף ועכשיו זה עלה מפסטיבל התמר
-
חנן בן ארי – בעיטה מכוונת
את 'החיים שלנו תותים' שהפך לגימיק רובכם כנראה מכירים. אולי גם את 'אמא אם הייתי' ו'ממך עד אלי'. חנן בן ארי הוא יוצר ייחודי ואנרגטי, שאחראי גם הוא על להיטים גדולים שהגיעו לכל המגזרים.
סגנונו של חנן הוא אינטנסיבי וישיר. כך למשל תוכלו לשמוע בשיריו דברים כמו "למה לנו לרדוף אחרי הזנב של עצמנו", מסרים כגון "אל תסכמו אותי בויקיפדיה" ופנייה לבורא שמסגירה מערכת-יחסים קרובה ופתוחה. שיריו מעוררים שיח ולעיתים גם ביקורת, כך למשל בשירו האחרון "מה אתה רוצה ממני" שנתפס בטעות על ידי אנשים כזלזול.
את החומר של חנן הוא כותב, מלחין ומבצע בעצמו. הוא וואקליסט נהדר עם קול מחוספס ומנעד רחב. נוכחתי בהופעה שלו – הוא גם פרפורמר מעולה ומלווה בלהקה ממש טובה שמנגנת תערובת של רוק, R&B והיפ הופ. חלק מהכישרון שלו ושל להקתו הוא הגרוב המצויין שלהם. הם נותנים מוסיקה לפרצוף.
צריך לדעת להעביר מסרים בועטים בצורה יעילה, והיענות הקהל הישראלי מוכיחה כי חנן בן ארי הוא אמן ביכולת זו.
-
@אני-אני-הוא אמר בחנן בן ארי-תוכן ודיון:
חנן בן ארי – בעיטה מכוונת
בדיוק! בעיטה. לא אכפת לו מה חושבים האחרים על שיריו.
לפעמים זה לטובת הקהל החרדי, ולפעמים בעיטה אליו.(כמו הקליפ של יוסף. וכמו שנהגת המילה יוסף) -
@אילנית אמר בחנן בן ארי-תוכן ודיון:
@תהילוש מתי זה היה לטובתו? ממה שאני זוכרת רוב רובם של הפעמים זו הייתה בעיטה...
כל הדיבורים על השירים שלו זה סוג של פירסום.
ככה שגם אם עליך שיריו לא מקובלים, עצם זה השיר שלו מעורר ביקורת הרבה יפתחו לראות במה מדובר. לרוב יתחברו לשיריו...