-
פוסט זה נמחק!
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 אולי זה חסום בנט פרי וגם אי אפשר להעלות את זה כי בסוף הקליפ רואים שם אשה ממאחורה
-
פוסט זה נמחק!
-
@רולנד אמר בחנן בן ארי-תוכן ודיון:
אפשר לשמוע, אפשר לאהוב, אבל לשים לב ובזהירות אם זה באמת שיר יפה, או שסתם קוליות וחברה לא משנה התוכן לא משנה הסגנון.
לגבי כל מה שרונלד אמר הזמרים שהוא שמע היו זמרים לא דתיים חנן בן ארי כן וזה הבדל ענק מאוד
אני לא שומע זמרים חילוניים בכלל אבל את חנן כן
אז נכון חנן בן ארי מאתגר שובר חומות שונה לא מתאים לילדים וכו' אבל הוא מגיע ממקום אמוני וזה משנה את הכל
בסופו של דבר אני לא מעריץ אותו הוא זמר והוא עושה את מה שה' נתן לו כמו עוד הרבה אנשים זה אולי קשור להערכה לא להערצה
אבל כן אני שואב השראה מהשירים שלו וכן זה מחזק אותי בחיי עבודת ה' שלי
-
@מוש-בן-דוד אני חושבת שזה תלוי איזה שיר.
פעם מישהי שאני מכירה אמרה לי שלדעתה עדיף לשמוע את חנן מאשר את עקיבא כי לחנן יש רק 2 שירים שהם ממש בעייתים (אם תרצי, לאהוב אותך מחדש)- השאר פחות או יותר בסדר.
מצד שני יש כאלה שאני מכירה שאומרים שחנן הוא כופר (מה אתה רוצה ממני)
בכל מקרה כל אחד שינהג לפי מה שהוא חושב ולפי הצידקות שלו. -
@חיה-במקרנצ-יק-0
זה שאלה מה הכוונה בעייתיים אבל זה נושא ארוך...לעניין הכפירה אני חושב שהרבה מתבלבלים בזה יש כופרים שלא מאמינים במציאות ה' בעולם
ויש מאמינים שעומדים מול חידת החיים ומתקשים בכל מיני שאלות (עיין אמונה וביטחון לחזו"א פרק א')בשיר של חנן הוא לא כפר בה' בכלל, הפוך בדיוק הוא מדבר אתו אבל הוא גם שואל... (וזה ממש קשור לספר איוב אבל זה גם ארוך...)
ולכן במהות זה דומה באמת לשיר "מדוע" של רכניץ שיר אמונה שמשתומם מול מציאות שנראית לא מושלמת בעולמו של הא-ל הטוב והמטיב (ודווקא הרצון לשלמות גם הוא מצביע על אמונה...)
לי אישית הפריע נימה מסוימת בשיר ואני מסופק במידת ההכרח בפרסומו אבל כופר הוא ממש לא
אגב שאביתר בנאי שמע את זה פעם ראשונה הוא ממש בכה ומיד התקשר לחנן ואמר לו שזה השיר אמונה הכי עמוק שיש
ולא שאביתר הרב שלי או משהו כזה אבל אני חושב גם בעקבות הדברים שלו שמי שמקשיב באמת לבן אדם רואה שאין כאן כפירה בכלל יש כאן דיבור כואב וכנה ולא מזויף עם אבא שבשמיים וגם אם אפשר אחרת זה לא סותר שאני רואה כאן כנות מול הבוראאז כן יש לי מה לדקדק אתו אבל ברור לי דווקא בגלל השיר הזה שחנן באמת מאמין שיש ה' בעולם וברור לו שאפשר לדבר אתו והלוואי שכולנו נרגיש ככה תמיד
בוודאי שצודקים האומרים כל אחד יעשה כרצונו אבל בנוסף לזה וודאי שלדון ולחדד בצורה בוגרת ואחראית יעשה רק טוב לכולנו
-
מישהו יודע מתי הוא מוציא את חנניה?(א"א לחכות ...)
-
@davidovsk הנה-
חנן בן ארי - דור.mp3@מיתר-0 אמר בחנן בן ארי-תוכן ודיון:
מישהו יודע מתי הוא מוציא את חנניה?(א"א לחכות ...)
אל תדאג..
אם בשיר לא יהיה בעיות- ברגע שהשיר יצא לרשת- כאן זה יהיה הראשון... -
@davidovsk בכייף- מקווה שאין בזה בעיה...:
מה אתה רוצה ממני
מה אתה רוצה ממני.mp3 -
@אייצ-ית אמר בחנן בן ארי-תוכן ודיון:
אל תדאג..
אם בשיר לא יהיה בעיות- ברגע שהשיר יצא לרשת- כאן זה יהיה הראשון...בעיקרון לא אמור להיות בעיות זה שיר על סבא שלו שהרבה כבר מכירים כי הוא שר את זה בהופעות האחרונות גם אני ראיתי את הביצוע ולא נראה לי שיהיה בעיות בשיר
כללית רוב השירים שלא אהבו במגזר החרדי היו בדיסק השני שהיה הדיסק המתבגר שלו...
עכשיו הוא כבר יותר בוגר ושקול וממילא פחות מעצבן
-
@מוש-בן-דוד אמר בחנן בן ארי-תוכן ודיון:
כללית רוב השירים שלא אהבו במגזר החרדי היו בדיסק השני שהיה הדיסק המתבגר שלו...
עכשיו הוא כבר יותר בוגר ושקול וממילא פחות מעצבןרק אחד השירים האחרונים שלו לא היה הכי...........