המצעד השנתי של קול ברמה
-
@גילה זה עוד יותר טוב לכם
כי אתם תוכלו להעביר ת'- "בלה בלה בלה" -
יש לי תמונה של כל התוצאות כבר מעלה
אם לא רואים את התמונה תכתבו ואני אשלח במגיקוד
במגיקוד https://send.magicode.me/send-file/file/d4c499d4800f176209c
41565346ac7b2fbd9be9b/view
תחברו את חלקי הקישור -
@פונץ-בננה אמר בהמצעד השנתי של קול ברמה:
היום המצעד השנתי של קול ברמה ,
השידור בהגשת עמירם בן לולו וישראל כהן - יהיה ניתן לצפיה באתר קול ברמה .
בשעה 20:00.יש שידור חוזר?
-
@miryam אמר בהמצעד השנתי של קול ברמה:
@פונץ-בננה אמר בהמצעד השנתי של קול ברמה:
היום המצעד השנתי של קול ברמה ,
השידור בהגשת עמירם בן לולו וישראל כהן - יהיה ניתן לצפיה באתר קול ברמה .
בשעה 20:00.יש שידור חוזר?
צריך להיות ביוטיוב
-
קצת מעניין שקול ברמה לא ניסו אפילו להסתיר את הנגיעה בדבר, בכך שזמר השנה הוא עקיבא, בדיוק אחרי שמעוז עבאדי חתם איתם על חוזה והמופע הגדול שלהם הוא של עקיבא. לדעתי יש בכך חוסר אינטגריטי מוחלט. כמובן שאני מסכים שעקיבא הוא זמר ממש טוב, אבל לא נראה לי שיהיה הרבה מצעדים שיבחרו בו לזמר השנה. (ולא שאני חושב שהמצעד של קול חי וכו' יותר אמין)
-
@ישראל-ישראל יש בזה משהו
אבל עקיבא לפי דעתי מאוד ראוי לקבל את התואר הזה ואני אומרת את זה גם לפי מה שאני רואה בשטח
וזה מאוד הגיוני שהוא זכה -
@סודי-ביותרררררררר אוקיי. דעותינו ישארו חלוקות...
-
@ישראל-ישראל אמר בהמצעד השנתי של קול ברמה:
קצת מעניין שקול ברמה לא ניסו אפילו להסתיר את הנגיעה בדבר,
זה ממש נראה שקול ברמה נגעו בדבר בעשרייה השלישית , הם הכניסו את חביבי , תפילתי ,עלה , ילד שלי , שזה שירים שאני לא חושבת שבאמת הרבה אנשים בחרו בשירים האלו והם הכניסו אותם לדעתי בגלל פוליטיקה ...
וגם מי שאוהב וגם השיר של יהודה גרין אני בטוחה שבשאר המצעדים הם יגיעו למקומות הרבה יותר גבוהים וכאן הכניסו אותם רק בגלל שהם באמת היו שירים שהרבה שמעו אבל נתנו להם מקום נמוך , וזה רק בגלל שהם היו חייבים ... -
@טליה לא ממש הבנתי מה כוונתך. מי ששם כסף ומבטיח חשיפות ראשונות למוטב, מקבל קידום ומי שלא, אפילו אם זה שירים שדורגו הרבה נדחקים אחורה. כמו שתמיד אומרים בתחרויות ש- 80% זה הקהל ו- 20% השופטים, במצעדים זה 99% פוליטיקה ו- 1% הקהל. מנסה להבין האם זה שיואלי דיקמן עובד בתחרה מתחרה, אוסר על קול חי להכניס אותו כאופציה לקטגוריית מעבד השנה ???... (תמיד לא הבנתי אם ממילא אתם לא מתייחסים למצביעים, מה הבעיה שתכניסו אותו כאופצייה אבל תדאגו שלא ייבחר ?..)
-
@ישראל-ישראל התכוונתי שבקול ברמה הם יותר שמים דגש למוזיקה המזרחית ופחות לחסידית ולמרות שהשירם המזרחיים לא כ"כ צלחו הם הכניסו אותם ולעומתם השירים החסידים שכן תפסו השנה נכנסו למקומות מאוד נמוכים
-
@טליה אמר בהמצעד השנתי של קול ברמה:
@ישראל-ישראל אמר בהמצעד השנתי של קול ברמה:
קצת מעניין שקול ברמה לא ניסו אפילו להסתיר את הנגיעה בדבר,
זה ממש נראה שקול ברמה נגעו בדבר בעשרייה השלישית , הם הכניסו את חביבי , תפילתי ,עלה , ילד שלי , שזה שירים שאני לא חושבת שבאמת הרבה אנשים בחרו בשירים האלו והם הכניסו אותם לדעתי בגלל פוליטיקה ...
וגם מי שאוהב וגם השיר של יהודה גרין אני בטוחה שבשאר המצעדים הם יגיעו למקומות הרבה יותר גבוהים וכאן הכניסו אותם רק בגלל שהם באמת היו שירים שהרבה שמעו אבל נתנו להם מקום נמוך , וזה רק בגלל שהם היו חייבים ...אני ממש מסכימה איתך!!
התוצאות שם היו ממש מוזרות!!
אני מקשיבה הרבה לשירים וחלק ממה שבעשיריה השלישית אני אפילו לא מכירה-- ממש מוזר!!
אולי מהשירים שציינת השיר עלה כן יכול להיות.. -
למי שביקש לדעת אם היה לזה שידור חוזר אז..
יש קבוצה של רדיו קול ברמה ושלחו של אתמול את הקישורים למצעד . לחצתי היום על הקישור ליוטיוב וזה נפתח לי .. אז כניראה שאפשר למצוא את המצעד ביוטיוב!! -
@פונץ-בננה
תשימי פה את הקישור ששלחו לך בבקשה -
@משה-0527 תנסה פה ..
תגיד אם זה עובד לך..