-
@ניסים אמר ביאיר אלייצור - דיון:
אני חושבת שאין שום בעיה בשירים שלו לחרדים הכל אצלו רק מחזק ותאמינו לי שגם החרדים צריכים להתחזק על מה שהוא מדבר ,זה מדבר לכל בן אדם לא משנה מהו.
אז אני דווקא חושבת שיש לו שירים מצוינים - לא בשביל כולם, אני למשל לא שמעתי את השיר אבטיח ואני לא הולכת לשמוע אותו אחרי שראיתי את המילים, (דרך אגב, זה שהוא בחר לקרוא לשיר שלו דווקא אבטיח במקום מלא שמות מתאימים אחרים גם אומר משהו על הסגנון שאמור להאזין לו) בקיצור, לדעתי זה מאוד תלוי בסגנון, לא לכולם זה טוב!
-
פוסט זה נמחק!
-
@תמר-מהמרכז זה שהוא קרא לשיר אבטיח זה לא מעיד על התוכן של השיר, המסר הוא על אהבת ישראל ואני בטוחה שכל בן אדם צריך להתחזק באהבת ישראל גם חרדי , פשוט לאהוב את כולם ולשחרר מחיצות ולצערינו צריך להתחזק בזה הרבה כי זה קשה!!!
-
@ניסים אמר ביאיר אלייצור - דיון:
@תמר-מהמרכז זה שהוא קרא לשיר אבטיח זה לא מעיד על התוכן של השיר, המסר הוא על אהבת ישראל ואני בטוחה שכל בן אדם צריך להתחזק באהבת ישראל גם חרדי , פשוט לאהוב את כולם ולשחרר מחיצות ולצערינו צריך להתחזק בזה הרבה כי זה קשה!!!
בסדר, אפשר להעביר את אותו מסר בשירים אחרים עם שמות אחרים. לא אומר שיש בו בעיה ספציפית, הוא באמת זמר מצוין, אבל יש אנשים (כמוני למשל) שיבחרו שירים אחרים עם אותו מסר.
-
@תמר-מהמרכז צודקת במליון אחוז!!!!!!!השיר בעצמו ללא בעיה מיוחדת כלשהי אבל לאחר ששמעתי אותו.....אני באמת לא הולכת לשמוע שוב......אבל אין חולק על דברי הרב שלום ארוש הצדיק שאמר לאלייצור שיש לו שליחות מיוחדת והוא באמת ממלא אותה בהצלחה.....אבל לא לכולם זה טוב ומתאים!!!!!!כל אדם צריך לבדוק עם עצמו את ההתאמה לשירים האלו-אם זה בשבילו אדרבה!!!ואם לא אז עדיף שלא ישמע......
-
@מ-ב בדיוק. גם אלו שלא שומעים את אלייצור לא חושבים שהוא לא עושה עבודה מצוינת עם מי שזקוק לזה!
אלא מה, לדעתי הוא בכלל לא נועד לרובנו. זוהי בכלל לא מטרת שיריו.
ולכן?
גם לא התפלאתי שלשיר קוראים אבטיח, ושיש שם מילים שפחות חיבבתי- כי זה פשוט לא נועד בשבילנו!
אז למה להתלונן? -
@אלחי אמר ביאיר אלייצור - דיון:
ואני עכשיו מדבר לאלה בינינו שמחפשים מוזיקה פחות חרדית יותר ישראלית ובאיזשהוא מקום אנשים מהסוג של אלייצור ממלאים את החסר יש לי המון חברים ששירים מסוג אלה הם תחליף למה שהם שמעו בעבר
.....
מי שזה לא הרמה הרוחנית שלו אשריו
אבל בשביל כאלה שזה מה שעוזר לשמוע תוכן נקי ומחזקמסכימה עם כל מילה! ואני אוסיף שיש המון המון המון כאלו אנשים! וכן יש המון אנשים, שהשירים האלו זה מה שמחזק אותם... ומחזיק אותם.
הבנאדם רואה שיש מוזיקה טובה, לא רק בסגנון המקובל, אלא בעוד סגנונות, וזה ממש מעודד, שגם בחברה החרדית יש יוצרים מהסוג הזה...וחוץ מזה, אולי הקליפ פחות מתאים לבית חרדי חזק, אבל השיר ללא ספק מתאים לכל הגוונים. הוא מחזק לאהבת ישראל, שזה משהו שכל הגוונים צריכים להתחזק בו, ולא רק ברסלב.... ולא רק הפתוחים...
ואולי להפך... דווקא החזקים יותר צריכים יותר להתחזק בזה! -
@המרוקאית אמר ביאיר אלייצור - דיון:
@אלחי אמר ביאיר אלייצור - דיון:
ואני עכשיו מדבר לאלה בינינו שמחפשים מוזיקה פחות חרדית יותר ישראלית ובאיזשהוא מקום אנשים מהסוג של אלייצור ממלאים את החסר יש לי המון חברים ששירים מסוג אלה הם תחליף למה שהם שמעו בעבר
.....
מי שזה לא הרמה הרוחנית שלו אשריו
אבל בשביל כאלה שזה מה שעוזר לשמוע תוכן נקי ומחזקמסכימה עם כל מילה! ואני אוסיף שיש המון המון המון כאלו אנשים! וכן יש המון אנשים, שהשירים האלו זה מה שמחזק אותם... ומחזיק אותם.
הבנאדם רואה שיש מוזיקה טובה, לא רק בסגנון המקובל, אלא בעוד סגנונות, וזה ממש מעודד, שגם בחברה החרדית יש יוצרים מהסוג הזה...וחוץ מזה, אולי הקליפ פחות מתאים לבית חרדי חזק, אבל השיר ללא ספק מתאים לכל הגוונים. הוא מחזק לאהבת ישראל, שזה משהו שכל הגוונים צריכים להתחזק בו, ולא רק ברסלב.... ולא רק הפתוחים...
ואולי להפך... דווקא החזקים יותר צריכים יותר להתחזק בזה!בהחלט חשוב שחזקים יתחזקו, אבל יש מספיק שירים לחזקים שיש להם מסר על אהבת חינם, השיר הזה פשוט לא מיועד לחזקים, לא הוא ולא הקליפ (שלא ראיתי בכלל אבל אם על השיר אומרים שהוא בסדר לכולם ועל הקליפ מסתייגים, אני כבר מבינה את הקטע). אבל שוב- זה שיר מדהים ומיוחד בשביל מי שצריך אותו!!!
-
@תמר-מהמרכז לא הפסדת כשלא ראית את הקליפ זה בסדר......
-
פוסט זה נמחק!
-
אני חושב שמי ששמע אותו ומתלונן כנראה מחפש להתלונן כי אם זה לא מה שאתם שומעים ולא לטעמכם או לרמתכם הרוחנית אז למה שמעתם הרי אתם יודעים שזה הבנאדם והסגנון וזה לא שיר ראשון שלו שעולה הנושא והדיון הזה וכן אצל עוד הרבה זמרים שמי שמתלונן שפשוט לא ישמע תסתכלו על התגובות ביוטיוב הכל רק מחמאות כי מי ששומע אותו זה מי שאוהב ו5א מי שרוצה להתנגח!!!
-
@111-0 ספוטייפי בכלל גויים ולא מעניין אותם מחזיר בתשובה לא מחזיר בתשובה...זה לא הראש שלהם...
חוץ מזה אם היו חוסמים את מה שמחזיר בתשובה, אז היו חוסמים את כל הדברים של הידברות, ועוד הרבה מאד שירים של דתיים.
זה לא עובד ככה.
הם חוסמים רק שירים עם תוכן בוטה ממש ממש!
ואסור להם לעשות אפליות....ולכן זה היה מוזר לי, כי אני יודעת שברוב השירים שלו אין שום דבר שיכול להיחשב כבוטה מבחינתם...
אבל זה לא נראה לי בגלל שזה מחזיר בתשובה... הלכת רחוק.... -
@פונץ-בננה אמר ביאיר אלייצור - דיון:
מה איתך אח אולי מישהו מעלה את הקליפ של אלייצור
או שאני יעלה -
@אלחי לא חושבת שיש צורך . כי לא בקשו , אם מישהו צריך יש אותו בפוסט שלו .
[פה זה דיון] -
@המרוקאית אמר ביאיר אלייצור - דיון:
אתם יודעים שיש ליאיר הרבה מאד שירים שמסומנים בספוטייפי בתווית של תוכן בוטה?
לא נכון!
ביקשתי ממישהו שיבדוק את זה והוא אמר לי שממש לא!!!
ראית בעצמך??????? -
@נפש-האדם זה באמת היה נשמע לי ממש מוזר
המילים של השירים שלו ממש עדינים לעומת הרבה שירים חילוניים -
אני ממש אוהבת את אלייצור,
אבל לשיר האחרון פחות התחברתי כי כדי להבין את המסר בשיר צריך קצת לחשוב.
(כמו כמעט כל השירים היום)
מה שאני אוהבת בשירים של אלייצור זה שהוא אומר הכול בפרצוף.
השירים שלו לא מתאמים לכל אחד,
לי למשל זה דיי מתאים כי עם לא השרים של אלייצור, שרולי ונתנאל ורג'ה הייתי שומעת יותר זמרים חילונים.
הוא מראה בשירים שלו את הצד השני של החילונים וזה צד שלא כל כך מדברים אליו.
בגלל זה אנשים שצריכים סוג של את השירים שלו אוהבים אותו.