-
@מומחה-לקליפים
נחסם בנטפרי בסתמא בגלל שכתבת את המילה אה5בה -
@יאיר-2-0 איפה כתבתי?
-
@יאיר-2-0 מאמינה ש100 אחוז גם, אבל בהופעות שלו יש גם את החילוניים והדתיים.
לכן כתבתי 90 אחוז.
לא אומרת שזה בסדר, ואולי גם לא כל השירים שלו מתאימים..
אבל זה מציאות שרוב הבחורים שומעים אותו, במופע האחרון זה היה מופע השקה ל'חום ואה@@בה' והם צרחו תשיר. שוב, לא אומרת שזה בסדר, אבל מביאה תמציאות!
@ארי-גולד @מומחה-לקליפים -
@פונץ-בננה אמר ביאיר אלייצור - דיון:
@יאיר-2-0 מאמינה ש100 אחוז גם, אבל בהופעות שלו יש גם את החילוניים והדתיים.
לכן כתבתי 90 אחוז.
לא אומרת שזה בסדר, ואולי גם לא כל השירים שלו מתאימים..
אבל זה מציאות שרוב הבחורים שומעים אותו, במופע האחרון זה היה מופע השקה ל'חום ואהבה' והם צרחו תשיר. שוב, לא אומרת שזה בסדר, אבל מביאה תמציאות!
@ארי-גולד @מומחה-לקליפים@פונץ-בננה יש לך מזה אולי תמונות או תיעוד של הבחורים צורחים ת'שיר ?
-
@פונץ-בננה
התכוונתי שמה שאמרת זה 100% נכון -
@בנות-ברק כן. אבל אסור להעלות תשיר, אז גם לא יאשרו מהמופע.
-
@בנות-ברק כן. אבל אסור להעלות תשיר, אז גם לא יאשרו מהמופע.
@פונץ-בננה תמונות מותר ?
-
במופע האחרון זה היה מופע השקה ל'חום ואה@@בה' והם צרחו תשיר. שוב, לא אומרת שזה בסדר, אבל מביאה תמציאות!
גם אם האולם היה מלא ב100% בחורי ישבות. עדיין 600/800/1000 בחורי ישיבה לא אומרים כלום יש עשרות אלפי בחורי ישיבה.
||ובואי שנינו יודעים איזה סוג בחורי ישיבה היו שם...||
-
@מומחה-לקליפים
לא יודע אם כתבת דווקא את המילה הזאת תחפש שם את המילה שבגלל זה נטפרי חסמו את הפוסט ותכניס שם מספר -
@יאיר-2-0 אמר ביאיר אלייצור - דיון:
@מומחה-לקליפים
לא יודע אם כתבת דווקא את המילה הזאת תחפש שם את המילה שבגלל זה נטפרי חסמו את הפוסט ותכניס שם מספרעל איזה פוסט אתה מדבר כי אני כתבתי עכשיו כמה פוסטים.
-
@מומחה-לקליפים
הפוסט שעשיתי עליו תגובה עכשיו -
@מומחה-לקליפים אמר ביאיר אלייצור - דיון:
במופע האחרון זה היה מופע השקה ל'חום ואה@@בה' והם צרחו תשיר. שוב, לא אומרת שזה בסדר, אבל מביאה תמציאות!
גם אם האולם היה מלא ב100% בחורי ישבות. עדיין 600/800/1000 בחורי ישיבה לא אומרים כלום יש עשרות אלפי בחורי ישיבה.
חד משמעית אני מסכים איתך במאה אחוז, כנראה זה שני קצוות הסקאלה,
-
@יאיר-2-0 לא היה כתוב שם אה*בה אבל ערכתי אות הפוסט
-
@מומחה-לקליפים ברור שלא.
אבל אתה לא מצפה שאם זה מופע שהיה בנתניה לא מכל רחבי הארץ יבואו....@מומחה-לקליפים אמר ביאיר אלייצור - דיון:
ובואי שנינו יודעים איזה סוג בחורי ישיבה היו שם...
לא רוצה לומר סתם, ואני גם לא מבינה גדולה בזה..
אבל היו שם מלאן חרדים וגם משפחות חסידיות שבאו עם כל הילדים.
אז נכון שלא כולם שומעים אותו. אבל בהחלט הרבה מהציבור והרבה בחורי ישיבות שומעים אותו! ואין מה להתווכח פה, כי זה לא 500 ולא 700, אלא הרבה מעבר. -
@מומחה-לקליפים
הוא חסום כנראה לא יעזור לערוך אותו צריך לכתוב פוסט חדש -
@מומחה-לקליפים אמר ביאיר אלייצור - דיון:
@מומחה-לקליפים דווקא אני מאוד אהבתי את התגובה הזאת, כי כמו שכבר כתבתי אתמול בתור חבדניקית יש הרבה פעמים את השיוך האוטמטי שמישהו חבדניק עושה משהו זה ישר מחבר עם חבד, ואני נהנית לראות שזה גם בנושא של בחורי הישיבות, הרי זה מצחיק לומר על כל בחור שברשמי אמור להיות בישיבה ומצאת אותו עכשיו מבלה באיזה מסעדה בתל אביב, להכליל עכשיו שגם יש בחורי ישיבות שמבלים בתל אביב, לכן מתחברת לקטע הזה שזה לא אומר על שאר בחורי הישיבות שזה לגיטימי וכו'
-
@מומחה-לקליפים ברור שלא.
אבל אתה לא מצפה שאם זה מופע שהיה בנתניה לא מכל רחבי הארץ יבואו....@מומחה-לקליפים אמר ביאיר אלייצור - דיון:
ובואי שנינו יודעים איזה סוג בחורי ישיבה היו שם...
לא רוצה לומר סתם, ואני גם לא מבינה גדולה בזה..
אבל היו שם מלאן חרדים וגם משפחות חסידיות שבאו עם כל הילדים.
אז נכון שלא כולם שומעים אותו. אבל בהחלט הרבה מהציבור והרבה בחורי ישיבות שומעים אותו! ואין מה להתווכח פה, כי זה לא 500 ולא 700, אלא הרבה מעבר.@פונץ-בננה בואי, אין ספק שבעידן של היום יש ציבור לא קטן שאוהב ומצפה לסגנון הזה, אי אפשר להתעלם מזה
-
איך זה שאף אחד לא מדבר על השיר "אין נחמה"?
השיר הכי מרגש שיצא מתחילת המלחמה.
"