-
@miri אמר ביאיר אלייצור - דיון:
אבל זה לא יפה לאמר ככה עליו הוא עשה דרך ארוכה ועבר קשיים
זה המציאות!!
היה לו עבר , ב"ה היום הוא על הדרך ומחזק אחרים .
אבל דרך ועבר לכול אחד בחיים יש . [אף אחד לא אמר שלא בסדר , או שזה ניקרא ללכלך או לפחות שזה לא היה הכוונה .] -
אז הוא שר מהממם וממש חזק לא הבנתי למה אמרו עליו ככה...
@אייצ-ית אמר ביאיר אלייצור - דיון:הוא בהחלט אומר כמה טוב היהדות- אבל גם מכניס המון מה רע בצד השני...
לא הבנת אותי נכון-
כתבתי שהוא מצד אחד מראה כמה טובה היהדות- ומה רע בצד השני-כלומר בעולם החילוני כמה רע..וכמה זה לא טוב.
עכשיו זה בסדר מבחינתך?@יעלה אמר ביאיר אלייצור - דיון:
הכירו כל מיני מושגים בשבילהם הוא זמר רע
לא שמעתי עליו דיבורים או אנשים שאמרו שהוא רע אמרו שהוא לא מתאים.
-
@פונץ-בננה את צודקת!
אבל מי שלא מעונין לא חייב לשמוע אותו
והוא השתנה לגמרי! את רואה את זה אפילו בשיר האחרון שלו ,הוא בא עם מסר חזק בטרוף@אייצ-ית עזבי אין לי מושג מה אמרו עליו, אבל חבל שאת מאמינה ללשון הרע
כי כמו שכתבתי למעלה הוא ממש עשה שינוי!! -
@miri שוב פעם זה משהו שדנו עליו רבות את יכולה לגלול ולראות את התגובות שמתחלקות לאלו שמבינים לאיזה קהל יעד הוא פונה יש הרבה אנשים גם בתוך הציבור החרדי שהשירים שלו באם לעורר ולמי שלא טוב לו שלא ישמע אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ויפסיק להעביר ביקורת על תוכן שהוא לא צריך לשמוע -
@אייצ-ית עזבי אין לי מושג מה אמרו עליו, אבל חבל שאת מאמינה ללשון הרע
כי כמו שכתבתי למעלה הוא ממש עשה שינוי!!לא יודעת מה את מבינה.
אני אמרתי שהוא זמר מעולה- לא לכל המגזרים. אני לא רואה בזה לש"הר. לא כולם חייבים לשמוע אותו. וזה בסדר גמור- כי באמת לא כל התכנים שלו תאומים לבתים חרדיים.. בטח שלא כל המילים בשירים שלו- והקליפים.
זה לא סותר את זה שהוא אחלה זמר- מעביר מסר ברור וטוב!! ומראה כמה העולם החרדי שווה.. -
@יעלה אמר ביאיר אלייצור - דיון:
איך שזה נראה התגובות האחרונות זה ממשהי שלא היתה פה בדיון מהתחלה או שרק עכשיו התחילה להשמיע את הדעה שלה
אין לי שום משהו נגדה דווקא אני בעד הדעה שלה
אבל זה סתם חוזר על עצמו כל פעם מחדש וחבל זה דברים שנאמרו פה כבר כמה פעמיםאת ממש צודקת!
בסך הכל הוא בנאדם טוב והשירים שלו מושלמים, רק יש כאלה שחושבים שפחות כדאי לשמוע את השירים שלו, כי הם מכניסים מושגים על העולם הכללי.
אני חושבת שהשירים שלו מאד מחזקים. זה יפה כל כך לראות בנאדם שהיה שם אבל כל כך בז לעולם הזה, ובאמת אכפת לו מהאחרים.
ראיתי גם בראיון שלו שהוא אמר שהוא בכלל לא רצה לשיר, אבל הרב ארוש אמר לו שזה התיקון שלו, ולכן הוא שר.
ואגב, הוא גם אמר שהרב ארוש עובר על כל השירים שלו, ואומר לו מה להשאיר ומה למחוק. -
מה שמפריע לי בשירים שלו זה שאין קטעים מסודרים והכל מעורבב
-
@איש-שחושב-מעבר אמר ביאיר אלייצור - דיון:
מה שמפריע לי בשירים שלו זה שאין קטעים מסודרים והכל מעורבב
כל שיר שלו בנוי פגז..
לכל מילה שם יש משמעות.
אולי מה שגורם לזה להשמע מעורבב שזה המון קטעי ראפ..
אבל כללית- אני ממש מתחברת לכתיבה שלו. -
-
@אינספריישן אמר ביאיר אלייצור - דיון:
@אייצ-ית אמר ביאיר אלייצור - דיון:
לכל מילה שם יש משמעות.
חוץ מ'אבטיח'...
איכזב אותי.למה?
-
@אינספריישן אמר ביאיר אלייצור - דיון:
לכל מילה שם יש משמעות.
חוץ מ'אבטיח'...
איכזב אותי.למה?
כי זה לא קשור למשמעת השיר הרציף המדבר על אהבת חינם ומשיח, מה חסר חרוזים?
-
רק המילה 'אבטיח'.. אבל אני מאמינה שיש משמעות לזה..
אני פשוט מכיר אותו (ואת שאר השחקנים, כולם גרים באיזור מאה שערים וחסידי הרב ארוש), את החרוזים של משיח שטיח אבטיח הוא לקח מפתגם ידוע במאה שערים.
||"שכויח, ר' נויח, זאלסט וואקסן הויאך, און דערלעבן משיח - תשב על השטיח ותאכל אבטיח"
קרדיט: הרב גוטפארב|| -