הזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.
-
כל העצמאיים לוקחים כסף על מה שהם עושים, מזה הם מתפרנסים, אם הזמרים יתחילו לעשות הנחות בכסף כי מסכן הקהל העני, לא יהיה להם כסף בעצמם.
-
@תמר-מהמרכז אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
כל העצמאיים לוקחים כסף על מה שהם עושים, מזה הם מתפרנסים, אם הזמרים יתחילו לעשות הנחות בכסף כי מסכן הקהל העני, לא יהיה להם כסף בעצמם.
כללית בן אדם שבוחר ללכת להופעה לוקח בשיקלול את כל הנתונים, של זמן..כסף..וההנאה שלו מול זה.
מי שיש לו בעיה עם תקציבים- לא הולך על מותרות. -
את צודקת וחוץ מזה בדור שלנו אנשים מעריכים דברים שעולים הרבה כסף ומה שזול נתפס בעייני הציבור כמשהו לא איכותי (כי אם זה איכותי למה לקחת מחיר זול כ"כ או כנראה שאין לו הזמנות ולכן מוזיל וכו') וזו מחשבה עקומה ומעוותת וזה התוצאות שלוקחים מחירים יקרים רק כי זה מה שהציבור משדר...
-
דעה:
עקבתי אחרי מחירי ההופעות של חג החנוכה תשפ"ב, ורבותיי, ראיתי מגמה ברורה!
יש זמר עם פוטנציאל ענק, שמו בישראל: נפתלי קמפה. הוא זמר שבהחלט יכול למלא את בנייני האומה...
אבל, לצערי סביבתו החליטה לקחת מחירים הזויים בכל קנה מידה, מקדימה 199 ש"ח, והכי מאחורה 79 ש"ח.
ואני שואל: למה?????
הרבה יותר משתלם לקחת 30 ש"ח לכל כרטיס (או הכי הכי הרבה 50 ש"ח) וכולללללללםםםםם יבואו להופעה!
תראו את ישיבישיר! כל הכרטיסים אזלו! לא נותר כרטיס בודד! למה? כי זה רק 25 ש"ח!
בחורי ישיבות נורמליים לא ישקיעו בהופעה 200 ש"ח!
במקום זה לוקחים מחיר רוקע שחקים = והביקוש בהתאם!
לקמפה הייתה הזדמנות למצב את עצמו כזמר של בני הישיבות גם בגזרת ההופעות ולתת מחירים מתאימים לקהל היעד שלו שברובו מדובר בבחורי ישיבות! זה היה נותן רייטינג מטורף (לפחות כמו ישיבשיר שכיום זה אירוע הדגל של בני הישיבות)...
אצל זמרים אחרים שפונים לקהל שיש במחוזותיו הערצה לאנשים עצמם (ולא רק אוהבים את השירים) אז המחירים יכולים איכשהו להתקבל, כי מה לעשות, הערצה זה רגש...
אבל אצלנו ב"ה (לפחות אצלי) אוהבים את השירים ולא את אלו שעומדים מאחוריהם! ולכן אני פועל מהשכל! ונפתלי קמפה הוא זמר הבית של הנורמלים האחרונים שאוהבים את השירים ולא את האנשים, ולכן קהל היעד שלו זה לא אלו שמשלמים את המחירים ההזויים האלו, שמשלמים רק כדי לזכות לראות את פניו של הוד מעלתו ירום הודו מלך המוזיקה התימנית-מזרחית-חסידית-אלטרנטיבית-יםתיכונית, אלא אנשים שקונים כרטיס כדי לשמוח, להתרגש, וגם להנות, ולכן היה הרבה יותר משתלם למכור כרטיסים בזול וזה היה יותר שווה לטווח ארוך. זה היה ממשיל את הקו המתחדש שקמפה מביא וכל כך חסר במוזיקה, הנורמליות!
כולי תקווה, שבהופעות הבאות שלו יקח את זה בחשבון,
וסליחה עם מישהו נפגע, הכל בקטע טוב. -
@סקופר הכל נכון אבל להזכירך (אם בכלל אפשר לשכוח) קמפה הוציא ממש עכשיו אלבום משובח
אלבום שלישי בתוך 4 שנים תראו לי עוד זמר שעשה את זה כל האלבומים הם שירים חדשים ולא מקבץ סינגלים!!!!!!!!
199 ש"ח באמת יקר אבל לדעתי הוא לא הפריז מידי במחיר
נכון שהוא יכול לקחת פחות אבל אני מפרגנת לו (במיוחד כי אני לא יכולה לקנות כרטיס ...) -
@אחות-קטנה אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
נכון שהוא יכול לקחת פחות אבל אני מפרגנת לו
הפרגון שלך לא ממש עוזר לשאר הישיבשרים לשלם את הכרטיס.... כי כפי שאני מודעת ויודעת הם לומדים תורה ולא עובדים בסופר.
כבר הבעתי את דעתי למעלה כמה זה כואב.
עצוב שזה נכנס חזק לחברה השמורה ביותר בציבור.מוזיקה שהיא דבר קדוש ומרומם - הופכת משנה לשנה למשהו שממש ממש לא היינו חפצים בו. גם אם לא כולנו שמים לב.
-
@100 אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
אחות קטנה.יש הבדל בין אלבום שבחורי ישיבות קונים
השאלה אם הם קונים או מורדים
@רבקה אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
הפרגון שלך לא ממש עוזר לשאר הישיבשרים לשלם את הכרטיס.... כי כפי שאני מודעת ויודעת הם לומדים תורה ולא עובדים בסופר.
כבר הבעתי את דעתי למעלה כמה זה כואב.נכון אבל הוא צריך לכסות את האלבום
-
@אחות-קטנה אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
נכון אבל הוא צריך לכסות את האלבום
אז אפשר לעשות 2 או 3 הופעות במחירים יותר שפויים וכך גם יותר אנשים יגיעו וגם הוא יכסה את הוצאות האלבום ..
זה התחיל מריבו שאין ספק שהופעות שלו תמיד היו במחירים האלו ועכשיו פשוט כל הזמרים תפסו טרמפ וכולם הזניקו את המחירים לשמים .. מאוד לא הגיונייי -
פוסט זה נמחק!
-
@אלי-שטיין-0 בגלל שאתה חדש אני לא מרחיקה הפעם.
אבל שים לב!
פרסום מייל בפורום או כל דרך תקשורת אחרת גוררת הרחקה!!!! -
אני לא מבינה מה האמנים שעושים הופעות לבחורי ישיבה חושבים.
אתם הרי פונים לבחורי ישיבה שיושבים ולומדים, מאיפה אתם חושבים שהם יממנו הופעה שעולה 100???? -
@מוזיקאית-בנשמה אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
מאיפה אתם חושבים שהם יממנו הופעה שעולה 100????
מאיפה שהם יודעים כמה זה חשוב להם.. ושהם יעשו כמעט הכל כדי להשיג את זה..
לא שאני חושבת שלבחורי ישיבות אין שקל על הכיס.. בואי.. יש להם חיים מעבר...
אבל אם זה באמת חשוב להם הכל יכול להיות.
לא שאני בעד מחיר כזה, אבל יכולה להבין "ת'ביטחון" של הזמרים בזה... -
@זברה זה גם משו- כמו שכתבתי לעיל.
@אייצ-ית אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
כללית בן אדם שבוחר ללכת להופעה לוקח בשיקלול את כל הנתונים, של זמן..כסף..וההנאה שלו מול זה.
מי שיש לו בעיה עם תקציבים- לא הולך על מותרות.....
-
@100 אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
@טליה ויש גם שידור חוזר להופעה . נכון שזה
לא דומה אבל עדיין לשלם 50 או 100 על הופעה
לדעתי זה מוגזם אולי בשביל ריבו וכדומה זה נורמלי...בשביל רוב ההופעות זה לא מחיר נורמלי גם אם זה צריך לכסות עלויות אבל תלוי לאיזה סוג קהל הם פונים אבל מבחורים זה מחיר יקר מידי