הזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.
-
@שלוימה-לה אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
רובם יעדיפו לשלם פחות ולהנות ברמה ממוצעת ולא לשלם יקר על משו שהם לא מבינים בו בכלל.
לא כולם מוזיקאים..או כאלה עם שמיעה מוזיקאלית שכל העסק הזה יפריע להם.את מי אתם מייצגים בדיוק ?
את אוהדי ריבו המושבעים
או את הנלחמים על הכרטיסים למופע של פרידאני לא מייצגת את אוהדי ריבו המושבעים..אני לא במקום הזה. על אף שאני מעריכה מאוווודד כל חומר שהוא מוציא!!
ו..
אני לא מכירה בקושי שירים של פריד..ככה שאני לא אלחם על כרטיס להופעה שלו.
כללית אני לא הולכת למופעים של זמרים. אני לא רואה בזה משהו מומלץ שבחורות ילכו ויתחילו לשיר בקולי קולות ולרקוד במופע שיש בו גם גברים...על אף ההפרדה..וכולם נושאים עיניים "לזמר הנערץ"...שיערב למי שכן אוהב את זה. -
@אייצ-ית אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
ותאמין לי- שמי שרוצה את הטופ- מוצא אותו...לא קשה היום ללכת להופעות "כשרות לציבור החרדי" ולהנות מהשיא שבאיכות.
@בועז אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
אם המחיר היה כזה כולם היו מסתדרים בלי. כמו שהם אוכלים שווארמה ב30 שקל ולא כל מיני אוכלים שונים במאות שקלים. ו
@מ-ב אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
@שלוימה-לה אם יורשה לי:את מי אתה מייצג?
במקום לייצג את מי שחושב להשיג מחיר מוזל ותוצאה בהתאם
עדיף להבין ולהשכיל שסוף סוף ניתן לקבל מוצר איכותי וכשר במלוא המחיר !!! -
עדיף להבין ולהשכיל שסוף סוף ניתן לקבל מוצר איכותי וכשר במלוא המחיר !!!עניין של גישה...
לא תמיד כולם רוצים איכותי. וזה מה שאמרתי- שחלקם יעדיפו מוזל אומנם פחות איכותי אבל יהנו בכל מקרה.. -
את אוהדי ריבו המושבעים
יש בעיה עם ריבו?
מה רע בזה? מי אמר שחייב יקר?
-
@ארגנטינה אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי.:
@ברכיי מה הציבור ה"חרדי" מענין אותו מה קורה בציבור הכללי? היה פה נידון על הופעות לציבור החרדי.
הציבור החרדי ברוך ה' לא הולך למקומות כאלו וזה לא מעניין אותנו מה שקורה שם זה לא נושא