יש לי רעיון להנהלה בקשר לצ'אטים שלא נפתחים לכולם אלא רק לפי לייקים...
-
המון פעמים קורה ששולחים למישהו (שעדיין לא יכול לקבל צאט )-הודעה ואז הוא לא יכול להגיב או אפילו לראות מי שלח לו את זה... זה קצת מעצבן לראות כל הזמן הודעות שלא נקראו בצאטים אבל שלא נפתחים.
עצתי- (אם זה בכלל רלבנטי... תבדקו...)
שאם קורה מקרה שמישהי שלחה לי הודעה למשל ולי אין עדין אפשרות לקבל אותה
שיקפוץ לה על המסך:משתמש זה עדין לא יכול לקרוא את הודעתך האם את/ה בטוח שברצונך לשלוח? או משהו בסגנון...
האם זה הגיוני מה שאני אומרת? אני מתכוונת מבחינה מעשית, אבל גם מבחינת המנהלים פה?
אשמח להתייחסות.
מההנהלה אבל גם מהמשתמשים. האם זה חשוב לכם כמוני? -
@מיכלוש תראי מיכל...
הצעתך מעניינת בהחלט... אולם אני לא חושבת שיש בה צורך; ואני אסביר מדוע.
משתמש חדש שנכנס לאתר - עליו לקרוא את חוקי הפורום בעיון רב.
אזי - שאם הוא עושה כן, אוטומטית הוא מתוודע לפרוצדורת הצ'אטים.
אם הוא שולח [כמובן כאשר ניתנת לו הרשאה] הודעה פרטית לאחד המשתמשים ונתקל באי-תגובה -
זו כבר בעייתו ועליו להבין לבד את מקור הבעייה.מקווה שהובנתי כראוי.
-
@רבקה אמר ביש לי רעיון להנהלה בקשר לצ'אטים שלא נפתחים לכולם אלא רק לפי לייקים...:
זו כבר בעייתו ועליו להבין לבד את מקור הבעייה.
זה אולי בעייתו אולם לא בעיית מי שלא יכול להגיב או לראות את ההודעה ועל זה @מיכלוש התכוונה.
-
@ילד-חוכם אמר ביש לי רעיון להנהלה בקשר לצ'אטים שלא נפתחים לכולם אלא רק לפי לייקים...:
@רבקה אמר ביש לי רעיון להנהלה בקשר לצ'אטים שלא נפתחים לכולם אלא רק לפי לייקים...:
זו כבר בעייתו ועליו להבין לבד את מקור הבעייה.
זה אולי בעייתו אולם לא בעיית מי שלא יכול להגיב או לראות את ההודעה ועל זה @מיכלוש התכוונה.
בעיה כללית בהרשאות, כאילו?
זה כבר משהו אחר.... לטיפול ההנהלה.
אז מסתבר שאני לא הבנתי כראוי;)
אבל תראה... @ילד-חוכם -
היא התנסחה כך:@מיכלוש אמר ביש לי רעיון להנהלה בקשר לצ'אטים שלא נפתחים לכולם אלא רק לפי לייקים...:
ולי אין עדין אפשרות לקבל אותה
זה קצת יותר מתקרב למה שאני הבנתי....
-
@מיכלוש אמר ביש לי רעיון להנהלה בקשר לצ'אטים שלא נפתחים לכולם אלא רק לפי לייקים...:
ולי אין עדין אפשרות לקבל אותה
זה קצת יותר מתקרב למה שאני הבנתי....
נכון אבל ההצעה שלה לא הייתה על ההרשאות או משהו כזה אלא על השולח בעצמו
@מיכלוש אמר ביש לי רעיון להנהלה בקשר לצ'אטים שלא נפתחים לכולם אלא רק לפי לייקים...:
שאם קורה מקרה שמישהי שלחה לי הודעה למשל ולי אין עדין אפשרות לקבל אותה
שיקפוץ לה על המסך:משתמש זה עדין לא יכול לקרוא את הודעתך האם את/ה בטוח שברצונך לשלוח? או משהו בסגנון... -
האם זה הגיוני מה שאני אומרת? אני מתכוונת מבחינה מעשית, אבל גם מבחינת המנהלים פה?
לא אפשרי מעשית
אבל אפשר לעשות שעד שאין למשתמש הרשאה לצאט לא מופיע בכלל הסמליל לצאט וככה הוא בכלל לא יודע ששלחו לו צאט..