-
@vip תפתח את הנושא הזה באמנים
-
-
אור הגנוז.mp3
אני מאמין.mp3
ושם נעבדך.mp3
ליחדא שמא.mp3
כל הנחלים.mp3
זמר חמוד, זיצע'ר לא משהו מיוחד. -
זמר עם קול אדיר, מלחין שכל לחן שלו תופס בעולם הישיבות ,זיצער סוחף
בקיצור חד בדרא!!!!! -
@ענק-הענקים-בדורינו לאיזה זיצערים אתה משווה?
ותלוי באיזה באיזה ישיבה אתה לומד. -
אפילו את שמואל גרינמן הוא עוקף ולא נראה לי שיש מישהוא שנקרא יותר
וסוחף בכל סוגי הישיבות בין לטיאות בין ספרדיות בין חסדיות -
@ענק-הענקים-בדורינו ככה אתה חושב.
אני לא מזלזל בו, אבל נראה לי שבישיבות קטנות הוא תפס יותר חזק אבל לא הרבה יותר מזה.
ולדעתי הוא לא מתקרב לגריינמן! -
סורי אני בישיבה גדולה
-
@ענק-הענקים-בדורינו גם אני בישיבה גדולה. וברור שהזיצע'ר שהכי תופס היום בעולם הישיבות וגם מחוצה לו זה נפתלי קמפה גרייינמן באמת תופס יותר ביש"ק כי הוא יותר מופרע וכו' ,אישית בתור זמר לדעתי הוא פחות ולכן אני לא אוהב שבהופעות האחרונות שלו הוא מופיע בלי גיטרה כי היופי בו זה הזיצעריות שלו והחיבור לקהל ולדעתי בלי גיטרה הוא פחות מתחבר לקהל אבל זה כבר בחיר שלו (או של המפיק שלו)
-
@איציק-כ-ץ לא יודע מה אצלכם, אבל את השירים של גריינמן כולם מכירים ושרים אבל של קמפה פחות.
-
@מנאששש
מממש הפוך תן לי שיר של קמפה שלא מכירים ולעומת זאת תעבור בעולם הישיבות ותשאל על השירים של גרינמן מכירים את הסיפורים ואת חנון -
@איציק-כ-ץ כמה פעמים שרתם את השירים האלה?
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
תשאל על השירים של גרינמן מכירים את הסיפורים ואת חנון
ואני בבואי, אנת הוא זן, שערי שמיים,
ואת הסיפורים של קמפה אני לא מכיר משום מה -
@מנאששש
דיברתי על הסיפורים של גרינמן
את השירים שכתבת לא נראה לי שכל אחד מכיר
ועד שלא ההיתי אצלו בבית אתה לא יודע כמה שירים לא הכרתי -
@ענק-הענקים-בדורינו רק באתי לומר שלקמפה עד כמה שידוע לי אין סיפורים, שזה חלק נדרש מכל זיצע'ר מתחיל.
אבל נסחפנו, אני לא בא לומר שהוא לא שווה כלום, אבל ליהיות זיצע'ר לדעתי יש לו עוד מה ללמוד. -
@מנאששש
בכל זיץ יש לו לפחות סיפור אחד או וארט מרבי שלמה -
@ענק-הענקים-בדורינו אחד?!
ועוד לא שלו! -
@מנאששש
גם רבי שלמה היה מספר מהספריה שלו ונדמה לי שגם את הסיפורים של גרינמן אני מכיר מהגן
וכמה סיפורים אתה רוצה בזיץ -
@מנאששש כידוע זיץ זה לשבת ולשיר זה פחות קשור לסיפורים אלא שזה מוסיף יופי לזיץ כשמים דגש על הסיפור ולא על המוזיקה זה ראש של יש"ק ולכן נפתלי קמפה מוסיף לפי כל מקום שהוא נמצא את הסיפורים שמתאימים למעמד שבו הוא נמצא ואם לא צריך אז לא מוסיף או שמוסיף סיפור אחד ואתה עצמך כותב שאת חלק גדול שירים שלו לא הכרת עד שהגעת אליו הביתה בשונה מנפתלי קמפה שמכירים את רוב השירים שלו ( המכירים )
נ. ב מכאן נשלחת הבקשה להנהלה לעשות סקר בנושא -
@ענק-הענקים-בדורינו אז למה שלא יספר את הסיפורים של גריינמן? (לכן גם את של קרליבך הוא לא אמור לספר)
-
@איציק-כ-ץ אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
נ. ב מכאן נשלחת הבקשה להנהלה לעשות סקרר בנושא
תשלח פניה להנהלה