-
@מנאששש
מממש הפוך תן לי שיר של קמפה שלא מכירים ולעומת זאת תעבור בעולם הישיבות ותשאל על השירים של גרינמן מכירים את הסיפורים ואת חנון -
@איציק-כ-ץ כמה פעמים שרתם את השירים האלה?
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
תשאל על השירים של גרינמן מכירים את הסיפורים ואת חנון
ואני בבואי, אנת הוא זן, שערי שמיים,
ואת הסיפורים של קמפה אני לא מכיר משום מה -
@מנאששש
דיברתי על הסיפורים של גרינמן
את השירים שכתבת לא נראה לי שכל אחד מכיר
ועד שלא ההיתי אצלו בבית אתה לא יודע כמה שירים לא הכרתי -
@ענק-הענקים-בדורינו רק באתי לומר שלקמפה עד כמה שידוע לי אין סיפורים, שזה חלק נדרש מכל זיצע'ר מתחיל.
אבל נסחפנו, אני לא בא לומר שהוא לא שווה כלום, אבל ליהיות זיצע'ר לדעתי יש לו עוד מה ללמוד. -
@מנאששש
בכל זיץ יש לו לפחות סיפור אחד או וארט מרבי שלמה -
@ענק-הענקים-בדורינו אחד?!
ועוד לא שלו! -
@מנאששש
גם רבי שלמה היה מספר מהספריה שלו ונדמה לי שגם את הסיפורים של גרינמן אני מכיר מהגן
וכמה סיפורים אתה רוצה בזיץ -
@מנאששש כידוע זיץ זה לשבת ולשיר זה פחות קשור לסיפורים אלא שזה מוסיף יופי לזיץ כשמים דגש על הסיפור ולא על המוזיקה זה ראש של יש"ק ולכן נפתלי קמפה מוסיף לפי כל מקום שהוא נמצא את הסיפורים שמתאימים למעמד שבו הוא נמצא ואם לא צריך אז לא מוסיף או שמוסיף סיפור אחד ואתה עצמך כותב שאת חלק גדול שירים שלו לא הכרת עד שהגעת אליו הביתה בשונה מנפתלי קמפה שמכירים את רוב השירים שלו ( המכירים )
נ. ב מכאן נשלחת הבקשה להנהלה לעשות סקר בנושא -
@ענק-הענקים-בדורינו אז למה שלא יספר את הסיפורים של גריינמן? (לכן גם את של קרליבך הוא לא אמור לספר)
-
@איציק-כ-ץ אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
נ. ב מכאן נשלחת הבקשה להנהלה לעשות סקרר בנושא
תשלח פניה להנהלה
-
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
דיברתי על הסיפורים של גרינמן
את השירים שכתבת לא נראה לי שכל אחד מכיר
ועד שלא ההיתי אצלו בבית אתה לא יודע כמה שירים לא הכרתי -
פוסט זה נמחק!
-
מחר בעז''ה יצא הסינגל קליפ החדש של נפתלי קמפה
מתוך האלבום החדש שיצא בקרוב ממש...
-
@זמר-וקלידן כפי הנראה.
הדיסק יוצא כשבוע אחרי הוצאת הקליפ חושב על ירושלים.
עם הקליפ יושק אתר חדש שכבר כתבתי עליו שרק דרכו יוכלו לקנות את הדיסק להורדה מקוונת וכן יוכלו להזמין את הדיסק במכירה מוקדמת בצורתו או בדיסק אונקי. -
@זמר-וקלידן איזה כייף מחכה!!!
נפתלי קמפה הוא מבחינתי אחד הזמרים היום, אין שיר שלו שלא נשיר עם זה בקומזיץ, שבתות...
מחה לאלבום! -
תכלס' כבר הרבה זמן הוא לא הוציא כלום