-
@v קמפה הוא זיצר בחסד לדעתי הוא הזמר הישיבשער היחיד בעולם המוזיקה
-
@יוסף-דוד-חייבי
היחיד????? -
@יוסף-דוד-חייבי זה שהוא למד בישיבה לא אומר כלום כמעט כולם למדו בישיבה אי פעם,
והסגנון האוטנטי אפשר לחלוק,
ושלוש דיסקים זה לא ממש הרבה,
אלא אם כן כל מה שכתבת זה יחסית לכל הזמרים הצעירים. -
כמובן ביחס לזמרים הצעירים
-
@יוסף-דוד-חייבי שים לב זמר ומלחין יכול להיות ביחד ויכול להיות גם הנפרד ואם כן אפשר להביא את אלי הרצליך וחוץ מזה אלי קליין בוגר ישיבת קול תורה גם מלחין שירים (אמנם לא כולם ישיבתיים ) וגם שר וכן על זה הדרך
-
בקישור כאן תוכלו לצפות \ להאזין בשידור של הופעה של נפתלי קמפה לזכרו של רבי שלמה קרליבך.
-
-
@בועז אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
ודרך אגב שמואל גריינמן לא קשור לז'אנר הזה לדעתי.
@סקופר אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
אני מצטער לאכזב, אבל ההבדל בין נפתלי קמפה ליהודה גרין רחוק ממש! או כמו ש @בועז כתב בטוב טעם: זה שהם ליטאים לא שם אותם באותו משבצת. זה כמו לומר שכל החסידים הם אותו דבר... יש את "תולדות אהרן/אברהם יצחק/משה," וכו' וכו',
בבקשה תסבירו את עצמכם, מה ההבדל,
איפה קרליבך, איפה גרין, איפה שמואל גריינימן, ולמה נפתלי קמפה הצליח יותר מהכל?
האם גם במוזיקה הלטאית יש כמה גוונים?
אולי כאן תרחיבו על זה -
כל מי שהוריד/העתיק את האלבום החדש של נפתלי קמפה מתבקש להיכנס לאתר שלו ולשלם כסף על האלבום!
מי שלא משלם עובר על גזל חמור מאוד!
קמפה השקיע באלבום הזה את כל הנשמה שלו!
למעבר לאתר לחצו כאן -
@בחסום לי(דורש בדיקה ונגמר לי בנקודות) משהו יכול לשלוח לבדיקה?
-
@שבי-0 אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
@איש-שחושב-מעבר אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
נ.ב. לא מאמין שייצא להיט אחד מהאלבום
שמעת את כולו? כי בדר''כ כדי להתחבר לשירים של קמפה יש צורך לשבת ולהאזין כמה פעמים ואז להחליט אם הם להיטים או לא......
דווקא בסביבתי הרבה התלהבו מכמה שירים (אמנם לא מהכל), למשל כי בנו בחרת, כמלאך, ששני השירים האלו מסתמא עוד יתפסו....שמעתי, ואני מאמין שהם יהפכו לשלאגרים אבל רק בגלל קמפה ומהר הם יעלמו
-
אתמול ראיתי את התוכנית איתו ופשוט התפעלתי מהאישיות שלו משהו מיוחד עניו וצנוע זה נראה לי משהו נדיר היום בעולם המוזיקה והוא גם בוגר כזה יודע מה הוא רוצה במוזיקה שלו ולדעתי הוא גם לא ישתנה בסגנון שלו וזה טוב מאוד
-
נפתלי קמפה בראיון להמבקר בהגשת נתנאל לייפר
https://www.kikar.co.il/405457.html