-
מישהו טען לי שהשיר האחרון לכשיפוצו זה לחן שלו שהוא מכר את הקרדיט ל'טנקיו השם'.
ד''א, מי זה הבחורים שמופיעים בקליפ? ישיבת 'בית חלקיה'? יש שם בחור שמוכר לי מהקליפ של קובי גרינבוים..
-
@ענק-הענקים-בדורינו יש שם בחור משערי יצחק בבית חלקיה אבל לא כולם זיהיתי כמה
בטח סתם ניצבים -
@זלמן-שול זה הגיוני שלקחו אותם גם לקליפ הזה, כמו שגם לקחו אותם לקובי גרינבוים.
-
@ענק-הענקים-בדורינו יש שם אחד שלמד (לשעבר בשערי יצחק )ומשחק גם בקליפ של ארי היל ושלוימי מאיר יהודי קדוש
-
@מיאה-ב במוצ"ש הקרוב הוא עושה הופעה באשדוד
יכול להיות שהוא ישיר שם את האלבום 'זמן אלול' -
@מיאה-ב אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
במוצ"ש הקרוב יוצא אלבום אלולי חדש לנפתלי קמפה בהפקת אלי קליין & איצי ברי - עטיפת האלבום
כבר מוציאים שירי אלול?? עכשיו אמצע אב, למי זה חסר עכשיו???
או שאולי הוא רוצה שזה יתפוס ולכן הוא מוציא את זה לפני שכל שירי אלול יוצאים?? -
@rivka-0 אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
כבר מוציאים שירי אלול??
אלול זה חודש אחד ויום אחרי אלול אף אחד לא ישמע שירים של אלול [כמו שיום אחרי פורים אף אחד לא שומע שירים של פורים] אבל לפני כן ישמעו [שבועיים לפני פורים שומעים שירים של פורים משנכנס אדר וכו'] וככה הוא מרוויח יותר שישמעו את האלבום כולל כל ההופעות של אב
||למרות שאת צודקת אב ר"ת אלול באלול ||
-
@מומחה-לקליפים אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
אלול זה חודש אחד ויום אחרי אלול אף אחד לא ישמע שירים של אלול [כמו שיום אחרי פורים אף אחד לא שומע שירים של פורים] אבל לפני כן ישמעו [שבועיים לפני פורים שומעים שירים של פורים משנכנס אדר וכו'] וככה הוא מרוויח יותר שישמעו את האלבום כולל כל ההופעות של אב
||למרות שאת צודקת אב ר"ת אלול באלול ||
כן אבל אלול זה לא כמו פורים. בפורים שבועיים לפני כבר יש אוירה של פורים וכו', אבל עכשיו ממש אין אוריה של אלול בין הזמנים, נופשים, טיולים, כיופים וכו' זה ממש לא אוירת אלול.
אני אישית שונאת פתאום באמצע בין הזמנים להתחיל להיזכר באלול כל דבר בעיתו ובזמנו.אין מוקדם ומאוחר בתורה. -
פוסט זה נמחק!
-
@rivka-0
עקרונית מתמוז צריכים להכנס לעניין של אלול.
זה קשה, כי להכנס לרצינות זה מעצבן.
(משא"כ בפורים שזה אפשרי ונחמד להכנס לאווירה שבועיים לפני.)
אבל כמו"ש אם הוא לא יוציא עכשיו לא יהיה משמעות לשירים שלו.||תמוז ר"ת זמני תשובה ממשמשים ובאים
אב ר"ת אלול בא|| -
-
@מיוזיקפון כן נכון.
אז אולי זה באמת לא יצא עדיין? -
נפתלי קמפה "זמן אלול" תקציר האלבוםנפתלי קמפה אלול תקציר.mp3