-
@שמואל-פ-0 יש לך עוד פרטים בקשר לזה?
-
@שמואל-פ-0 לא. זה שירים ליטאים בנושא אלול
זה הסגנון -
@TALY אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
עדיין לא יצא שום שיר כסינגל
אתמול נשלח בציצו במייל השיר למענך מתוך האלבום בתור סינגל
-
@טיטו אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
כל זמן שהוא לא אישר לאנשים שהם לא בחורי ישיבה אז אין להעלות לפורוםלכן שאלתי על מה שהוא כתב
-
שמעתי את השירים פחות או יותר ונדמה לי שאין שם שיר חדש שלו, אני צודק?
-
@יודי-הסופר-1 בהחלט. זה רק ביצועים שלו
-
בתכל'ס איך אני משיג את זה?
-
האלבום זמן אלול הוא אלבום מוצלח מאוד ואני לא מפסיק לשמוע אותו, לדעתי (וכך אומרת הסטטיסטיקה...) האלבום הבא יקרא 'זמן חורף' ...
(כל האלבומים שהוציא עד כה שהם שירים שלו- הוא הוציא בזמן חורף (תקופת חנוכה-שבט....) -
פוסט זה נמחק!
-
נפתלי קמפה מודה לכולם
רציתי להודות לכם על התגובות הנפלאות שאני מקבל מכם לשמחתי בימים האחרונים,
אני שמח על הזכות להיות חלק מההתרגשות לקראת ״אלול״, חודש של רחמים ושיבה אל אבינו אב הרחמן.האלבום ״זמן אלול״ הוא חלום ישן שלי ועכשיו שהוא יצא אליכם, גם אתם חלק מהקומזיץ הזה, שירו להשם!
תודה לכל מי שכבר רכש את האלבום, זה כל פעם מציף את הלב מחדש ובזכותכם נצליח להמשיך להביא לעולם מוזיקה טובה ומרגשת.
לרכישת האלבום כנסו עכשיו לאתר הרשמי והצטרפו לשירה הגדולה!
-
הערב נפתלי קמפה בזיץ ליל שישי לבחורי הישיבות במודיעין עילית בפארק העירוני בכניסה לעיר, הכניסה חופשית.
הזיץ יהיה משולב בשירים מהדיסק החדש, וגם נקרא הכנה ל''זמן אלול''.
בלווי מוזיקאלי של אלי קליין ותזמרותו.
עריכה:
לאחר ההופעה ניתן להסיק שזו בעצם היה מופע השקה מלא מלא של נפתלי קמפה לאלבומו החדש (רק בשם מכובס כי זו מו''ע..), שזה כולל סבסוד מלא מעיריית מודיעין עילית כולל אפי' תשלום, מה שאומר שהוא חסך פה מה שהיה עושה בלעדיי העיר מו''ע. -
סרטון מהמופע היום במודיעין עילית
https://send.magicode.me/send-file/file/1fdfdf41c134be5***db72fa4dff70d743f86b3b1c9/view
עריכה: @איש העלתי מחדש.
(להוריד כוכביות)