Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@מוזיקה אפשר לבקש בקשה קצת חצןפה?? יש סיכוי להורדה בדרך אחרת כי זו חסומה לי (ולא ג'מבו מייל כי גם זה חסום) וואי כמה דרישות מקווה שזה לא מורכב מידי
@מוזיקה הקישור להורדה לא עובד לי... אשמח שיעלו חדש תודה רבה
@Adi הקישור יהיה צריך לעבוד בהמשך
@Adi @אחות-קטנה @שמעון-2
הקישור שהעליתי להורדה עבד מקודם, בשלב מסוים זה הפסיק לעבוד (לכן גם נכשלה לי ההורדה)
לכ ןגם אין לי אפשרות להביא הורדה אחרת
@מוזיקה אני לא הורדתי מהקישור כי יש לי אפשרות להוריד ישיר משיא לייב
@שמעון-2 אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
בשיא לייב צריך קוד כדי להיכנס לשידור
@מוזיקה אז בקישור ששמת לעיל יש לי אפשרות
ההורדה נחסמה בנטפרי ומקודם לא היה שייך להוריד נשמח אם תוכלו לעלות שוב בצורה תקינה זה חשוב לי מאד תודה רבה רבה!!!
וואו איזה ארוע מדהים ומרגש (הארוע בחמישי בק"ס) אם יש כאן משהו שיכול להוריד את זה משיא לייב ולהעלות לג'מבו אני ממש ישמח!
מופעה השקה מטורף
@מוזיקה אם תוכל לשלוח את זה כקובץ להורדה שוב פעם זה יעזור לי מאד זה קצת דחוף לי תודה רבה רבה!!!
בעבר פרסמו חברת מכירת דירות (אולי במיצד) על דיסק של נפתלי קמפה שכל הפונה אליהם יקבל. אם יש למישהו מושג במה מדובר, אשמח אם תעדכנו.
הופעה מדהימה, מלאת רגש
במוצאי שבת הקרובה יתארח באולפן בתוכנית מוצ"ש חי הזמר נפתלי קמפה יחד עם צמד המעבדים אלי קליין & איצי ברי לראיון מיוחד לרגל צאת האלבום "זמן אלול"
אפשר את האלבום החדש שלו להורדה
@בונקר אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
זה עם זכויות יוצרים על בטוח!
@יואל-י הדיסק עם זכויות יוצרים ואין להעלותו לפורום בשום פנים ואופן!!! לכן מחקתי את הקישור שהעלת להורדת הקבצים