-
@N-A-1 אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
@דוד-33 בדקתי הרגע ואין את זה
זה עולה 40 ש'ח באתר שלוhttps://www.youtube.com/channel/UCJMSsbz2JigH3Gd-ODmjEMw
זה ערוץ שיוטיוב יוצר -
@N-A-1 כל אחד יעשה כדעת רבותיו בענין (האם הוי כזוטו של ים או לא וכו' ואין כאן המקום לדון על כך (נראלי))
ליל"ט
נ.ב. אם @צוות-פיקוח חושב שזה נוגד את חוקי הפורום שימחקו את הקישור אע"פ שלכאו' אין בעיה של זכויות יוצרים כיון שזה פורסם באתר אחר
ושוב ליל"ט -
-
יש למשהו את התוכנית במוצש חי עם האלבום אנה אלך?
יש לי קישור ליוטיוב רק שמשום מה הוא חסום לי
-
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
דעה אישית
זה לא סוד שאני מחבבת את נפתלי אבל האלבום הזה הצליח להפתיע אותי
טוב ברור ששומעים על כל תו וצליל שזה קמפה וא"א להתבלבל אבל לא לזה התכוונתי
מי שעוקב אחרי קמפה יכול לראות את השינוי מהאלבום הראשון ועד האלבום הזה
קמפה הביא אלבום של זמר לא עוד איזה קומזיצר שהוציא אלבום שזה מה שחשבתי שיצא הראשון
האלבום הזה הוא כבר הרבה יותר "בוגר" (לא מצאתי הגדרה אחרת)
אין באלבום הזה כבר שום לחן של קרליבך נכון גם בקודם לא היה אבל בקודם הוא התחמק מזה ואמר יש מילים של קרליבך פה גם מילים אין
באלבום הזה לראשונה בקריירה שלו נפתלי הכניס עיבוד אלקטרוני חדשני (אני אהבתי)
מה שכן נפתלי ממשיך עם הקו המנחה שלו פונה לאותו קהל יעד ולא מנסה לעשות משהו שיכול אולי להרגיז את הבייסיק שלו אבל יגרום לו להגיע למקומות חדשים
נפתלי שומר על קהל הבייסיק (הענק ) שלו וזה לדעתי מה שגורם לו להצליח שוב ושוב
לא נראה לי שיש עוד זמר היום שבעשור (פלוס מינוס) מאז שהתחיל את דרכו ו5 שנים אחרי האלבום הראשון שלו מוציא אלבום מקורי רביעי ויש לו גם אלבום קאברים שלדעתי מוצלח לא פחות.....
לדעתי השיר מה אנחנו הוא השיר של האלבום אבל ייקח לו הרבה זמן להכנס לפלייליסט הקומזיצים (לא יודעת אם דווקא קומזיצים צריך פה איזה בחור ישיבה שיעזור לי... כי אני כבת סמינר לא יודעת איך זה עובד אצלכם אצלינו זה קורה בשעות הקטנות של הלילה במחנה או אחרי איזה תוכנית באולם של הסמינר....) בכל אופן לדעתי מה שקורה עכשיו אם שנשתוקק יקרה גם אם השיר הזה
מי שהיה בהופעות של נפתלי בקיץ אולי יידע יותר טוב ממני איזה שיר מהאלבום הזה כאן כדי להשאר
אז אם יש פה מישהו כזה אשמח לראות את תגובתו