שלומי גרטנר
-
מה הקשר ללחניו לקולו המתוק.
הזמר עובד עם מליחנים!!@ענק-הענקים-בדורינו נכון אין על הקול שלו
אבל אני לא מתחברת ללחנים של השירים שלו
משמע שאני בקושי שומעת שירים שלו -
@ענק-הענקים-בדורינו נכון אין על הקול שלו
אבל אני לא מתחברת ללחנים של השירים שלו
משמע שאני בקושי שומעת שירים שלו@סודי-ביותרררררררר אך זו לא הייתה השאלה של הכותבת הראשונה, אז כפי שנאמר- אין קשר בין המצולמים לכתבה.
-
@סודי-ביותרררררררר אך זו לא הייתה השאלה של הכותבת הראשונה, אז כפי שנאמר- אין קשר בין המצולמים לכתבה.
@ענק-הענקים-בדורינו הוא שאל מה דעתנו עליו אני אמרתי שאני מאוד אוהבת את הקול שלו אבל בגלל הלחנים שלו אני לא שומעת אותו הרבה
-
@ענק-הענקים-בדורינו הוא שאל מה דעתנו עליו אני אמרתי שאני מאוד אוהבת את הקול שלו אבל בגלל הלחנים שלו אני לא שומעת אותו הרבה
-
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@חסיד-אוטנטי אמר בשלומי גרטנר:
@אלי-מהאולפן נשמח לעוד תמונות [למרות שאני מכירה את התמונה מהמופע של שטיינמץ ובן דוד תתקנו אותי אם אני טועה]
אם זה לא סקופים- אין להעלות סתם תמונות של זמרים בפורום!
-
@חנניה אני חושבת גם שיש לו משהו מיוחד :שיש לו הבדל עצום בין לייב שהוא שר לבין הדיסקים שלו...
-
@ארגנטינה החומר בדיסקים שלו מצויינים [הראשונים בעיקר] והיה לו שם את מיטב המלחינים ומיטב המעבדים כך שהיה לו הצלחה , אבל זה בעיקר בגלל זה ופחות בגללו כלומר הוא לא זמר מהשורה הראשונה. [כך נר"ל]
-
@חנניה אין דבר כזה הוא הזמר הטוב ביותר ששמעתי ואני שומעת הרבה כל שיר שלו וכל ביצוע שהוא מבצע תמיד יש להם חן מיוחד שאין לאף זמר
-
@חנניה אין דבר כזה הוא הזמר הטוב ביותר ששמעתי ואני שומעת הרבה כל שיר שלו וכל ביצוע שהוא מבצע תמיד יש להם חן מיוחד שאין לאף זמר
-
מתפרץ !
ראיתי שמדברים על שלוימי
בשורה התחתונה אין עוד זמר שיש לו את המתיקות והעדינות הזוך והטוהר שיש לשלוימי גם בשירה וגם באדם שהוא !
הוא גם מענטש בבין אדם לחבירו וגם שר פשוט מתוק מדבש
שר הכי קליל שרק אפשר
פשוט מיוחד !!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות